Newey prezradil, čo spája Verstappena s Vettelom, a že kedysi pracoval ako “detektív Poirot”
16. apríla 2024, 12:33Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152135/je-to-oficialne-adrian-newey-opusta-red-bull-racing
Newey - opouští RedBull
Po jednej schôdze v Londýne xdxdxdd
ta to prejde ked Aston oznami Verstappena od 2026…
Rád ho uvítám, čekám na něj. Jenže proč by Max odcházel když je v RedBullu jednota a souznění a má smlouvu do roku 2028.
… ale mezi námi, těm spekulacím o jednání Mercedesu s Verstappenovcema už na rok 2025 nedávám mizivý význam Po potvrzeném odchodu Adriana ona pravděpodobnost se dost zvýšila.
Newey mal dnes doobeda stretnutie s Fredom v Londýne
ak sa este nerozhodol, tak tych stretnuti v Londyne bude teraz asi viac.
Normálne som rád… Karma je zdarma Red Bulaci
To ja neviem preco chcel unikovu klauzulu. Mozno sa boji, ze RBPT bude mat prilis dominantny motor a nebude to pre neho zabava.
Som zvedavý na tie podmienky za akých ho uvoľnili skôr a kam nakoniec pôjde.
Pokračuje aj tak pracovať na RB17, až kým ho nedokončí
Ja som presvedčený, že už podpísal Ferrari
RB17 tento rok končí ako projekt, bude vydané. Potom odchádza a týmto sa obíde non compete klauzula.
Ehm divíte sa teraz niekto, že Charles dobrovoľne podpísal tak dlhý kontrakt až do 2029?
A teda s tím Hornerem to určitě důvod nebyl jo?
Divím, když tam dali Hama
HAM nebude dlho a myslím si, že HAMA Charles rozpráši a pošle ako Seba
Možno toto bola tá vec, ktorá presvedčila Hamiltona ísť do Ferrari. Teda za predpokladu, že Newey skončí vo Ferrari…
Ja myslim, ze sa uz rozhodol. Nie raz povedal, ze ho mrzi, ze nespolupracoval s Hamiltonom a s Ferrari. Tak ma 2 muchy jednou ranou. Manzelku asi lahko presvedsi aby sila travit cas na talianske plaze.