Že se ozvývají fans RBR,Max a Vettela v jednom. Co takové Mexiko 2016, tam zapomněli na tu show, co oba předvedli? a kde se netrestalo hned, jak se mělo?
Jak mu to neda a reaguje dalej a dalej mu tu Situs h0ni a on mu na oplatku dava rovno fajku.
Ale zlati su jak si tu hrkutaju.
Každého jedného
To je presne ten paradox, že tu asi každý fanúšik Verstappena napísal, že ten verdik proti Landovi bola absolútne prísny a netrestali by sme to.
Pekne si si ale nabehol
Já neřeším Landa, já řeším co udělal Max a na to jsem se ptal. Od fandů jsem četl jen skvělá obrana, politováníhodné. Zase mi jen podsouváš na mou otázku něco jiného, klasika.
Tak asi by si si mal otvoriť oči a začať čítať.
Ale tak to je taká vaša klasička, pekne si vymyslieť svoju pravdu a plačkať jaký sú fanúšikovia Verstappena zlí.
Tak předkládej kde píšete že měl být vyšetřován a dostat trest? A podivujete se že nebyl? Mě přijde normální se na to ptát, i když jsem za to označován jen za antifandu.
Nejsom tvoja sekretárka, možeš si to nájsť už len u takého Timura alebo Raptora. Hľadaj
To nejsi, ty jsi jen ulhaná nula
Ty nemáš paměť jepice, ty máš mozek jepice. Ani nevíte, kdy váš miláček, nadk terým furt honíte, tak kdy naposledy vyhrál.
Taky jsem psal, že Max těch 5 sekund vyfasovat mohl. A nikdo z nás by to nějak neřešil. Lando měl prostě vrátit pozici, případně ho měl instruovat tým. Navíc by možná LN tu pozici obratem získal jinde, rychlost na to měl a ani Max by to nebyl schopen bránit donekonečna. Základem bylo to, že komisaři nemohli ignorovat zisk pozice mimo trať, zvláště když apex byl Maxův a pravidla mu to nezakazovala. Takže při pentli 5 s pro Maxe by Lando vyfasoval 10 s. Taktická chyba McLarenu.
A dojet Lando pozici před Maxem, ne, opravdu by to nebyl takový rozdíl.
Ale že si to ty, zosmiešnim ťa ešte viac
A k tomu krásnych 12 likov medzi nimi rátam minimálne 5 fanúšikov RB ktorý podporili toto vyjadrenie
Každý sme sa na tom zhodli ale tak lepšie sedí do naratívu, že tu podporujeme nefér konanie a všetci fandovia RB tu oslavujú Landovu penaltu
Teda zda se mi to, nebo dneska anitrebull a antnimax fans lezime nejak v zaludku. To maji takovej problem s tim ze Max zajel skvele? Vzdyt byl az treti. Meli by slavit.
Ale dobre ty.
Jn výborně. Dal příklady dvou tvých příkladů. Ty jsi celá fans základna RBR a Maxe? Případně většina?
To ale právě platí, pravidla na to přeci myslí, a Max za to nebyl ani vyšetřován.
ne s kostelním pořádkem, ale přímo s pravidly.
a teď namátkou já u něho:
Bereme to realisticky, ale ty fňukny okamžitě začnou s tím, že podvody, protekce, předem udělený titul, komisaři, blablabla, a pak točí, že vidí věci “realisticky” a prezentují “fakta” a mají “důkazy”. Jeden s nickem na “P” dneska předhodil @Nordotor, že Ferrari si něco muselo potají natestovat v Mugellu, když jim to tak jelo a nakonec prý taky nasadili nějaké vylepšení, s komentářem “na pravidla se dneska nehraje”. Puffova investigativní kancelář: hotovo za sekundu.
Jaj takže sa potrebuješ slovičkariť.
No tak to si uži, dôkaz som ti dodal kde sa Timur jednoznačne vyjadril, že “max rozhodne obranu nevedl v sulade” a že bol zrelý na penalizáciu a dostal paradoxne od väčšiny fanúšikov RB tu na fóre pôsobiacich like tzn súhlas s jeho vyjadrením k danej téme.
Že ty tu očávaš nejakú konkrétnu vetu obsahujúcu nejaké konkrétne výroky a slovíčka a ta sa tam nenachádza neni môj problém, kľudne si tu raz ďalej naratív aký ti vyhovuje
Já jsem Norďákovi psal, že Ferrari muselo něco testovat?
Neposlal náhodou Norďák screen, kde se píše, že testovali nové křídlo v Mugellu?
Alespoň nelží.