Lepsi nez Max? To asi ne.
Pristi rok maji nejkonstruktera. Tak se uvidi.
Lepsi nez Max? To asi ne.
Pristi rok maji nejkonstruktera. Tak se uvidi.
Uplny suhlas, Max je skusenejsi a ak nepride k nejakej nepredvidatelnej situacii (techicka porucha, kolizia) tak si to asi postrazi.
Jo on tady není, a přesto je tak vyhecoval, provokatér
V článku se řeší nejlepší piloti, myslíš že by neměl být vzpomenutý Alonso, o kterém sám tvrdíš, že je lepší než právě vzpomenutý nejlepší pilot?
Kdyby to bylo o zkusenostech VER tak neni tak nervozni, do konce sezony jede na nahody a chyby souperu.
Však to je názor Steinera a nemám s tým problém. Sám hovorím že pri súčasných úspechoch musí byť teraz lepší Verstappen. Ale o to predsa nejde. Kľudne nech je.
Ide skôr o ten štýl ktorým tu bol spomenutý od miestnych slušných diskutujúcich. Respektíve presne od tých od ktorých som to čakal. Ktorí si myslia, že sú niečo viac. 🫣
Kdyby to bylo o zkušenostech v roce 21 tak Lui nedělá tolik chyb, a nepřišel by o titul , zatím jsem od Maxe viděl minimum chyb v této sezoně oproti Luimu v 21, a to nemluvím ani o chybách Landa a McLarenu, kterých je hromada, a nebýt jich tak už je Lando tak 20 budů od Maxe
Koukám, že tu fakt někteří beze mě nedokáží žít
Je toto dad joke?
No v to dúfam. Lando sa od čias s Carlosom zmenil a presunul sa do serióznej pózy, ktorá mu nesedí a pôsobí dosť neúprimne. Smejúcemu Landovi so slzami v očiach to prajem, novému nie. Prepáčte.
V článku se řeší - není to interview v podobě článku, ale klasický rozhovor, kde Steiner mluvil o svém pohledu na současnou situaci v boji o titul, i změn co se týká na gridu (změna u Hama do Ferrari). Celkem logicky mluví o Maxovi, jak současném mistru světa, o Landovi, jako kandidátovi na letošní titul a logicky i Ham, který se přesouvá do Ferrari (právě zmíněný hlad pro úspěch), a taky je to pilot co právě vyzval Maxe na boj o titul, který byl do posledního závodu, nikdo mezi tím tam další nebyl. Reakce tady mi přijdou, jako by někdo pustil autistické děti s ADHD.
Alonso je za mě (ale i za další mistry světa a odborníky) nejkomplexnější pilot na startovním listu, svojí komplexnost ukazoval v F1, Indy, Dakar a WEC, tady nemusí nic nikomu dokazovat. Jak chceš pojemnovat nejlepšího? podává neustále top výkony? v tom případě není nejlepší teď vůbec nikdo. Podává dlouhodobě top výsledky? V tom případě nemůže jmenovat jen jednoho pilota.
To je marný, ti tady rozebírají forum ve velkým, ale pak brečí, že tu někdo rozebírá forum. IQ houpacího koně, realně se k F1 od nich nic nedozvíš.
Dík za normální reakci
A co se třeba pobavit o lidech, kteří mají skutečný a zásadní vliv na celkový výsledek?
Ty tady ale nikdo nezná a nikoho nezajímají.
Nebo?
Zajímalo by mě jak můžou takové oči slzet.
Pouze zvědavost, nic jiného za tím nehledej.
Lui je 8x mistr sveta
tiMure, než něco napíšeš, tak se zamysli a reflektuj skutečnosti. Když se tu napíše něco k RBR a Maxovi, co není pozitivní, tak hned přiletí místní úderka s nálepkováním, že jsi hater RBR a Maxe, potom se už jedou hnojomety od nich a jsou zničený veškerý diskuze, kde tohle spustí. Zasaď si místo mýho nicku nick Jose, Raptora, Pindi nebo Ježka, jestli takhle mají reagovat, když se píše k RBR a Maxovi (a to nebyly ani vtípky, ale prosté komentáře a názory).
Vidíš, že by tu někdo naběhl se stejným hnojometem? nevidíš. Takže problém bude u těch, co vždycky přijdou rozesírat diskuze, viz výše uvedení jedinci.
Až bude mít Emil alespoň polovinu titulů poctivě vybojovaných jako Hamík, tak se ti dva můžou začít srovnávat.
Zatím ale od Emila spíše slýcháváme, že pověsí helmu na hřebík.
vybojovany ma ten v 2021. zvysok len doviezol.
Chápu, že dary se nevrácejí, ale titul 2021 byl získán nečestně i když né Emilovým přičiněním.