Max je najlepší, Lewis nie je taký hladný ako on, odkázal Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Skončila v roku 2021 éra Lewisa Hamiltona a začala éra Maxa Verstappena? Vzhľadom na tri tituly holandského pretekára môžeme povedať, že áno. Ako dlho Maxovi vydrží víťazná šnúra? V rade za ním stojí zástup talentovaných pretekárov, ktorí čakajú na svoju šancu. Podľa Günthera Steinera je však jasné, kto je v súčasnosti najlepším pilotom Formuly 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/174326/max-je-najlepsi-lewis-nie-je-taky-hladny-ako-on-odkazal-steiner

Ja fandim Red bullu ( surprise surprise ), ale zistil som, ze by mi vlastne ani nevadilo keby Lando ten titul na konci roku vyhral.

4 Likes

Já je nemůžu ani vidět, ale také by mi nevadilo, kdyby to Lando urval. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tak me by to tedy vadilo.

Ale Landovi bych to pral. Je opravdu dobrej a letos dre jak Bulhar.

1 Like

image

2 Likes

Max je hladný protože mu Jos nedává najíst? A pak že má Jos jen negativní vlivy na okolí :stuck_out_tongue:

(Sorry za haha joke :smile:)

Debata o najlepsom pilotovi a Gunther bez vahania oznaci Maxa. :fire:

Potom popise este Lewisa a Landa a vysvetli preco na Maxa nemaju.

Ale where Alonso? :sweat_smile:

3 Likes

Knock, knock… Alonso kdo?

5 Likes

Tady to zase bude vypadat, nemam rad Red Bull.

1 Like

Článok o Verstappenovi a provokatívne útoky na Alonsa. Teda snaha hlavne vyvolať hádky s Hogrom. Samozrejme od miestnych nevinných kádrovačov, ktorí sem prišli iba vecne a slušne debatovať o F1. Šašovia s komplexmi. :see_no_evil::see_no_evil:

9 Likes

Tiež si vravím že ako mohol vynechať najlepšieho pilota všetkých čias (podľa fanúšikov na F1online)?

2 Likes

Podradna novinarina, pojdme si o tom promluvit :no_good_man:t2:

Modri nemaji radi zelene protoze jim k nim utekl hlavni designer krerej tam jedinej pracoval, zbytek se vezl.

2 Likes

Teda ja ti nevim, jestli tu nekdo nekoho urazi. Jo vlastne vim.

A to ze se Hogrik chce hadat kvuli ftipkum na Alonsa? To je problem druhe strany? Nebo jak se maji kluci chovat, aby to Hogrika neranilo a nevyprovokovalo k hadkam? Psat ze je Alonso nejlepsi?

A co ty? Taky napises ze Alonso je nejlepsi? :wink:

4 Likes

Ostal nedoceneny

K vzhľadom na posledné úspechy byt Alonso lepší ani nemôže. :wink: Ale myslím si že v globále je lepší pilot Alonso. Škoda že nedostanú rovnaký monopost.

Inak tu ide o kopanie užívateľov do ostatných. Nie o to kto je najlepší.

7 Likes

Už Ti na to trafená hus zagágala. A ešte potom táto banda napíše, že Hogr vyvoláva hádky. #brainwash

3 Likes

Ja to mám presne opačne. RedBull tento rok konštruktéra pravdepodobne nezíska a tiež mi to ako vôbec nevadí (vplyvom toho čo sa tam poslednú dobu deje má to ani neprekvapuje).

Ale Maxovi verím. Je to dosť odhodlaný, skúsený a predvídavý aby si do konca roka vedel postrážiť. Kučeravý dostane šancu o rok.

To byl jenom vtííííípek. :slightly_smiling_face:
:slightly_smiling_face:

3 Likes

Ten Hogr, už je tady zase nablito :smile:

3 Likes

Ani tu nemusí být. :grin:
Kluci si poradí sami. :grin::grin::rofl:

3 Likes