Pokud se hodláš dál ztrapňovat, tak na to jdeš dobře.
To rikas jen proto ze neumis rict Ř
Sam sis rekl o odpoledni gangbang tak ted drz
Všetky Češky, ktorých som sa na to pýtal, mali presne opačný názor. A je jedno, či boli z Brna, Prahy alebo Ostravy.
Ale Slováci sú ich slabosť kvôli jazyku, takže je možné, že to nevedia úplne objektívne zhodnotiť.
Tak to asi budes miset cist pozorneji. Ne samozrejme to nemyslim vazne. Cti jak uznas za vhodne.
Kazdy ma nejaky nahled, kazdy vidi neco. A jak se rika " jsou lide kteri vidi trisku v oku blizniho sveho, vsak brevna v oku svem nevsimnou si".
Vykon Maxe nezvelicuji, jen ho ocenuji. Velikost jeho vykonu je dana. At tak, nebo onak.
V teto konkretni, nesmirne vypjate situaci hrali dva hraci. Jeden podcenil utok sveho soka a druhy vyuzil pravdepodobne jedine prilezitosti kterou mel.
Ja vubec nepochybuji, ze byt situace obracena, nyni by stejne lide kteri vykon Maxe zlehcuji, adorovali brilantni predjizdeci manevr sira Hamiltona a britska media by se predhanela v superlativech.
To ze vnimani britskych pilotu je odlisne od ostatnich je dane. A vyjadrovali se k tomu uz mnozi. A nemyslim tim toto forum.
Pokud mas dojem, ze posledni kolo bylo dane a nebylo potreba nijak zvlastnich dovednosti, nu brat ti to nebudu.
Ja to vsak vidim jako dukaz neskutecne pevnych nervu, ridicskeho umu a citu pro auto a situaci. A jsem presvedcen, ze nikdo jiny z celeho pole by Hamiltona nepredjel.
Ty mas na to jiny nazor.
No tak vidis. Tady mas krasnou ukazku toho co kritizujes. Najednou je tvuj nazor ten spravny? Nahle se pasujes na opravneneho tvrdit, ze “kto nie je zaujaty”.
Takze ty jsi nezaujaty?
Je to takove typicke. Nejprve trosku skoleni z toho, jak si kdejaci fanousci mysli jak jen oni maji pravdu.
A hle? Uz tu mame " kdo neni zaujatej, ten te nemuze brat vazne".
Proc by me nezaujaty clovek nemohl brat vazne. Ty vis jaky byl v konkretnim okamziku rozdil v rychlosti na jedno kolo? Zda se skutecne dalo predjizdet? Zda, pokud by si Hamilton ohlidal vnitrni stopu, se dalo bez DRS predjet? Jakou ztratou gripu by Max trpel, pokud by nepredjel?
O kolik byl Hamilton rychlejsi, kdyz v polovine zavodu dojel Pereze a potreboval na predjeti temer dve kola a DRS?
Ale ja vim. Kdo neni zaujatej, ten na to kouka stejne jako ty.
Takze kdyz dovolis. Ja si ponecham svuj nazor. Ty si nechej ten svuj “nezavislej”, ale holt nejen ja, ale i ty musis strpet to, ze tak jako ty o me, i ja ma dost pochybnosti o tve “nezaujatosti”.
A co myslis, neni ten tvuj nazor na me a fanousky RBR a Maxe, preci jen tak trochu zaujatej?
@Nordotor tu ti radí dobre. Pouč sa z chýb druhých, lebo dopadneš ako on. Uviaznutý v korporátnom rebríčku na HR oddelení nešťastný zo svojho života a budeš sa tak hanbiť za svoje vzdelanie, že si budeš musieť vymýšlať, že si vyštudoval ČVUT.
No tak jestli uz nejsme ani hezci nez vy, no tak to uz je uplne v perdeli. To je den dneska, to ti reknu.
. Tak tady to vidite. Ja to ani opravit neumim.
Jestli von nakonec ten @peterson nema pravdu. Treba jsem opravdu nic necetl.Ta pamet u cloveka je takova vachrlata.
No pokud je to tak, tak kdyz koukam na kvalitu svych prispevku, musim konstatovat, ze jsem genius.
Houby, ja mam Ř jak kdyz zvoni. Moji Řeřichu maji na me zakladce nahranou na gramofonu a poustej ji prvnakum.
Dokonalo napisane.
Ten predbiehaci manever je velmi nedoceneny a zaroven Hamiltonova (ne)obrana vobec nebola rozoberana, kvoli inym okolnostiam. Fakt je vsak ten, ze predbiehaci manever to bol perfektny a vyuzil nim chybu Hamiltona, ktory s tym absolutne neratal.
Hah, to len češky majú taký názor. Mne ako hetero chlapovi sa to ťažko hodnotí. Ale môžeš sa vyhovoriť na to, že Češky sú na mäkko z ľúbozvučnej slovenčiny, a preto nie sú objektívne v tomto.
Keď hľadáš niečo, v čom ste lepší ako my, tak je to žgrlavosť. Aspoň my máme o Čechoch takú mienku vtipnú.
PS: Neber to v zlom, my sme zase lepší v závisti. U nás si niektorí závidia aj to, že susedovi zdochol pes.
Adorovat největší podvod v historii tohohle sportu, no dneska si nasadil svému účinkování zde korunu, opravdu, takové morální hodnoty snad nechci ani vidět
Najednou se Babula s 20 kousky na pažbě neozývá, že je to trollení. Oni to prostě myslí fakt vážně.
Srry to bylo na slovenskeho kolegu.
žgrlavosť
Pi-co co to je…
Sorry borečku, ze tu netravim svůj život jak děláte vy, promiň
Tak proč se ozveš hned, jak tě zmínil?
Ja jen omezene podle chuti.
Jsem rad ze mas o mě neustále tolik peci, jenom jak je to možné, kdyz jsem v tom ignor listu, ty ses to furt Honzíku nenaučil používat? Tak třeba za rok, to zvládneš
Že ty máš místo mozku z píva kostku vzhledem na reakce. Ale jinak pohoda. v 99% tvých přísěvků mě zmiňuješ, tak bych se neoháněl, kdo má o koho péči