Max je najlepší, Lewis nie je taký hladný ako on, odkázal Steiner | Magazín F1 - F1online.sk

Toto práveže ja už nemám rád takéto sladké vody a v lete už vôbec nie, ale keď som bol mladší, tak som si to tiež išiel. Ale viac mi tam chutila citrónová Cedevita a Orangina.

Raz aj teba to prejde a oceníš načapované pivko v bare pri pláži, potom si na mňa spomeň. :sweat_smile:

A v poslednej dobe si celkom idem mexické pivá, tie sú super a človek o tom ani netuší kým neskúsi. :beer:

2 Likes

Načapované pivka a billiard si idem po večeroch na VŠ :sweat_smile:

1 Like

U mě je rozdíl v tom, že za celou dobu dovolené nemusím vystoupit na pevninu. Dokonce i nákup pečiva a zeleniny je pro mě trest a tuto činnost rád přenechávám spoluplavícím. Pomyslnou odměnu v podobě presa, nebo i sladoledu, který je v Jugo opravdu osvěžující vyměním za kotvení v nějaké malebné zátoce plné vůně z pinií a šumy, než se potit v rozpáleném smetišti plném lidí. (Smetiště je město)

2 Likes

V pátek jsem měl v Praze tak exkluzivní Plzeň, že se nějak nedokažu přenést přes představu, že by si s tim někdo myl nohy. To je kacířství, Ferdo…🫣

Nejspíše to bude tím, že jsi Plzeň neochutnal v dobách, kdy ji ještě vyráběli Češi.

V Plzni jí vaří… :thinking:

V Plzni pivo vařili, teď už tam dělají pouze nějaký výčepní blivajz.

Tady pisou, ze se vyrabi jen u nas.

Jeste doplneni.

Ja bych jim veril. Tady v Cechach lita spousta hoaxu a konspiracnich teorii.

A populaci mame taky rozdelenou na polovic. Bud je vsechno cesky pivo nejlepsi, nebo je uplne nejhorsi. :grin:

Ale me je to jedno, me chutnaji anglicka, nebo mexicka piva, ty jsem objevil nedavno jako @Jos_Verstappen a pak Zichovec.

1 Like

Za komančů měla Plzeň 5,3% alkoholu.
Dnes má už pouhých 4,4%.
Nechápu proč si Češi nechají tuhle devalvaci kvality českého zlata líbit a ten blivajz stále kupují. V cizině už Plzeň berou jako podřadné pivo.

Myslím, že všechno, co jsi tady napsal je lež. Klasická Plzeň nikdy neměla 5,3%, nikde jsem to nenašel. Kdyby to bylo tak změněné, tak by o tom asi byly články. Nejsou.

Že se Ti nedaří na internetu něco najít Ti nedává nárok někoho označovat za lháře.

Napsal si že jí nevyrábí Češi - vyrábí. Napsal jsi, že měla 5,3% - neměla.
Já jen tu potřebu shazovat něco něčím, co není pravda moc nechápu, tak jsem to chtěl uvést na pravou míru. To je celé.

2 Likes

Plzeňský Prazdroj, a. s. – v ČR největší výrobce piva. Vlastní ho druhá největší pivovarnická skupina světa SABMiller , pod níž spadá Pilsner Urquell

Za lháře je tady Plzeň.

image

image

Všimni si stupňovitosti.

Dvoji kvalita určitě existuje. A za poseldni roky šla kvalita rapidně dolů. I mizerná kvalita, co se týče plnění sudů.
Mohu s čistým svědomím potvrdit.

1 Like

Jo vlastní to Japončíci, ale vyrábí, vaří, se u nás (o tom šla řeč) a to je pro to pivo naprosto zásadní, protože je pro něj zásadní voda.

No všude máš napsáno 4,4%. 5,3% nikde nenajdeš. :smiley:

Nejsem pivař abych posuzoval jaká je Plzeň z 2024 vs 2015, nicméně to co jsem pil v pátek mi chutnalo a přijde mi divný, že by si s tím někdo chtěl mýt nohy a to co napsal Ferda prostě není pravda.

2 Likes

Protože v dobách kdy Plzeň ještě vyráběla pivo ještě internet neexistoval.

Tak to je jasné, že keď si na lodi, tak je to inak so stravou. A keď si spomenul pečivo, tak to je tam neskutočné. :bread:

Věřím, že by pamětníci vzpomínali, ale nikde o tom není ani čárka. Smůla.