necestne by ho ziskal, keby sa s Masim na takom scenari dohodol. Necestne vyhral Maradona titul majstra sveta, ked skoroval rukou. Lewisove nadeje na osmy titul zarezal Masi. Verstappen bol v spravnu chvilu na spravnom mieste, on nic necestne neurobil.
Ako OK, mohol to odparkovat s tym, ze za takychto podmienok titul nechce, ale to by v jeho situacii nerobil nikto, ani Hamilton.
Čestné by bylo, kdyby FIA neregulérní restart anulovala.
s tym ale Vestappen nic nema. On si svoju cast vybojoval na trati.
Přece jsem přiznal, že Emil se na téhle nečestnosti svým úsilím nepodílel.
Mel zastavit, pockat az Lewis projede a pak se zase rozjet.
Keby Lewis v Silverstone namiesto sprintu na restart riesil, ze co je so superom, ktoreho odvaza sanitka tak my mozno Max zastal a pockal. Kto vie… Pride my to fakt zbytocne riesit. A vlastne ani neviem preco k tomu vobec nieco pisem. Uz s tym koncim…
Nema cenu to resit, jen nechapu proc fanousci VER maji takovy problem se na finale 2021 podivat, ceho se tak boji.
Na to finále sa dívame veľmi radi a vždy máme zimomriavky pri tom.
Len nechápem prečo sa s tým za 3 roky fanúšikovia HAM nevyrovnali a furt dookola nariekajú o tom.
Je rozdiel napísať niečo negatívne a hejtovať. Triple DRS, Helmutove gombíky, nelegálny RB a zvyšok vašich grciek je čistý hejt.
Ja som nenapísal žiadny hejt na Alonsa, len som poukázal na to, že ho Gunther ani nespomenul, s čím sa stotožňujem túto sezónu.
Jsou lidi kteri proste lhat neumi, jako napriklad ty
Jj, napsalo se k RBR, že přišli na velmi efektivní využívání proudění vzduchu na zadní části, což zlepšovalo jejich DRS, ale to byl hejt (sice teda nevím v čem), ale dobrý. Trefil si to přesně s tím, jak neumí ani lhát
Hned jsem si to musel pustit. Max lepsi gumy OK, ale kdyz si to clovek vezme. Posledni kolo, Hamilton nabusenej motor, auto o vic nez vterinu na kolo rychlejsi. Max jeden pokus bez DRS. Neskutecne.
@Hedgehog proč zase lajkuješ komentáře čistě bad johnieho a jeho kámošů(jaká náhoda), tady zase děláš majitele rovnováhy přes svůj druhý účet jo?
To jo, nejférovější boj ever. Fakt neskutečný. Něco jako šachy kde jednomu z nich nedali ke králi ostatní figurky, ale mohl začínat 2 tahy
Auto o vteřinu rychlejší? On jede snad zase na tom, že by Max vyhrál v Haasu
Je to troškař, ale každý má právo na názor.
Se mi líbí, jak “kluci jen vtipkují, problém je u Hogra”. Diskuze, kde jsem dlouho nebyl a točilo se to tu okolo mě, nakonec s hnojometem zase tančí jen RBR úderka, mám podezření, že všichni utekli ze stejnýho pavilonu
Všechnu pozornost máš ty, i když tu nejsi. Charisma
“Max lepsi gumy, OK.” LOL
Jojo, asi jen o 40+ kol, takže Ham měl auto tak o min 3 vteřiny pomalejší… Jestli ty nebudeš další fanoušek, co na to vlastně ani moc nekouká.
Max měl lepší gumy, jezdce okolo zpět pustili jen ty, co byli mezi Hamem a Maxem, SC restart byl v době, kdy maršálové odklízeli monopost Lattifiho. Ten na to buď nekoukal, nebo má silně přikoupené vnímání