Prepac, ale s tym citanim a pochopenim mas naozaj problem asi ty.
Za 1,
Absolutne nedokazes argumentovat korektne - akceptujuc realitu a chronologiu udalosti.
Vytrhnes si zaverecny komentar petersona na teba (k tym romanom), uplne ignorujuc kto zacal s tym, ze jeho nazor je mimo (na to som ja reagoval PREDTYM) a necita asi romany a on sa ti potom prisposobil, cize “argument”
Za 2,
Explicitne som jasne napisal:
Napriek tomu sa drvivu vacsinu prispevku venujes prave tomu a este aj nepravdivo uvadzas, ze pisem, ze tvoj nazor je nespravny, hoci som to nenapisal
Maj si nazor aky chces, mne islo o to, ze si k petersonovi zacal byt az osobny, zvelicujes a provokujes. To som u neho na uvod nevidel.
Napokon si to v minulosti aj priznal, tak na co sa tu hrame?
Kludne tvrd ze Max by vyhral aj v Haase, mas na to pravio a ja tvrdim ze nie (moje pravo) a druhi si myslia zase svoje.
Ale ide o ten sposob a styl…
Byť žgrlavý znamený byť lakomý alebo chorobne sporovlivý. Skrátka, že keď ide Čech do Chorvátska, tak si tam donesie Májku a Plzeň v plechovke, len aby neminul v reštaurácii (berte s nadhľadom, nie urážlivo, ale z tohto si robíme srandu z Čechov, lebo večne ich v Chorvátsku vidíme s vlastnými konzervami, klobásami a pivom).
Jo to Timur dělá celou dobu. A když ho na to upozorňuješ dlouhodobě, tak tě různě napadá, a pak tě označí za lháře. Prostě ta místní úderka funguje takhle a je jedno kdo z nich to je
No u nás to vnímame presne naopak. Nikto nemá to zlý prízvuk ako keď Čech hovorí po slovensky, ale plno Slovákov sa vie po česky naučiť v pohode tak, že ani neviem, že je pôvodom Slovák. Aj viacero hercov Slovákov hrá v Česku a hovorí po česky a nemusia ich dabovať. Sranda, myslel som, že to vnímate rovnako.
To ze jsme setrivi az moc je pravda, sam s tim bojuji a makam na tom.
Ale to jidlo k mori nevim, pac tam nejezdim, obecne je to spis o tom ze jsme si chorvatske more privlastnili, to ze nemame more je nas komplex coz zni strasne, proste jako doma za chatou na Cecha , proto klidne na konzervach a lahvacich…tohle o setrivosti nejni.
A na toto som zabudol reagovat…
Vobec nie.
Nemam na “vas” ani len pomenovanie typu “alzaci”, neprovokujem pod clankami ako niektori a naopak, casto mame super a slusne diskusie, ktore vieme mat aj my dvaja a vela krat som podebatil napr. s @rHapo, dokonca nedavno aj priamo o AD21 a neuveris, este sme sa aj zhodli
Problem je, ze ak by si nahodou bol zaujaty ty, tak logicky sa ti iste veci nemozu pacit a uz x krat som ti zabudol odpisat, ked si tiez viac krat nepravdivo napisal, ze nemam rad Maxa.
Nie len, ze to nie je pravda, ale dokonca som mu v 21 drzal palce a jeho dalsie uspechy mi nikdy nevadili, len berem jednotlive udalosti nie podla taborov a ako jeho fanusik, ale tak ako ich skratka vidim od pripadu k pripadu, ale chapem, ze je lahsie na mna hodit zaujatost, ako uznat, ze tu pises aj veci, ktore kulture fora neprispievaju…
A zaverom, kludne mi tu zaujatost presne odcituj, rad vysvetlim, ak bude co
Byt zdravo sporovlivy podla mna zla vlastnost nie je. Ale my to berieme tak, ze ked uz niekde ides na dovolenku, tak nebudes setrit kazdu korunu/euro, ale doprajes si aj nieco lokalne z restauracie, ides do baru na drink, atd (ale nehovorim zas, ze clovek ma minut vsetky peniaze co ma ). Tak v ramci moznosti.
Tak ty mas ted skutecne absolutne korektni argumentaci. To je az neskutecne klise. Jen par odstavecku po moralizujicim prispevku mi tu predvadis tohle.
Tvuj prvni koment na me kde jsi hazel hnojem a kritizoval muj zpusob komunikace s @peterson. To je ta tvoje chronologie? Tak si tu chronologii zopakuj. Hezky pomalicku si precti cele vlakno, a soustred se na me prispevky.
Pak si mozna vsimnes ze pred mou reakci na @peterson byl jeho post.
Ale to uz jsem ti psal, ale to se nehodi, tak jsi to ignoroval. Do teto chvile, jsem se k nikomu nevyjadroval a na nikoho negativne nereagoval.
Ty jsi takovej trosku zvlastni chronolog.
A i argumentacne jsi takovej divnej. Takze ty mi napises :
A podle tebe to neznamena
Takze muj nazor na Maxe a jeho vykon v poslednim kole AD21 je spravny? Tak proc ho teda nikdo nezaujaty nemuze brat vazne?
Ja se snad ve svem prispevku muzu venovat cemu chci ne? Ty ses taky ve svem prispevku venoval hnoji a nemam pocit ze bych o nem ja neco psal
To je jak ve skolce. Se snad nemusim ptat o cem sem budu psat ne? Kluci kde se ve vas bere ten pocit, ze diskutovat se bude jen tak jak chcete vy a ze jen vy muzete urcovat temata.
Ty posuzujes sam sebe jako nezaujateho. No tak tady se taky neshodneme. A tvoji zaujatost ti mam odcitovat? No tak si nezaujate precti svoje prispevky v tomhle vlakne. Ja myslim ze to staci.
K tomu ti muzu napsat jen jedno.
Vis pokud bys byl nahodnou zaujaty ty, tak logicky se ti jiste veci ktere pisu nemuzou libit. To uz tak chodi.
Takze abych shrnul rozdil mezi mou “nekorektni argumentaci” a tvou argumentaci.
Ja napisu, ze my @peterson pripomina pokryteckeho moralizujiciho nadporucika Duba a ze se rozhodne myli pokud se domniva, ze muze sooudit cloveka podle toho zda se diva, nebo nediva na AD21.
No a podle tveho soudu jsem clovek ktery neakceptuje realitu a chronologii udalosti, absolutne nedokazu argumentovat korektne a mam problem s ctenim a pochopenim.
Takze asi takhle. Chapu ze jsi se pasoval do role spravedliveho a nezaujateho a ze jsem ti trosku poboural babovicky. A presto ze si myslis ze ten tvuj hnuj krasne voni (jak jsi tu sam psal), tak ne. A rekl bych ze ten tvuj hnuj, ktery se tu na me pokousis hazet, smrdi o dost vic nez ten muj.
Takze mej si nazor jaky chces, ale ten zpusob a styl. Cccc to neni uplne ono.
Ale tak samozrejme chapu, ze nez si procist vlakno, dat tomu chvilku, posoudit prvni komenty zde, kdo prvni zacal psat o sascich a husach a autistickych detech, hnusu a pokrivene moralce atd., tak je jednodusi to splachnout utokem na me.
Mozna, ze gramatiku dobrou nemam, ale cich ten jo a smradek pokrytectvi, ten ja poznam.
Urazas omnoho viac druhych ako sam (zlomok) zneses.
Pravidelne kopes do Hamiltona a inych, kazdy druhy je pokrytec, zosmiesnujes, zvelicujes a nadradujes sa, ja take nerobim voci ziadnej skupinke, jazdcovi ci timu, ani si nic take konkretne neuviedol…
Ziadne vyslovene hnojomety som na teba nepisal, len sa ta to dotklo, lebo ty si zvyknuty rany len davat. Peterson myslim ani len nediskutoval s tebou, ale ty si ho mal potrebu od uvodu zosmiesnovat, hlavne ze riesis o mne nespravnost nazoru:
Ale ked nejaku ranu aj dostanes, uz som zaujaty pokrytec Lebo ty si cisty, korektny a objektivny…
Ak si to myslis, prosim, blokni si ma ako druhych (u ktorych ti tiez vadilo co pisali, ale ty mozes pisat ako ty chces…). Dakujem.
Pane Honzíku, keď sa už oslovujeme takto formálne. Bež si tam do HR Škoda a ostaň tam zakyslý a rob si tam svoje kancelárske ■■■■■■■■ a mňa nechaj tak. Ja si študujem čo ja chcem a v čom som dobrý. O 10-15 rokov sa môžme baviť, kto kde bude. Máš náskok a ČVUT údajne, tak sa snaž. A ja si tu nepotrebujem nič porovnávať, takže vlastne nemusíš.