Max je najlepší, Lewis nie je taký hladný ako on, odkázal Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Proč by měl Spin uklidňovat tebe a spol?

3 Likes

Kdyby chtěl pozorovat podrážděné reakce, tak si všechny, kdo s jeho fanatickými výkřiky nesouhlasí, nebude blokovat přece. Bohužel to vypadá, že je mu potřeba vysvětlovat i ty nejzákladnější věci.
Nemusíš tu takhle hloupě obhajovat jeho pitomosti.

3 Likes

To jo no, přijde mi, že si tu dovoluju čím dál tím víc, když tu dostanu hned reakci typu…“ty ale vůbec nevíš kdo on je”… :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :sweat_smile:

3 Likes

Však si tu sejou do huby od včera - přišli s tím co vždycky - provokovat a vyvolávat hádky (to co vždycky se snaží hodit na mě), pár uživatelům jim tu nastaví zrcadlo a už tu mají mentalbreakdowns :smiley: a reakce typu uklidni si usmrkaný dítě v kontextu: ty nevíš, kdo on je. Je už jen třešnička na dortu :smiley:

3 Likes

To jsem přesně napsal ano, díky. Já to nijak neobhajoval, pouze jsem napsal co tu dřív psal, co napsal i taťka situs, ale nevadí

Hromadné šulení honinů dok křížku započalo koukám, tak nebudu překážet :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Víš, Spine, tohle je přesně ten důvod, proč je nemůžu ani vidět. Proč je nesnáším. Přesně od AD. Do té doby mi RB ani nevadili, a bral jsem to jako prostě velkou bitvu. Ale tu nabubřelost po tom okamžiku nemohu unést. A nikdy se přes to nepřesnesu.
Nikdo neuzná, že to byl podvod, jeden z těch největších v celém sportu. To je jedna věc.(hlavní)
Druhá věc je, že si lidi myslí, že to bylo něco excelentního. Ne nebylo. Rozdíl v pneu mohl být třeba 3-4s. Klidně víc. 13" byly úplně jiné pneu než dnes. Ale spíš jde o ten první důvod.

Dostanu to ze sebe až budu ležet na krchově, a ani to možná ne. :grin:

6 Likes

Ano, nevadí.

Pěkný den :slightly_smiling_face:

3 Likes

Jasný v pohodě, až zase budu potřebovat dovysvětlit, kdo je jak velkej troll nebo hejter z té vaší party, tak vím na koho se obrátit. :smile:

4 Likes

Neskutočné. :orange_heart:

Pamätám si ako som stál hneď pri telke a keď ho Max chytil na reštarte hneď, tak som si povedal, že to musí dať, ale keď mu to tam poslal v tej zákrute, tak som začal pochybovať, že na druhej rovinke mu to vráti. A potom už len radosť a hukoty. :sweat_smile:

Mercedes not happy, Red Bull will be delighted.

And it’s going Dutch in 2021. Max Verstappen for the first time ever is champion of the world.

Nezabudnuteľné hlášky a následná vysielačka GPho. :heart_eyes:

Hneď spomienky na:

You just wait sunshine, you just wait.
Hamilton P2, Button P3,

Rosberg P4, Kubi[K]a P5. Du bist weltmeister.

Čistááá fantááázia. :fire:

1 Like

@tiMur @Dietrich_Reimann tak toto je krasa. Aky shitstorm tu zase frustrati alzaci spustili. Jak sa opustili krasne. :joy:

Ale HellPapaJos to rikal:

Chytili sa ako muchy na h0vno. :joy:

:clown_face: :clown_face: :clown_face:

1 Like

Aspon jeden z frustratov to otvorene priznal, ze ma komplexy z RB. :clap:

@HellHogr si na rade, otvor sa nam, ulavi sa ti. :clown_face:

1 Like

Keby tak ten sibal Masi vedel aky domino efekt sposobi, mohol to aspon nejak spenazit hahaha :smile:

1 Like

Na ten hnus, pokrivenie pravidiel a morálky sa dívaš rád? OK. To o tebe mnohé vypovedá…

6 Likes

Na to, ze vyhral ovela lepsi pilot v danej sezone, ktory nespravil takmer ziadnu chybu, tak ano, na to sa divam velmi rad. :orange_heart:

Kde bola tvoja moralka pri pokriveni pravidiel v prvom preteku alebo pri pokriveni technickych pravidiel pocas sezony proti RB? Abu Dhabi bola len karma za celu sezonu. :fire:

Tak o něm to vypovídá víc, než dost. Vidíš to prkaticky na každým jeho komentu, neustále lže, překrucuje a útočí, k tomu není potřeba dodat.

2 Likes

Jedno klamstvo odomna nedokazes citovat. :slight_smile:

Preco si takyto :sob:

Ja viem kde bola moja morálka vtedy a viem kde je aj teraz. Prečo sa pýtaš?

2 Likes

Vychova, mindrak menejcennosti, sikana v detstve, chybajuca laska a pozornost od rodicov, toho bude viac na vyber.

No pytam sa kde bola? Nie ze ci vies kde bola.