Je to oficiálne: Adrian Newey opúšťa Red Bull Racing! | Magazín F1 - F1online.sk

Newey prezradil, čo spája Verstappena s Vettelom, a že kedysi pracoval ako “detektív Poirot”

16. apríla 2024, 12:33

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152135/je-to-oficialne-adrian-newey-opusta-red-bull-racing

:white_check_mark: Newey - opouští RedBull

1 Like

Po jednej schôdze v Londýne xdxdxdd

1 Like

Newey byl i v italii nekolikrat videnej… Kazdopadne podle vseho, tak uz to jen resili jeho pravnici, aby mohl odejit v Q1 2025.

ta to prejde ked Aston oznami Verstappena od 2026…

Rád ho uvítám, čekám na něj. Jenže proč by Max odcházel když je v RedBullu jednota a souznění a má smlouvu do roku 2028.

… ale mezi námi, těm spekulacím o jednání Mercedesu s Verstappenovcema už na rok 2025 nedávám mizivý význam :thinking: Po potvrzeném odchodu Adriana ona pravděpodobnost se dost zvýšila.

1 Like

Newey mal dnes doobeda stretnutie s Fredom v Londýne

1 Like

ak sa este nerozhodol, tak tych stretnuti v Londyne bude teraz asi viac.

Normálne som rád… Karma je zdarma Red Bulaci :grinning:

To ja neviem preco chcel unikovu klauzulu. Mozno sa boji, ze RBPT bude mat prilis dominantny motor a nebude to pre neho zabava.

Som zvedavý na tie podmienky za akých ho uvoľnili skôr a kam nakoniec pôjde. :slight_smile:

1 Like

Pokračuje aj tak pracovať na RB17, až kým ho nedokončí

Ja som presvedčený, že už podpísal Ferrari

RB17 tento rok končí ako projekt, bude vydané. Potom odchádza a týmto sa obíde non compete klauzula.

3 Likes

Ehm divíte sa teraz niekto, že Charles dobrovoľne podpísal tak dlhý kontrakt až do 2029?

1 Like

A teda s tím Hornerem to určitě důvod nebyl jo? :smiley:

@Hedgehog čekám na veřejnou omluvu

1 Like

Divím, když tam dali Hama

HAM nebude dlho a myslím si, že HAMA Charles rozpráši a pošle ako Seba

Možno toto bola tá vec, ktorá presvedčila Hamiltona ísť do Ferrari. Teda za predpokladu, že Newey skončí vo Ferrari…

1 Like