Tak ten text rozebirat nemusim, vystacil jsi si sam.
Blokovat si te nebudu. Proc bych to delal? Vubec s tebou problem nemam. A uz vubec mi nevadis. Ani v nejmensim a rad si prectu co pises.
Stejne tak si klidne a rad prectu nazor @peterson , i kdyz ho ja, nekdy povazuji za mylny.
A ze nektere tvoje hlasky smrdi pokrytectvim? A? To je tu nejaka vyjimka? To je zakladni charakterovy rys kazdeho z nas jako cloveka. Umoznuje nam zit v rodine se stejne nedokonalymi jedinci jako jsme my sami. Pokud by jsme ciny nasich blizkych a spriznenych posuzovali stejne jako ciny lidi k nam nenaklonenych, nemohli bychom mit pratele a rodinu. Jde jen o miru a schopnost si to priznat.
Takze ano kazdy druhy zde jen pokrytec, jen fanousci RBR, Maxe a @Evap ne.
A pisu to stale. Toto forum je, podle meho nazoru slusne a vcelku korektni. Bohuzel nektere prispevky me, zduraznuji me, prijdou toxicke a nechteji se mi cist a proto uzivatele blokuji.
Asi budes prekvapen, ale napriklad takoveho @HellHogr mam rad, coz asi nebude oboustrane, protoze se jevi, ze napr. na politiku a veci verejne, mame shodny nazor. Jen me jeho prispevky rusi a diskuze s nim se velmi casto zvrtnou a me se to nelibi.
Ano mam bloknute nektere lidi, kteri jsou podle meho za hranou slusnosti, ale to jsou snad tak tri jedinci.
Suma sumarum. Nedekuj, protoze ja si te nebloknu. Jsi celkem slusny, jen trosku nekorektni, ale to mi nikdy neprekazelo. A kazdy kdo mi napise :
Ma u me dvere otevrene.
Samozrejme do tvych rozhodnuti na tomto foru me neni nic, stejne jako tobe do mych.
Pekny vecer.