Jediná dokonalosť je komplex ktorý si tu liečiš z Redbullu posledného pol roka.
Top 15xHonzieJeFrustrat
Abych se vrátila k předmětu hovoru - myslím, že se směšují dvě věci dohromady. Být týmová dvojka, tzn. vždy k dispozici jedničce (jako je například Pérez nebo byl Bottas nebo třeba Barrichello) je něco jiného než situační pomoc kolegovi v lepším postavení. To nakonec ukázal i Lando v Baku, když přibrzdil Péreze a Oscar se tak po pitu vrátil před něj. Myslím, že by to v tuhle chvíli i stačilo.
Toto bola čistá fantázia:
Nádhera vidieť takto sa opustiť frustráta.
Veď sa pozri na ten príspevok od toho klauna vedla
Už len chemtrails, dvojičky si zhodili USA a zem je plochá a má komplet zoznam
Tu sa hlavne dlhodobo mieša názor team vs závodník.
Tak ako z pohľadu teamu ( a tu máme rovnaký názor už z diskusii minulých), že by mal Oscar “jazdiť na Landa” tak by z pohľadu jazdca Oscar nemal robiť pre Landa nič, aby sa z neho nestala dvojka a poskok.
“Akú optiku nasadíš” tak sa treba na túto situáciu pozerať.
Je to stejně krásné, jak ten společný komplex z Red Bullu dokáže lidi spojovat. Do konce do takové podoby že se stanou kámoši z lidí, kdy na jedné straně je honza, který jako správný volič paní pekarové a nerudové respektuje diverzitu a všech 76 pohlaví(nebo kolik je jich) a na druhé straně bobík, největší homofob, zde na foru, je to překrásné
Bože ľudia prečo??? Začína mi tu byť z toho smutno.
Ktorý príspevok konkrétne? V jeho podaní ich býva veľa na úrovni plochozemcov.
Proč tu lžeš o tom, koho volím, a že zastávám názor o vícero pohlavích? ti už solidně drbe z toho hejtování
Neber to vazne ale jako legraci, je pravda ze to tady nepatri, ale co se s tim da delat, nic…
Vice mi vadi ze se se mnou zacne bavit uplne novy nick jako by se nechumelilo, navrhuji povinne predstaveni se nove prichozich
No, a pak tu někdo přijde: to je, protože Hogr. A koukni, co tu chlapci plodí. Zbytečný, jejich komentáře a ničení diskuzí.
Nikdy jsem nesouhlasila s názorem, že F1 je kolektivní sport. Je to ryze individuální sport. Žádný jezdec by nicméně neměl jednat úplně proti zájmům týmu a v zájmu týmu jednoznačně je získat všechno, co je k dispozici, v tomhle případě oba tituly. Pokud má jeden jezdec šanci už jenom v teoretické rovině, měl by tým trvat na tom, že kolegovi aspoň situačně pomůže. To z něj samo o sobě dvojku neudělá. Jistě, když by Lando získal titul, Oscar si tím nepomůže, ale nikde není řečeno, že se z něj tím automaticky stane dvojka a od příští sezónu nebude smět s Landem rovnocenně závodit. To je nesmysl.
Nauč se to ignorovat, budeš překvapený, jak to jde snadno .
To už je takové tradiční ne? Že je článek o Verstappenovi a jako vždy toho nejvíc mají co říct jeho “fanoušci”
Budem musieť lebo mi z toho prdne. A pritom ide v podstate o h.ouno.
Veď preto vravím, že je to taká otázka “sliepka alebo vajce”.
Proste keď sa na to pozriem z pohľadu teamu, áno Oscar by mal robiť prvé posledné (ak teda je pre ten team priorita jazdecký titul) aby Lando získal každý bod naviac. Kľudne aj v Monze zabrzdiť na rovinke.
Z pohľadu Oscara, by som sral aj na minimálnu pomoc Landovi. Ja som potencionálny budúci šampión a každý jeden stratený bod (alebo odovzdaný Landovi) ma vzďaluje od potencionálneho titulu, napríklad ak by Lando vypadol lebo nehoda/choroba hocičo. Logicky ak nebudem mať žiadnu šancu na titul, tak pomožem ale inak ma “team” nezaujíma, sorry. Dnes mám unikátnu šancu byť potencionálne majster a idem po tom až do poslednej sekundy.