Max je najlepší, Lewis nie je taký hladný ako on, odkázal Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Verstappen nejako porušil pravidlá? On bol v tom nevinne.

1 Like

A redbull porusil? :thinking: preto ich treba nenavidiet lebo spravili vsetko správne v dany moment… Sam Hamilton povedal ze spravili vsetko spravne tak ako by to spravil aj On… Ale nenavidme redbull a verstappena, to je morálka na urovni. ako tu pisu alzac, To vypovedá o človeku :joy: ale aspon puffko to dokazal povedat jediny aj ked dlho predtym vravel ze on nic on muzikant dropol bombu a do vankusa ronil slzy a dival sa na diskusie :joy::joy::joy:

1 Like

však ani RB ani MERC. Toto ide na riaditeľstvo.

Ale treba nenavidiet redbull a verstapenna :joy:

No to snad proboha ne. :joy::joy::joy:. Vezmou to s nadhledem.

Ted bez legrace. Kazdej ma pravo na nazor. I kdyz je ten nazor uplne mimo. Jako treba nazor @peterson.

Me @peterson pripomina jednu postavu ze Svejka. Nadporucika Duba. Ten taky moralizoval, varoval, kontroloval, apeloval, poucoval. Akorat ho potom nasli ozralyho v mistnim bordelu. :grin::joy:

Tak nejak to vzdycky bejva. Ti co maji plna usta toho jak se musi spolecnost uskrovnit a hledet na prospech celku a ne svuj vlastni. Ti maji vetsinou plnej spajz, mastnou hubu a pandero jak reznik Krkovicka.

3 Likes

Lenze ty si uplne mimo. Neber to prosim ofenzivne, ale toto co pises je uplne z cesty:

1. Porusil niekto vedome pravidla v Abu Dhabi 2021? Nikto.

Ani Masi to asi nespravil vedome a zamerne, len podlahol tlaku. A asi nikdy ani nebolo povedane, ze ich porusil, ale ze si ich vylozil po svojom, a preto sa to znenie muselo upravit, aby si ich viac nikto nemohol vylozit po svojom

1. Co zle spravil Max alebo Red Bull? Absolutne nic.

Ja sa na ten pretek pozeram velmi rad, kedze moj oblubeny pilot vyhral prvy titul. Pozeram sa na tu sportovu stranku a zaroven toho Masiho beriem tak, ze na krivdy to tymto viacmenej vyrovnal za celu sezonu, ktora mala (ako spravne @tiMur napisal) 22 pretekov. Keby Lewis nerobil tolko chyb, tak ziadne AD by nebolo dolezite a mal by titul, prehral si ho sam.

Opat rovnake otazky, lebo si opat rovnako mimo s tymto argumentom.

1. Nechapes ani fanusikov Hamiltona, ktori oslavuju sezonu 2008, kde boli pravidla porusene najviac v historii F1 a FIA o tom vedela vcas a podla vtedajsich pravidiel mala Singapur anulovat? Lewis v 2008 v tom bol tak isto nevinne ako Max v 2021, cize pripad velmi podobny.

2. Alebo nechapes ani fanusikov Sennu za jeho umyselne vrazenie do Prosta? Toto je pripad podobny tej tvojej Maradonovej a Henryho ruke.

3. Ja neoslavujem ziadne porusenie pravidiel, ja oslavujem jednu z najdokonalejsich sezon pilota v F1 zavrsenu zasluzenym titulom po jednom z najvacsich subojov, ktory trval cely rok. :slight_smile:

1. Verstappen by o titul neprisiel, lebo keby sa tie preteky anuluju, stale by titul mal. A nie je mozne podla pravidiel anulovat jedno kolo.
1 Like

Hamilton sa cez to preniesol ako prvy. Ten to zvladol uplne perfektne, aj to ako Maxovi zagratuloval hned po preteku, to by nedokazal kazdy.

Wolffovi to tiez trvalo a nejaka rana v nom zostala, ale nikdy z nicoho neobvinoval RB, lebo vie, ze RB s tym nema.

To len hlupaci nestastny z vlastneho zivota, ktori cely zivot miesaju beton a muruju alebo fandia Alonsovi, si nasli obet na liecenie svojich komplexov zo samych seba, a tak odvtedy nenavidia Red Bull a Verstappena. :slight_smile:

Veď to tu bolo vtedy na fóre :smiley:

Sa tu písalo jak by sa mala anulovať presne vyseknutá časť závodu. Úplna fantasmagória.

Za to fanúšikovia Maxa už vtedy povedali, že nech sa kľudne celý závod anuluje a bude aspoň klud. Logicky to fanúšikom Lewisa nesedí, lebo tak by nevyhral titul, takže by sa mala anulovať iba časť :smiley:

6 Likes

Zdravy rozum ich opustil.

:+1:

2 Likes

Napiš mu to azbukou. :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

4 Likes

Ano je to tak. Je absolutne nepripustne, aby si kdokoliv delal ze me legraci. Takovy clovek jde okamzite do black listu. To ho nauci.

A zpochybnovat Maxovu schopnost vyhrat v Haasu, bych ja osobne prirovnal k paleni bible v katolickem kostele. Primo svatokradez.

Toto tvrzeni je naprosto exaktni a empiricky overene. Zpracovanim dat a dostupnych udaju, na zaklade kterych jsem napsal tento nezpochybnitelny argument, jsem stravil obrovske penzum prace. Odhadl bych to na cele dve dlouhe vteriny. :grinning:

A jsem samozrejme rad, ze se tento muj vyrok, zde na foru, nebojim se toho souslovi pouzit, stal legendarnim.

Jsem tomu rad a je to dukaz, ze tento muj vyrok, je nejlepsim prikladem toho, jak ma vypadat kvalitni analiticka prace a bezchybny vystup z nasbiranych dat. :grin:

Ale musim uznat, ze kdyz si tak ctu jakou intelektualni silu maji tve prispevky, mozna si te i z black listu vymazu.

Myslim ze tvuj vikend bude v takovem pripade mnohem, mnohem lepsi. :grinning::wink:

4 Likes

No možná ses konečně dozvěděl, jaký mají vliv pneumatiky na současnou F1, k tomu moje inteligence stačí. Jinak bych zapracoval na češtině, ty “kvalitní anal i tiku”, je vidět, že nějakou rozumnou analýzu si viděl možná tak z vlaku.

2 Likes

Toto si vystihol.
Pokial niekto spomenie negativne nasho milacika, je to hejterstvo, nie len kritika.
Ale ked niekto iny trolluje, zjavne zaujato hyperbolizuje a spomina jazdcov/timy, ktore ani nie su obsahom clanku, to je len mile rypkanie a nie je to hejterstvo a vobec to atmosfere fora neskodi, ze?

Tu si dva tabory prehadzuju hnoj na dvore zo strany na stranu a ty si tlieskas ako ten tvoj krasne vonia, zatial co na druhej strane tak moc smrdi…

Aj sposob ako komunikujes s @peterson je nevhodny a dost poukazuje na tu bohorovnost (nie len tvoju), ktoru dnes spomenul @PUFF a ked vidim ten hnus co tu pravidelne je (cim nemyslim ze ty si problem), sa mu asi ani necudujem…

4 Likes

Tazky krc z frustracie z vlastneho zivota:

Treba si vzdy najst nejaky dovod kto za to vsetko moze. Treba si najst nepriatela, ktoreho clovek bude neznasat. :smiley:

2 Likes

Těm to nevysvětíte, nechtějí to vidět označovat za sračku biblických rozměrů, protože výsledek který to přineslo se stal pro ně důležitějším. Tak to musej naopak glorifikovat co to jde, i když jak je vidět to znamená psát uplný hlouposti :wink:

2 Likes

Ta parta je dost mala, jen ma kazdej dva tri nicky, k tomu jeden svatecni k vyjimecnym prilezitostem :woman_astronaut:

2 Likes

Nemam rad Red Bull a Verstappena :no_good_man:t2:

Nevi nekdo proc se mi automaticky prebarvuje modry panacek na zeleneho?

:man_shrugging:t2: :no_good_man:t2:

Pozeram ze tu dneska ma kazdy titul ohladom behavioralnych modelov chovania fanusikov

1 Like

Kdybys radši držel rypák, když ty sám máš dva účty že? :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes