Norris: Keby som v prvej zákrute nešiel ako taký ďuro… | Magazín F1 - F1online.sk

Právně vymahatelné čestné prohlášení by nebylo odvěci.

2 Likes

To už tady prosazuji přes 2 hodiny :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Sorry. Nebyl jsem tu moc. :frowning:

1 Like

A ty věříš, že někdo z Red Bullu by mluvil pravdu? No tak, nebuď tak naivní

Hned mala ist otazka na Brownika, ci by pristupil na takyto “legal document” v pripade mini DRS, dier v brzdach a inych pripadoch. :slight_smile:

Pepa Kral naznacil este nieco o zadnej naprave McLarenu, ze je zvedavy, co vyjde na povrch.

1 Like

Však chápu.

1 Like

Věřím prostě v poctivost lidí. A ve fair play.
Navíc, na světě je více poctivých lidí než nepoctivých.

No tak jestli je to pravda a je úplně jedno jak moc vyjede bránící jezdec z trati při bránění, ale hlavně že byl na apexu první, tak si myslím že jim ty pravidla psal Max!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Já si myslel že ty závodní pravidla po roce 2021 byly předělány tak aby zamezili Maxovým prasárnám,
ale ono to vypadá zcela na opačnou notu - podpořit maxe při jeho nesportovních manévrech! :exploding_head: :-1:

2 Likes

Trest musel dostat, protože ho dostal za to stejné myslím Ocon.
Aby rozdávali stejně aspoň ve stejném závodě.

proste si mu to miesto mal vratit, snazit sa ho predbehnut znovu a team mal rovno reklamovat vytlacenie z trate. Juki za to dostal od rovnakych marsalov 5sec, takze nutne musel dostat 5sec aj Maxo. A bolo by to vybavene… len ty musis robit kraviny a aj ked si dobre vedel, ze si minimalne 2 formule vonku, tak si mu to miesto nevratil.

1 Like

Suhlas, az na to ze Lando sa na to pytal timu, cize zbytocne utoky na Landa…

Skor v rychlosti zle vyhodnotenie situacie zo strany McLarenu.

3 Likes

Lando Norris je presne povedané lúzer, večne druhý. On nemá ten inštinkt zabijaka, preto z neho nikdy majster sveta nebude.

Možno by sa nič z tohto nestalo, keby si zobrali príklad z Ferrari, ktoré v nedeľu doslova všetkých prešťalo, až som sa čudoval, no prakticky po prvej zákrute už nemuseli nikoho predbiehať. Aj Sainza poslali skôr do boxov, keďže undercut tam bol dosť silný a poľahky sa dostal pred Verstappena.

Tohle je taky deja vu. Nemlich to same co Charles v 2022.

Kazdej chytrej, ale ona to takova prdel odstinit Maxe neni. Bych je chtel videt. Ten by se jich urcite ptal. Charles takhle dopadl v roce 2022.

Soucasnost. Hamilton, ten je rad kdyz se udrzi na trati, Carlos ma nekdy den, ale nekdy taky uplne ne a v nedeli se taky nechal predjet. George, kapitola sama pro sebe nemusime rozebirat. Alonso si neporadi ani s Lawsonem a kdo nam zbyl. Oscar a toho jsi znicil i kdyz to podle nekterych delas blbe

Ty ses Lando jedinej, kdo konzistentne trapi Maxe. Jsi porad nejvetsi a nejrealnejsi hrozba pro Maxuv titul a neni na rostu pilot, kterej by byl lepsi nez ty, vyjma Maxe. A to jak v cem. A zrovna to vyslo, ze jsi se s nim potkal jeden na jednoho bez dostatecne vyhody.

Kdyby si Brown vic vsimal sveho jezdce a branil ho. Jenze na to nema cas. Vymejsli blbosti s cestnejma prohlasenima.

Hamilton vyleti v druhym kole a muze za to auto. Lando, nemam ho rad, ale takhle se chova sampion. Tohle by Wolf nikdy nepripustil. Ten by ho pred novinare ani nepustil.

2 Likes

No prave ze jsou to sportovni manevry vis. Nesportovni by to bylo, kdyby to bylo zakazano. Ale protoze je to povoleno, tak je to sportovni.

Vis hrat rukou ve hre fotbal je zakazano vyjma autu. Je to tedy nesportovni. Ale jsou tam dva hraci,m kteri v urcitem vymezenem useku hrrat rukou mohou a neni to nesportovni chovani. Rika se jim brankari.

To jen pro ujasneni pojmu. Takze pouzivat pro Maxovi manevry vyraz “prasarny” je tak nejak nepatricne.

Pekny den.

3 Likes

A co tak dat podpisat prehlasenia Astonu, ze im Newey este nic nepovedal, kedze oficialne moze az od buduceho roka? :sunglasses: padni komu padni…

O titule je uz prakticky rozhodnute.
Maxo nevypadne pre kolíziu alebo technickú poruchu 2 krát, to sa dnes uz nedeje.
Lando aspon môze jazdit uvolnene a môze si trenovat zatvaranie dveri.

Skor nie je hodny titulu v suboji s Verstapenom

Nikdy nevis… jednou se treba poroucha auto a podruhe ho nekdo torpeduje nebo on sam sebe :slightly_smiling_face: a mame drama . Na druhou stranu je to mene pravdepodobne , stejne tak, ze Landovi Ferr a Mer uklidi cestu do konce sezony a daji mu P1 zadarmo .

I tak si myslim ,ze po nekolika letech mame jeden z tesnejsich vysledku v PJ nez jsme byli zvykli .

Ted me nejvice zajima PK a to Ferr vs RB :+1:

Sa mi paci tych 80 percent verstappena :smiley: holt vybudoval si poziciu ze bud on alebo havarka a vie ze kazdy radsej ustupi a necha mu miesto. Preto si dovoli prepalit brzdny bod lebo vie ze ten na vonkajsku sa nechce zrazit a uhne mu. Skoda ze nejazdi magnussen za nejaky top tim alebo podobny psychopat ako maxo, to by bolo havariek a vypadnuti