Max je najlepší, Lewis nie je taký hladný ako on, odkázal Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Neodpovies, skoda bobe

1 Like

Nic , musim jit varit, pect, dneska to bude o zabijacce

:shallow_pan_of_food:

1 Like

Co ti mam rict, nemas vice nicku?

Mam? ​

1 Like

To tu trochu ukludníme. Kto pozná toto legendárne auto?

Každý reaguje spôsobom, aký uzná za vhodný. To je každého vec. Ako píšeš, niektorým sa nepáči spôsob akým zareaguje niekto na článok, či príspevok a napadnú ho za to, alebo ho prípadne napadnú, či priamo urazia takzvane podprahovo v príspevku určenom - adresovanom niekomu inému…

4 Likes

I ty můžeš psát krátké příspěvky a já pořád ne? Svět není fér :stuck_out_tongue:

Dostanes k vianociam darcek life hack neboj sa

Tak zkusim si tipnout.

Je to proto ze jsi nikdy zadny roman necetl?

Uhodl jsem, ze jo? :grin:

Ja som tvoj multinick, priznaj to

4 Likes

@Hedgehog je moj multinick, to uz sme Honziemu vraveli viackrat. Uz aj @Lole bol moj multinick a neviem kto vsetko este. :sweat_smile:

2 Likes

Nie neuhádol. Je to preto, že ma nepoznáš. To nakoniec ani ja teba, ale zo spôsobu tvojej komunikácie sa dá toho dosť o tebe odhadnúť. A bez urážky. Predpokladám, že tvoj rodný, či materinský jazyk je český. A preto mi tie hrúbky v tvojich príspevkoch ktoré som si ja ako Slovák všimol indikujú, že s čítaním románov budeš “na štíru” asi ty. Ale toto je už pre mňa strata času. Prajem ešte pekný deň. :wink:

1 Like

A ja som jeho tretí multinick. Hogr na to prišiel. Šikulka je.

4 Likes

Diky, jsem presny vystihovac.

Moc hezky napsane. Nemohu nez zcela souhlasit. Zvlaste po precteni tveho prispevku. :wink:

Zde ovsem souhlasit nemohu. Muj zpusob komunikace s @peterson je v tomto konkretnim pripade absolutne vhodny.

Pokud se rad podivam na AD21, kde muj pilot, navzdory protivenstvi ziskal vitezstvi a titul a nekdo (byt nekomu jinemu) napise toto :

Pak je moje reakce na to, absolutne v poradku, pochopitelna a zcela jiste zadouci a potrebna. :grin:

To mas tak @Matti . Kde kdo, ma na kde co ruzne nazory. Nekdo by lidi podezrele z vrazdy ihned mucil a vesel a nekdo by chtel, aby je soudil nezavisly soud. To ale neznamena, ze ten co chce aby rozhodl nezavisly soud je spatny a ten co by mucil a vesel je ten na spravne strane barikady.

A je mezi nami mnoho lidi, takovych jake jsem popsal v reakci na @peterson

V tomto pripade ma @peterson shodny nazor jako ty, a tak, asi prirozene, neresis jeho koment, ale az mou reakci na nej.

V tomto pripade bych ale chtel tvou pozornost naprit k velmi dobre napsanem textu, ktery presne odrazi to co jsi mi napsal.

Safra, to je jak Hlava 22. :grin:

A co se tyce fora. No myslim ze zrovna tahle moje, spis vymena zprav nez diskuze s @peterson, nikomu a nicemu neskodi. On si napise svoje, ja si napisu svoje. Vulgarni nejsme ani jeden, zatim :grin:, takze za me. Vsechno cajk.

To ze tu ty vidis nejaky hnus, inu s tim nelze nic delat. Moji kamaradce napriklad nevoni fialky, to uz se holt stava. Ja tu v soucasne dobe moc hnusu nevidim. Mozna je to tim, ze ho nehledam za kazdym rohem.

6 Likes

Tak aspon neco jsi si vsimol dobre. A ano, hrubky delam a velke, to je pravda. Inu jedina ma slabina v jinak dokonale mysli. :grin:

A ztrata casu? Vymena zprav mezi nami? A ty to beres jako ztratu casu? Jsem sokovan. A ja myslel jake hodnoty tu my dva tvorime. Temer dejiny odborne literatury. Odkaz pro pristi generace. Sakra.

Nu co se da robit. Pekny den prajem i tebe a vdaka za debatu. :wink:

P.S. Slovencina je vazne ovela krajsia ako cestina. Ale tak zasa my zme peknejsi chalani. :grin:

3 Likes

Problem je, ze ja som nehodnotil vase nazory na AD21 ani u jedneho.
Ale iba u jedneho som videl, ze jeden nazor je vraj uplne mimo a ze asi necita romany, prirovnanie k Svejkovi atd. A zial, ten jeden si bol ty.

To ako zvelicujes a velebis vykon Maxa v AD21 (a to som ten, co chcel aby titul mal Max) ani nejdem komentovat. To fakt niekto, kto nie je zaujaty a vie kolko az sekund bol rozdiel v pneu, nemoze brat vazne. Ale ty to robis, lebo si rad zaprovokujes, preto to aj v spojistosti s vyssie napisanym riesim…

A podstata je, ak taketo, ci este horsie (vyslovene urazky, klamstva, ci osobna rovina) sa deje na viacerych frontoch, no ukazuje sa prstom takmer len jednym smerom a spolupodiel (myslene vseobecne) na stave sa nevidi. Tak sa moc daleko ako komunita nedostaneme :slight_smile:

3 Likes

Jezis Marja mam tam hrubku. Pane jo. No tak to je jasny. Kak tam mam hrubku, tak to nic z toho neplati. :joy:

Jen prosim te pro poradek

Správně by jsi měl napsat :

No možná - zde pozor - " jsi se " . :wink:

Ale to jen mezi nami prateli. Nebo bych mel napsat prately? Ted si nejsem jist. :grin::joy:

1 Like

Šimonko, běž se radši učit.

2 Likes

:joy::joy::joy::joy::joy::joy: ulalaaaaaaaaaaa

2 Likes

Správně je bys. Ne by jsi.
Jen mezi námi přáteli. :slightly_smiling_face:

4 Likes