Stačí, když si nastuduješ co je sebereflexe a zamyslíš se nad sebou
Tohle si poslal, kdy? Včera, když už možná konečně došlo, že je to neudržitelné?
Jsi prostě borec no.
Nájdem ti kedy som to poslal prvý krát?
3 mesiace dozadu?
Jasně a během toho si zpochyňoval vše co se tu na tu adresu odchodu objevilo.
prosím tě, mu ani nedochází, že tu vyčítá někomu, jak prezetuje věci, jako fakta, když nejsou ověřené a pak tu píše svoje myšlenky, jako fakta a ještě se s tebou hádá. Neumí uznat ani svojí chybu/že se sekl
“Horner je sexuálny predátor” - HellHogr
Nezapomeň že jediný kdo živý tuto kauzu jsou novináři a různé jiné entity které mají jen zájem na oslabení RedBullu
Horner už dostal padáka do VC Austrálie? Nevieš?
Newey neodešel, kvůli kauze Horny i s dodáním Hornerova rozhovoru prosinec 2023 - rHapo, člen fora bez sebereflexe
Nikdy som nepísal, že Newey neodišiel kvôli kauze Horny.
Klasické tvoje otáčanie reality
Jn, všichni co nejsou fans RBR jsou jeho hateři a chtějí vidět jeho pád - takhle nějak vypadá fungování sekty
To že odešel Newey je podle mě bolestivější, to klidně spustí lavinu. U tebe tam byla vždy jen pohoda, a vše byl bulvár, no tohle na pohodu rozhodně nevypadá.
Tehdy naopak a dopadlo to k nelibosti druhé skupiny blbě, posílil To víš, boj o moc se někdy přelévá tam a zpět, když jsou obě větve dostatečně silné. O to škody bývaj často bolestivější
Napíš mi, kde som tvrdil, že v RB je pohoda a nič sa tam nedeje.
Feel free mám profil otvorený. Možeš sa rovno s Hogrom realizovať a on mi može poslať kde som napísal, že Newey neodchádza kvôli Hornymu
Ale jinak oceňuji že této realitě která dostává hmatatelné výsledky teď čelíš sám
Hmm. Měl smlouvu do roku 2025.
A končí v roce 2025. To je hrůza co se dnes děje!
Nabehnes sem ako najvacsi geroj tohto fora a zacnes su pisat sr@cky, tak sa necuduj.
V sprave nie je ziadny dovod, ze by za odchodom boli nezhody s Hornerom. Mozno uz podpisal vysnenu spolupracu s Ferrari a HAM, co moze byt ovela vacsie lakadlo. A ked do toho vidi chaby motor RBT, tak sa rozhodol odist. Ale viem, ty vies vsetko…
Radšej pomôž kamarátom hladať
Proč by někdo hledal tvoje nesmysly? twitter odborníku