Max je najlepší, Lewis nie je taký hladný ako on, odkázal Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ten text rozebirat nemusim, vystacil jsi si sam. :grin:

Blokovat si te nebudu. Proc bych to delal? Vubec s tebou problem nemam. A uz vubec mi nevadis. Ani v nejmensim a rad si prectu co pises.

Stejne tak si klidne a rad prectu nazor @peterson , i kdyz ho ja, nekdy povazuji za mylny.

A ze nektere tvoje hlasky smrdi pokrytectvim? A? To je tu nejaka vyjimka? To je zakladni charakterovy rys kazdeho z nas jako cloveka. Umoznuje nam zit v rodine se stejne nedokonalymi jedinci jako jsme my sami. Pokud by jsme ciny nasich blizkych a spriznenych posuzovali stejne jako ciny lidi k nam nenaklonenych, nemohli bychom mit pratele a rodinu. Jde jen o miru a schopnost si to priznat.

Takze ano kazdy druhy zde jen pokrytec, jen fanousci RBR, Maxe a @Evap ne. :wink:

A pisu to stale. Toto forum je, podle meho nazoru slusne a vcelku korektni. Bohuzel nektere prispevky me, zduraznuji me, prijdou toxicke a nechteji se mi cist a proto uzivatele blokuji.

Asi budes prekvapen, ale napriklad takoveho @HellHogr mam rad, coz asi nebude oboustrane, protoze se jevi, ze napr. na politiku a veci verejne, mame shodny nazor. Jen me jeho prispevky rusi a diskuze s nim se velmi casto zvrtnou a me se to nelibi.

Ano mam bloknute nektere lidi, kteri jsou podle meho za hranou slusnosti, ale to jsou snad tak tri jedinci.

Suma sumarum. Nedekuj, protoze ja si te nebloknu. Jsi celkem slusny, jen trosku nekorektni, ale to mi nikdy neprekazelo. A kazdy kdo mi napise :

Ma u me dvere otevrene. :rofl::wink:

Samozrejme do tvych rozhodnuti na tomto foru me neni nic, stejne jako tobe do mych.

Pekny vecer.

1 Like

Treba hospodarit s rozumom, ale treba si vediet aj dopriat. Clovek si peniaze do hrobu nezoberie a niekedy je na mieste sa zamysliet, ze ci ma fakt zmysel setrit roky na nieco vacsie a popritom mu utecie vela inych zazitkov a casu v zivote (nehovorim teraz piramo o tebe). :slight_smile:

Preto treba ist na F1, ked clovek fakt netrie biedu. Nie je to az tak drahe (napriklad v Rakusku je v pohode aj general admission za 100+ eur) a pre fanusika je to fakt zazitok. :stuck_out_tongue:

1 Like

Sory, ale na tom byt žgrlavy neni nic spatneho. A zase tak zgrlavy nejsme.

To se pozna podle toho, ze na rozdil od zbytku sveta, my si klidne koupime ponozky do sandalu. Coz vy a zbytek sveta jste tak lakomy ze svou zavist maskujete tim, ze prej nemame vkus.

Že vás to baví se s nimi pořád
hádat.
Říkají si “bezobratlí”, evidentně mají i rozumové schopnosti na podobné úrovni a je to trestuhodná ztráta času.

Mimochodem já jsem asi první “multinick”, který se v těch jejich hlavičkách urodil a od té doby následují další a další.

5 Likes

x

no ty máš dost Šimonko :smiley:

spadl jsi do stejných houen, co tu předvádí Jos a to není čím se chlubit. Však každý ať si studuje a dělá co chce, já to repketuju. Jestli ty to nedokážeš respektovat a snažíš se na základě toho shazovat a snižovat ostatní, tak máš zásadní problém do života.

2 Likes

Jirko, tebe to ještě nepřešlo? nebuď tak zapšklej, my víme, že jsi bezpáteřný prevít, ale i tak tě tu tolerujeme, než přepneš na svůj další účet

1 Like

Jo, tak da se nerikam ze ne, ted bylo nekolik sezon hluche obdobi srkze modre nudy, to bych vazne neprezil, za to bych penize nedal, uvidime.

Honzíku. Neviem, čo ťa núti používať moje meno ale nevadí.
image
image

1 Like

Už ľutujem, že som sa sem na deň vrátil.

1 Like

Nenechaj sa znechutiť :slight_smile:

Ignore to rieši, pohodička

Hezky, lezeš mi na FB a co z toho reálně máš? :slightly_smiling_face:

No nevím, ty jsi ignorant a moc věcí to nevyřešilo.

Kámo na FB si to predsa zmazal. Nezabudol si?

nič, odpočívam a idem písať ďalej semestrálku. Tak sa maj.

Ja ho mám v ignore, ale on je moje guilty pleasure. Niečo ako bol czechcloud kedysi.

4 Likes

Kamo, stojí ti tohle za to? :smile: nebo tohle děláš běžně, když se sám nasereš skrz někoho, protože to jinak neumíš ventilovat?

huh? Ja som není nahnevaný :sweat_smile: . Mňa to baví trolliť proste. Aj ty to trollíš.

Krásné téma. :+1:
Žgrglavosť.
Do češtiny by se to dalo přeložit jako grglavost. To jako, že se Ti po grglavé vodě chce krkat. V jiném slangu krkat.
A je zcela jedno jestli je tou grglavou vodou Red Bull, Kofola, nebo třeba Vinea. Může to být třeba i přeóčkovaný Šariš ke kterému si musíš přiobjednat vidličku, aby jsi měl čím vyhnat z piva bublinky.

Do Chorvatska Májku zásadně nevozím. Je totiž hnusná. Buď domácí produkt české alchymistky, nebo rovnou Chorvatstkou kvalitu.
Plzeň? Brrr. Přece si k moři nepovezu nějaký blivajz na mytí noh. V moři je vody dost a dnes už i Chorvati dokážou vyrobit kvalitnější pivo než je pozůstatek Plzně.
Navíc je ten bordel v tak tenké konzervě, že po roztřepané cestě se teplem i třepáním natlakuje tak, že stačí neopatrně položit na chodník a okamžitě se změní na Křižíkovou fontánu.
Klobásy. Nevím jak kdo, ale já si do Chorvatska zásadně vozím maďarské čabajky koupené ve Štúrově. :yum:
A konzervy? V dnešní době se dá téměř za stejné peníze koupit vakuované maso, takže výběr je zcela jednoduchý.
A kapitánský RUM vakuovat netřeba. :grin:

1 Like

Ja si do Chorvátska nevozím nič zo spomenutého. Maďarských klobás z južného Slovenska máme doma dosť po celý rok. :sweat_smile:

Karlovačko je v pohode a v takom teple to chce človek vychladené a čapované. A čo sa týka jedla, tak to je tam tiež dobré, či už ide o ryby alebo mäso (kuracie, hovädzie, bravčové).

A večera v reštaurácii v prístave hneď pri vode a Chorvátskou hudbou má svoje čaro. :sailboat:

Ale každý podľa svojich preferencii.

Ja to zakempím na Istrii kdesi v ITA reštaurácii a som spokojný. A Chorvátske milujem tú ich Cockta colu či čo to je. Toto:
image

2 Likes