Ja tu mam napr jeden ucet, kolko mas ty?
Za ten druhy nick muzes ty.
Mas jeden fizel ucet a vice forum nicku
Nemam dalsi argument.
A jake su to tie nicky prosimta?
No tak nedavno si predstavil komplet novy…
Nekonkretny si jak politik
Vymackni se bobe, ja ti hlavu neutrhnem
Jsem kontaminovany, ale tak k cemu to divadlo
Akoze ja som temny_syr? Ci ako to mam chapat?
Jsem věřil že ty aspoň ty koule máš a nebudeš mít za potřebu dělat tady ty johnieho přehazovačky - úroveň vtípku alá první stupen základní školy, škoda no
No ja neviem bobe ked mi tu tvrdis ze mam na fore ine nicky tak sa ta pytam ake, slovami klasika - dokazne bremeno mas na svojej strane
Už neviem ako to mám inač napísať. Píšeš, že som mimo. Dobre. Ale pochopil si, že žiadne, opakujem žiadne porušenie pravidiel neobhajujem? Žiadne. Či už vedomé, alebo nie. To nie je nič proti Verstappenovi, on si robil len svoju robotu. Tá karma bola myslená do budúcnosti. FIA funguje tak ako funguje a nie je zaručené, že podobná vec postihne Verstappena ako Hamiltona v AD. To som myslel tou karmou. Nie si mimo nakoniec ty? Sorry malo byť adresované Jos_Verstappen.
Kde píšem, že Verstappen porušil pravidlá?
Beres se moc vazne, vzdyt te ani nikdo nezna, pockej az se budeme muset vsichni online identifikovat podle obcanskeho prukazu, to budes mit hned tu pravou depresi, horsi nez mel Hamilton to mi ver
Aj ja by so ťa vedel prirovnať k nejakej postavičke z románu. Ale z jednoduchého dôvodu to neurobím. Vieš asi aj prečo.
Jezis ten jich ma
Byt v tymu sam se sebou, nevim…