Aha, já jsem s tím přišel a média F1 to převzala ode mne?
Piš k tématu nebo neotravuj
Behem kvetna tady cekam narust nove sady nicku obecne, tak kolem peti-sesti, netyka se jen temneho_syra, ten je rad kdyz s nim nekdo prohodi par slov a udela pro to cokoliv
Chápem, je to tažké sa ešte aj postaviť za to o čom si presvedčený a klasicky hodiť chybu na niekoho iného
Však ty si tu tvrdil, že to není ten důvod. Tak co tu zase hraješ?
Však a je? Máš dôkaz?
Chodil som sem postovať twitter pod každý RB článok, že Newey odchádza lebo Horner alebo Waché?
A ty máš důkaz, že to není ten důvod, nebo si to jen myslíš?
nekecaj, preco tak zrazu?
Takže nemáš, dik, dovidenia.
Takže si možeš nechať svoje “Newey odišiel kvôli Hornerovi a/alebo Wachému” na pivo ku kamošom, viac ma nezaujíma.
To isté ohľadom toho, jak je “Horner sexuálny predátor”
To víš, na starý kolena jsem chtěl změnu
Adrian odchází protože je znuděn jednotou, klidem a přátelským klimatem v RedBullu
Takže nemáš potvrzené, že to NEBYL ten důvod a šíříš tu svoje přesvědčení, jako fakta? styď se za tohle
Dve vyjadrenia Neweyho sú viac jak 0 dôkazov hatera redbullu na F1 fóre.
borec mi tu vyčítá, že tu postuju zprávy, který nejsou ověřený. Ale sám se kroutí z toho, že svoje myšlenky prezentuje, jako jasný fakt
Jsem nevěděl, že tě odchod Adriana, tak vezme
Pohode, chápem, že zakomplexovaného hatera Redbullu takéto správy potešia
copak, tečou nervy? už je to zakomplexovaný hater, co bude dál? nemůžu za to, že twitter odborníci už loni avizovali problémy v RBR a tvůj hater komplex radši lidi shazoval
Twitter odborníci v októbri povedali a preto Max to dva týždne nato d3mentoval a Newey sa v Decembri vyjadril, že rodinu RB nechce opustiť
Chápeme, accurate info
a na konci April Adrian oznámil konec v happy family