Proč by měl Spin uklidňovat tebe a spol?
Kdyby chtěl pozorovat podrážděné reakce, tak si všechny, kdo s jeho fanatickými výkřiky nesouhlasí, nebude blokovat přece. Bohužel to vypadá, že je mu potřeba vysvětlovat i ty nejzákladnější věci.
Nemusíš tu takhle hloupě obhajovat jeho pitomosti.
To jo no, přijde mi, že si tu dovoluju čím dál tím víc, když tu dostanu hned reakci typu…“ty ale vůbec nevíš kdo on je”…
Však si tu sejou do huby od včera - přišli s tím co vždycky - provokovat a vyvolávat hádky (to co vždycky se snaží hodit na mě), pár uživatelům jim tu nastaví zrcadlo a už tu mají mentalbreakdowns a reakce typu uklidni si usmrkaný dítě v kontextu: ty nevíš, kdo on je. Je už jen třešnička na dortu
To jsem přesně napsal ano, díky. Já to nijak neobhajoval, pouze jsem napsal co tu dřív psal, co napsal i taťka situs, ale nevadí
Hromadné šulení honinů dok křížku započalo koukám, tak nebudu překážet
Víš, Spine, tohle je přesně ten důvod, proč je nemůžu ani vidět. Proč je nesnáším. Přesně od AD. Do té doby mi RB ani nevadili, a bral jsem to jako prostě velkou bitvu. Ale tu nabubřelost po tom okamžiku nemohu unést. A nikdy se přes to nepřesnesu.
Nikdo neuzná, že to byl podvod, jeden z těch největších v celém sportu. To je jedna věc.(hlavní)
Druhá věc je, že si lidi myslí, že to bylo něco excelentního. Ne nebylo. Rozdíl v pneu mohl být třeba 3-4s. Klidně víc. 13" byly úplně jiné pneu než dnes. Ale spíš jde o ten první důvod.
Dostanu to ze sebe až budu ležet na krchově, a ani to možná ne.
Ano, nevadí.
Pěkný den
Jasný v pohodě, až zase budu potřebovat dovysvětlit, kdo je jak velkej troll nebo hejter z té vaší party, tak vím na koho se obrátit.
Neskutočné.
Pamätám si ako som stál hneď pri telke a keď ho Max chytil na reštarte hneď, tak som si povedal, že to musí dať, ale keď mu to tam poslal v tej zákrute, tak som začal pochybovať, že na druhej rovinke mu to vráti. A potom už len radosť a hukoty.
Mercedes not happy, Red Bull will be delighted.
And it’s going Dutch in 2021. Max Verstappen for the first time ever is champion of the world.
Nezabudnuteľné hlášky a následná vysielačka GPho.
Hneď spomienky na:
You just wait sunshine, you just wait.
Hamilton P2, Button P3,
…
Rosberg P4, Kubi[K]a P5. Du bist weltmeister.
Čistááá fantááázia.
@tiMur @Dietrich_Reimann tak toto je krasa. Aky shitstorm tu zase frustrati alzaci spustili. Jak sa opustili krasne.
Ale HellPapaJos to rikal:
Chytili sa ako muchy na h0vno.
Aspon jeden z frustratov to otvorene priznal, ze ma komplexy z RB.
@HellHogr si na rade, otvor sa nam, ulavi sa ti.
Keby tak ten sibal Masi vedel aky domino efekt sposobi, mohol to aspon nejak spenazit hahaha
Na ten hnus, pokrivenie pravidiel a morálky sa dívaš rád? OK. To o tebe mnohé vypovedá…
Na to, ze vyhral ovela lepsi pilot v danej sezone, ktory nespravil takmer ziadnu chybu, tak ano, na to sa divam velmi rad.
Kde bola tvoja moralka pri pokriveni pravidiel v prvom preteku alebo pri pokriveni technickych pravidiel pocas sezony proti RB? Abu Dhabi bola len karma za celu sezonu.
Tak o něm to vypovídá víc, než dost. Vidíš to prkaticky na každým jeho komentu, neustále lže, překrucuje a útočí, k tomu není potřeba dodat.
Jedno klamstvo odomna nedokazes citovat.
Preco si takyto
Ja viem kde bola moja morálka vtedy a viem kde je aj teraz. Prečo sa pýtaš?
Vychova, mindrak menejcennosti, sikana v detstve, chybajuca laska a pozornost od rodicov, toho bude viac na vyber.
No pytam sa kde bola? Nie ze ci vies kde bola.