Ok brácho.
v souladě s kostelním pořádkem, no na to ti kašlu Jsou pravidla a o těch je řeč, napsat že pravidla byla na jeho straně a že je to povoleno, tak to to fakt přiznal. Jak jinak, to nevidíš.
Tak dobre, selektívne si si vybral čo si potreboval aby si dosiahol svoju pravdu, zvyšok komentu si opomenul.
Good job.
Vždyť to Norďák zveřejnil, ten Puff je fakt takovej prevít, neslýchané
Ano, to je ono. Tvým typickým “náznakovým” stylem, kdy podtextem křičíš “podvod”, ale formuluješ to tak, abys mohl tvrdit “já nic, já policajt”. Poslední věta je jasná a fakticky neguje to “asi OK”. Výrokem, že na pravidla se moc nehraje, dáváš najevo, že s pravidly se Ferrari zatěžovat nemuselo (a dál viz odkaz na Mugello). Moc dobře víš, co jsi chtěl napsat. Vyjádříš to implicitně a pak se hájíš, že to není explicitně. A čekáš, že to někdo zbaští, protože o implicitním významu nikdy nikdo neslyšel. A problém není v tom, jestli to bylo v Mugellu nebo v Tramtárii. Problém je v poukazu, že Ferrari klidně mohlo porušit pravidla, když je to tak benevolentní.
Klasický farizej Puff, čo čakáš
“keď si sa v tom našiel to nie je môj problém”
Koukám, že ulhaný nuly se shromažďují ve fans základně RBR
Kde jsem Norďákovi psal, že něco Ferrari potají testovalo?
Díky, je to celkem logické to brát jako celek, takže když někdo napíše že to není dle kostelního pořádku, ale pravidla jsou na jeho straně a je to povoleno, tak to mám chápat že je to proti pravidlům. Ok, nač v tom hledat smysl viď.
Ale výborně, jsem rád že se shodneme že Max si počínal proti pravidlům, škoda že v jeho případě nekonali. To je problém který v tom mám já.
jj lebo Timur napísal v tom istom poste, že to neni dle kostelni poradku ale pravidla su na jeho strane.
Ešte si niečo vymysli.
Od vymýšlení je tu Bretnix a ty
Ty si vystačíš sám.
Jen mě trochu zarazilo, že jsem něco Norďákovi posílal o Mugellu, když to posílal on.
Střela teda dost vedle, ale v pohodě.
Ale opakuji, jsem rád že to uznáváte a jsme na stejné vlně. Je krásný se shodnout bez nějakého napadání.
Tak ty jsi ten B na twitteru
Evidentne sa nezhodneme, kedže tu do mňa hustíš jak sme vlastne nič neuznali
Miesto toho aby si napísal, že aha, tak evidentne som sa tento krát mýlil a aj fanúšikovia Verstappena povedali, že Max mal dostať trest. Alebo to hodiť inak do autu, že si nemal pravdu a tvoje obvinenie celej fanúšikovskej základne bolo absolútne mimo
Sice jste nepřiznali že se bránil mimo pravidla, ale když to uznáváš za vaši grupu teď tak super O to přeci jde, někam se dostat. Mě to z vašich reakcí nebylo jasné, teď už nepochybuji a díky že jste s tím také na naší straně To pochybovačství beru tedy zpět a omlouvám se.
Za chvilku budu mít 10 tisíc followerů.
Pár $ to měsíčně sypne, a přitom jen kopíruješ články.
Když vsázíš 500 na Hama tak nějaký další zdroj příjmů potřebuješ Tak twitterovej král je Puff, no vidíš co se od Bretnixe nedozvíme za novinky.
Jeste by mohl rict v cem