S Wachém
Kde je tam napísané, že Newey neodchádza kvôli hornymu?
Však ti nevieš ani čítať
S Wachém
Kde je tam napísané, že Newey neodchádza kvôli hornymu?
Však ti nevieš ani čítať
Například. Prostě zlý bulvár…ale mužeš to popírat, jak si tu vystupoval. Feel free.
Nevím co mám u tebe hledat, psal jsi toho dost jak se nic neděje a všechno to jsou fantasmagorie. Už dávno je přeci jasné že to tam není dobrý.
Super, takže som napísal že Horner ktorý mal byť absolútne pohádaný so všetkými (Newey, Max, Marko) sa s nimi obíjma a smeje.
Ono sa potvrdilo, že Newey odchádza lebo je pohádaný s Hornerom?
Možeš si prečítať rovnakú odpoveď ako som poslal tvojmu kamarátovi.
PS: postuj aspoň celé citácie
A já jsem myslel že mu jen skočila smlouva.
Neskončila, je to předčasné ukončení
Vždyť jsem postoval celé odkazy tvých komentů.
Začne popírat sám sebe
Zaujimavé, že zrovna tie citácie kde rozprávam o tom, že Newey s tým sekne a že problém “vojen” v RB je Jos sa tam zázračne nedostali
Internet snese všechno.
Ještě tu postne svojí citaci, kde píše, že jediný problém tam je Jos, no očividně není
Jaj zabudol som, že ty vieš prečo kto odišiel
Tak už nás zasväť keď vieš, že neni jediný problém Jos
Šup, všetci tu čakáme na inside-info
A do kdy měl smlouvu?
do konce roku 2025
Co se ukáže při odkazu na koment přeci neovlivňuji, prostě jsi se mýlil, a bojoval jsi urputně za tvoji verzi. No děje se to, že jo. A jestli čekáš oficiální přiznání od Adriana, no proč by to asi dělal? V jeho zájmu je odejít co nejrychleji a nejklidněji, teď už to tam nebude jeho problém. Prezentované důvody sdílené novináři můžeš opět ignorovat jak chceš, pak se nediv když ani největší ztráta Adriana pro RedBull nemusí být zdaleka poslední.
Tak duvod odchodu Newey mozna casem poskytne, konkretne se neda nic tvrdit, to je jasny, je evidentni ze euforie z uspechu vedla ke zmagoreni vedeni tymu, ten tym pusobi strasne.
Jn, novinári čo rozprávali, že Newey odchádza kvôli Wachému a Waché odchádza do Ferrari.
source: “trust me bro”
Ale tak uprimne se tesim na rozhovor s Markem ten je z nich asi nejvetsi vite co…