To bylo asi nejrychleji proje.ané 500, co v poslední pamatuji.
No vědět že je příznivý kurz asi bych to zkusil taky, to jsi vsázel před pentlí pro Russella?
Ne, až po penaltě. Ale Russell jel moc dobře.
Měl podlahu z Kanady, která prostě funguje.
Od tý doby, co mají tu novou, tak jsou někde ztracení.
No je to hrozný jak se některé upgrady jen vyhazují a zahazují.
Vlastně do SPA přivezli novou podlahu, ale stálo to za prd, tak ještě na závod vzali tu starou “Kanadu”.
A byl z toho double… teda skoro double.
Po prázdninách jezdili jen s tou novou… a byla z toho 5x bída.
Puffe nezakecávej tu naši sázku
Jo však jo. Vem si, že všichni přivezou upgrady, a vyhraje Ferrari domintantním způsobem, které nemělo snad nic nového. Možná to křídlo.
Dřív znamenal upgrade, upgrade. A dnes se to bojíš dát na auto.
Vem si třeba McLaren, ten se upgradu bál jak čert kříže, že ho měli několik měsíců v továrně.
Je Norris před Piastrim? Je. Takže jsem vyhrál večeři ve Fieldu.
Ale nechtěl jsem ti to připomínat.
Ty jsi idealista. RHapo, s temahle klukama nediskutujes. Nejde o to ze nemate stejnej nazor. Oni mluvi jinou reci (a ted nemyslim slovenstinu a cestinu) a veci vidi jinak a maji jinej casoprostor.
Ja ti to vysvetlim jak to s nima je.
Treba pro tebe je trava zelena. Kdyz po ni jde Max, Lando, Nando, Hamilton, proste kdokoliv, porad je zelena. Kdyz jde prvni Alonso a pet minut po nem Hamilton, tak pro tebe jde Hamilton pet minut po Alonsovi
A ted pozor jak to ma tahle trojka
Oni reknou ze trava je zelena, kdyz po ni jde treba Lando. Pak je ze zlata kdyz je tam Hamilton s Alonsem. Dokonce to maji tak, ze kdyz jde Alonso a pet minut po nem Hamilton, tak podle nich jdou spolu a vedou se za ruku. A kdyz jde Max tak je tam spaleniste a je ta trava cerna.
Kdyz na to reknes ze trava je zelena porad a ze Max sel pred Landem, Alonsem a Hamiltonem cca pet minut a ze za tu dobu ta shorela trava nemohla vyrust a zazelenit a pote zezlatit, tak ti reknou nasledujici.
Ze se pletes, ze trava normalne roste do peti minut, a ze to vlastne nebylo pet minut a ze tam vlastne zadna trava neni a zelena barva neexistuje. A ze jedinej kdo mluvil o trave jsi ty a ukazou ti screen kde jsi ty a trava.
No a nakonec ti reknou ze jsi frustrovanej z toho ze Alonso dojel trinactej a Hamilton ze zajel nejlepsi dve kola svyho zivota nez ve druhem vyletel z trate a ze Max jezdi priserne a podvadi, protoze neporusuje blbe napsany pravidla a s nejrychlejsim monopostem forever neni schopen vyhrat a v roce AD21 se jel jen jeden zavod.
A ze ty pravidla napsala FIA na objednavku nejmocnejsiho muze F1 Jose Verstappena a RBR jsou podvodnici protoze maji v aute volant.
Ale neboj ja te obdivuju. Ty a Jezek jste muj vzor.
Ale my se vsadili jinak, tak nedělej
Je až smiešne ako kritizujú Maxové bránenie sa fanúšikovia pilota ktorý schválne spomalí pred súperom a ešte sprosto klame, že mal problémy s pedálom.
Že si ešte nerezignoval… Jemu to nemusíš vysvetlovať on veľmi dobre vie čo robí, a robí to lebo ho bavia tieto reakcie , pre niektorých ľudí je trolling štýl života
Bretnix nemôže rezignovať, musí zostať silný kvôli zachovaniu určitej vyváženosti na fóre.
Výborný vtip, škoda, že Apríl už byl
Ale no tak Honziku. Vy tu vtipkujete od rana do vecera a najednou prej ze na Aprila.
A tak dobry fory, jako vy, tu stejne nikdo nema. . To se neboj, to vam nikdo nevezme.
Nemyslel som to ako vtip, Bretnix má svoje kvality aj štýl vyjadrovania, ktorý viem oceniť.
Ty s parťákmi, kámošom Puffom a možno pár ďalšími to možno vidíte inak na základe vzájomných doťahovačiek siahajúcich ďaleko do histórie. Každý teda Bretnixa vnímame inak a ja ho vnímam kladne.