Max je najlepší, Lewis nie je taký hladný ako on, odkázal Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Na ten hnus, pokrivenie pravidiel a morálky sa dívaš rád? OK. To o tebe mnohé vypovedá…

6 Likes

Na to, ze vyhral ovela lepsi pilot v danej sezone, ktory nespravil takmer ziadnu chybu, tak ano, na to sa divam velmi rad. :orange_heart:

Kde bola tvoja moralka pri pokriveni pravidiel v prvom preteku alebo pri pokriveni technickych pravidiel pocas sezony proti RB? Abu Dhabi bola len karma za celu sezonu. :fire:

Tak o něm to vypovídá víc, než dost. Vidíš to prkaticky na každým jeho komentu, neustále lže, překrucuje a útočí, k tomu není potřeba dodat.

2 Likes

Jedno klamstvo odomna nedokazes citovat. :slight_smile:

Preco si takyto :sob:

Ja viem kde bola moja morálka vtedy a viem kde je aj teraz. Prečo sa pýtaš?

2 Likes

Vychova, mindrak menejcennosti, sikana v detstve, chybajuca laska a pozornost od rodicov, toho bude viac na vyber.

No pytam sa kde bola? Nie ze ci vies kde bola.

No hezky ses tu otevřel, proč jsi takovej, jakej jsi. Teď jen najít odbornou pomoc a třeba se ti to zlepší :slight_smile:

4 Likes

Čo myslíš kde teda bola? Tam ako vždy. ČI?

3 Likes

To bol rap/hiphop este rapom/hiphopom. Ziadne fetky, nuly a trosky.

No ved kde bola tvoja moralka v prvom preteku a potom ked zakazali RB legalne kridla na objednavku Mercedesu. Ci ti to vtedy nevadilo? Ci si sa na to v pohode dival?

Vadí mi každé, zdôrazňujem každé porušenie pravidiel. Stačí takto?

2 Likes

Tak cierne by som to nevidel, hogrik ma len rad intenzivnu diskusiu

Ja tak zarval kdyz vyhral, ze chudak bratranek to malem odnesl poskozenym usnim bubinkem.

Inu, komu cest, tomu cest. Max mel cca pet vterin sanci a hned toho vyuzil. Panecku, jak Thriller v Manille.

Masi to celou dobu piskal za Mercedes, ale nakonec nastavil minutku a konecne pisknul pentli proti Merglu.

Holt uz se na ten desatej faul Mercedesu ve vapne nemohl koukat a tak to konecne fouknul. To si mel Mercedes rozmyslet to hrat takhle surove.

Pak samozrejme Masi zaslouzene letel, protoze jak kazdej vi, jedna vlastovka jaro nedela.

Ja sice moc nechapu proc si fanousci Hamiltona tak prali aby AD21 v poslednim kole vyhral Bert Mylander a tim podle jejich logiky ziskal titul, ale vem to cert.

A jak kupodivu rika i Gunther, Max je proste nejlepsi. :grin:

Ale ja myslim, ze uz se prez to fans Merglu a Hamiltona prenesli. Jsou to urcite slusni a rozumni lide se smyslem pro fair play a museji sami uznat, ze titul zaslouzene pripadnul Maxovi. Vzdyt ta sezona mela 22 zavodu.

A byla to nadherna sezona. :grin:

3 Likes

No ja som sa pytal konkretne na tie dve pokrivenia pravidiel a moralky proti RB a zatial som odpoved nedostal.

Keby ti vadilo kazde, tak beries AD21 ako karmu za predchadzajucu krivdu proti RB a netlakuje ta tak z toho.

Moze byt. To by aj davalo zmysel, ked je submisivny a rad sa nechava ponizovat. Pegging princess ho nevolali nadarmo. :smiley:

Vyborne prirovnanie. :+1:

Top :sweat_smile:

Jasne, ze uz po tych rokoch to prebolelo a zmierili sa s tym, ze Max bol skratka lepsi. Ved sam Puff o tom pisal vyssie:

A potom, ze forum vyzera ako vyzera, ked su tu zatrpknuti ludia nestastni zo svojho vlastneho zivota a ospravedlnuju si to nejakou podla nich krivdou v sporte. :clown_face:

2 Likes

Chudáci chlapci naši zdejší, si zase budou muset řezat žíly kvůli tobě :grin:

2 Likes

Ja už neviem ako ti to napísať. KAŹDÉ pokrivenie pravidiel mi vadí. Hoci najskôr si sa pýtal konkrétne na moju morálku. Ja by som si nevedel zo záznamu oslavne opakovane prehrávať tutbalový zápas z MS 1986 Anglicko Argentína hoci Maradonu ako futbalistu uznávam, vedome porušil pravidlá a ešte to oslavoval. Iný príklad mal som rád utbalistu T. Henryho. Po tom ako si rukou spracoval prihrávku a prihral na postupový gól tuším proti Írsku, tak sa mi ten človek znechutil. Preto nechápem “fanúšikov”, ktorí AD 21 oslavujú, lebo oslavujú flagrantné porušenie pravidiel a čo sa týka karmy, musia si aj títo fanúšikovia uvedomiť, že ak Verstappen z dôvodu porušenia pravidiel príde o víťazstvo, respektíve titul, bude to karma za AD 2021, alebo za čo vlastne?

2 Likes