LIVE: Veľká cena USA 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

  1. Na starte nemal Maxa vobec pustit na vnutrajsok.
  2. A ked ho uz pustil, tak ho mal predbehnut uplne bez problemov a asi o 10 kol skor. Preco mu to on nepustil na vnutrajsok v tej zakrute a nevyviezol Maxa von? Viackrat bol pomerne blizko, ze to mohol takto spravit.

Myslim, ze nikto tomu neodporuje, ze tam vytlacenie bolo (kedze sa nezmestil ani Max). Lenze trest dostal za to predbehnutie. Mal mu to vratit a predbehnut ho znovu.

No a co Landovi branilo zavriet vnutrajsok po starte? Nemusel tam nechat miesto pre Maxa…

Jasné že nie. Lebo to ceké stojí za,ho.v.n.o

2 Likes

Suhlasim, Ferrari z nicoho nic najrychlejsi dneska a hlavne Leclerc isiel perfektne. Skoda ze to prekryl tento bullshit zo zaveru.

7 Likes

toto fórum mi niekedy pripomína forum na tipsporte uplne :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

4 Likes

Max vynikajici obrana. Ale penalizace pro Landa je hodne prisna.

Predjizdeci manevr urcite nebyl cisty, ale obrana Maxe tak ne. Dat penalizaci jen jednomu je dost nefer. Zraly na ni byli oba. Max rozhodne obranu nevedl v sulade s kostolnym poriadkom.

V kazdem pripade to byl skvely zavod. Max a Lando to urcite okorenili a souboj to byl velmi tvrdy, ale podle me v ramci moznosti cisty. Oba to mohli sehrat lepe. Lando urcite, ale ta priprava pred utokem byla vynikajici, skoda zaveru, mozna to mel podseknout , Max by asi byl nahrany.

Otazka jsou komisari. Trestali pomerne prisne vetsinu utoku. Dost mimo.

Kazdopadne Ferrari fantasticky. Charlese jsem tipoval na viteze.

Edit: Zavod to byl fantasticky.

12 Likes

Muzes, je videt kdo plati ten se muze motat po trati pred souperem zleva doprava, vytlacit a nic…bez trestu.

Navic v aute nelegalniho typu.

Tak všichni donesou hodně upgradů na 1 tréninkový závod.

A víme, že v dnešní generaci monopostů není mezi upgradem a zlepšením rovnítko.
Risk týmů se nevyplatil.

1 Like

Vitaj na fore, tu je to bezna prax od Alzakov.

Horner je sexualny predator a my sme vsetci jeden clovek s mnoho uctami. :smiley:

7 Likes

on nedostal trest za predbehnutie mimo trate
on dostal trest za track limits, pritom 2x ho mimo trat dosl maxo a norris tam mimo trat proste v tom momente ist musel inak by sa zrazili

na tukance uz norris nema priestor ak este pomysla na titul, lebo tukanec moze dopadnut rozne
ale ak strati sancu na titul tak by mal ist do tych subojov naplno a nadrzovku maxa vydrbavat z pretekov
a od buducej sezony ak teda budu jazdit pri sebe tak neuhybat ani o milimeter

Ver bol prvy na apexe. Keby tam bola trava Norris by sa tam nehrnul. Ale to plati aj pre ostatne pripady. Situacia v F1, co sa tyka penalizacii za tieto off track predbiehania v kombinacii s okruhmi ako je tento jednoducho vzdy bude prinasat kontroverzne rozhodnutia komisarov.
Bud by tam malo byt nieco ako trava, to by zjednodusilo pohlad na incidenty alebo by tam nemali sledovat tratove limity, tak ako to robia v NASCAR.

9 Likes

V com klamal?

Pocuval som to jednym uchom len popri pisani, ale sam mu povedal, ze obaja boli siroki v tej zakrute ak som spravne postrehol.

Dostal trest za predbehnutie mimo trate. Screen máš vyššie.

4 Likes

Možno mu bránilo to aby sa obaja neroz @@@j.e.b.a.l.i a zas by na to doplatol Lando keďže musí dávať pozor na to či sa správne nadýchol. Čo ty na to ?

1 Like

Lando to má těžké, nemůže jít do soubojů úplně na krev, když šance pořád ještě je, i když už spíš teoretická, tak ji nemůže úplně zahodit. Taky se z něj stal vděčný hromosvod pro část lidí, pro které nikdy nic neudělá dobře - je málo agresivní, když víc, dostane pentli, kdyby tam seděl tenhle nebo tamten, tak už je mistr, jako kdyby neexistovala první třetina sezóny, ze které má pořád Max pohodlný náskok. Doufám, že příští rok McLaren neztratí dech a Lando do toho půjde od začátku naplno. Mmch, kdyby dostal pentli za TL, tak bych se tolik nedivila, fakt si s nimi moc nelámal hlavu :smile: . Za ten souboj je to ale dost do nebe volající, doufám, že McLaren aspoň formálně protest podá. Někdy je zapotřebí udělat trochu rozruch, aby byl tým vidět.

10 Likes

Ja som to pochopila, že to bolo za track limits. Pozerám to na F1TV a tam to povedal Hinch. @Donnie_Darko

Obávám se, že v tomto případě protesty nebudou dostačující. Komisaři se musí hodit do kotle mezi Sparťany a Baníkovce. Tam bude o ně správně postarané. :grin: :muscle: :leg: :bone:

Netrep. Mmmmmmmmmmmm

2 Likes

Viem, že občas nepriamo provokuje a často používa iróniu, ale snaží sa to robiť slušne a mnohé jeho príspevky sú v pohode. Nespomínam si, že by sa tu do niekoho púšťal osobne a nadával mu alebo tak.

2 Likes

A kukaj preteky nabuduce @mp1