Tohle si poslal, kdy? Včera, když už možná konečně došlo, že je to neudržitelné?
Jsi prostě borec no.
Nájdem ti kedy som to poslal prvý krát?
3 mesiace dozadu?
Jasně a během toho si zpochyňoval vše co se tu na tu adresu odchodu objevilo.
prosím tě, mu ani nedochází, že tu vyčítá někomu, jak prezetuje věci, jako fakta, když nejsou ověřené a pak tu píše svoje myšlenky, jako fakta a ještě se s tebou hádá. Neumí uznat ani svojí chybu/že se sekl
“Horner je sexuálny predátor” - HellHogr
Nezapomeň že jediný kdo živý tuto kauzu jsou novináři a různé jiné entity které mají jen zájem na oslabení RedBullu
Horner už dostal padáka do VC Austrálie? Nevieš?
Newey neodešel, kvůli kauze Horny i s dodáním Hornerova rozhovoru prosinec 2023 - rHapo, člen fora bez sebereflexe
Nikdy som nepísal, že Newey neodišiel kvôli kauze Horny.
Klasické tvoje otáčanie reality
Jn, všichni co nejsou fans RBR jsou jeho hateři a chtějí vidět jeho pád - takhle nějak vypadá fungování sekty
To že odešel Newey je podle mě bolestivější, to klidně spustí lavinu. U tebe tam byla vždy jen pohoda, a vše byl bulvár, no tohle na pohodu rozhodně nevypadá.
Tehdy naopak a dopadlo to k nelibosti druhé skupiny blbě, posílil To víš, boj o moc se někdy přelévá tam a zpět, když jsou obě větve dostatečně silné. O to škody bývaj často bolestivější
Napíš mi, kde som tvrdil, že v RB je pohoda a nič sa tam nedeje.
Feel free mám profil otvorený. Možeš sa rovno s Hogrom realizovať a on mi može poslať kde som napísal, že Newey neodchádza kvôli Hornymu
Ale jinak oceňuji že této realitě která dostává hmatatelné výsledky teď čelíš sám
Hmm. Měl smlouvu do roku 2025.
A končí v roce 2025. To je hrůza co se dnes děje!
Nabehnes sem ako najvacsi geroj tohto fora a zacnes su pisat sr@cky, tak sa necuduj.
V sprave nie je ziadny dovod, ze by za odchodom boli nezhody s Hornerom. Mozno uz podpisal vysnenu spolupracu s Ferrari a HAM, co moze byt ovela vacsie lakadlo. A ked do toho vidi chaby motor RBT, tak sa rozhodol odist. Ale viem, ty vies vsetko…
Radšej pomôž kamarátom hladať
Proč by někdo hledal tvoje nesmysly? twitter odborníku
Aha, takže klameš a vymýšlaš si
Dooobre
Víš o co jde? že ve vedlejší diskuzi rHapo psal, jaká je blbost, že by Newey odešel skrz rozhovor Hornera plus jeho kauzu, celou dobu jen tvrdím, že tohle nemůže vědět. Tak buď tak laskav a nevšímej si mne, nebo se zeptej rHapa, jak to ví