Verstappenovi sa vo Vegas nepáči, na otváracom ceremoniáli sa cítil ako „klaun“ | Magazín F1 - F1online.sk

Uff. Chtěl jsem něco napsat, ale když jsem zjistil, že v středu všeho je vážný zdravotní stav @temneny_syr, který tu už snad ani nemá profil (anebo je to jen suspendací?), tak napíšu jen vzkaz: uzdrav se, člověče.

Do toho se nedá vstoupit, lidi. To už není hádka o F1.

@Jos_Verstappen @HellHogr @Hedgehog @rHapo a další…

Bez ohledu na cokoli, držme kolegovi palce, ať se dá dokupy, a pokud nás aspoň trochu nestmelí toto, pak nevím, co by vůbec mohlo.

Pokud máte pocit, že se mi to podařilo napsat tak, že moralizuji, střelte mi pár facek, líp jsem to nesvedl.

Souhlasím, zdravotní stav je nejdůležitější v životě

2 Likes

:joy: :joy: :joy: tak to je iný vtip ty pokrytec, keď predvčerom si mu tu výsmešne písal, že aby ho zase nejeblo po tom, čo ste mu tu komentáre nahlasovali :joy:

Honzíku Honzíku, ty prevíte brňáckej.

1 Like

Je to tak, musíme si na sebe a své blízké dávat pozor :wink:

Jinak co čtu tady, tak už to bude jen o vykopané válečné sekeře, jen strany bez respektu. Tohle co tu je už dávno není o argumentech, pokrytectví Bretnixe s moralizováním mluví samo za sebe, Jos vystupoval arogantně od první chvíle a nakonec potvrdil že jsem ho přečetl velmi správně. Robot zcela bez komentáře.

1 Like

Tu Gajové nejsou, nevěřím. :roll_eyes::green_heart:

Presne tak Shitnere, hlavne na tých blízkych čo? :smiley:

Jaky je rozdil mezi tim ze nekdo umre, jakoze nejde napsat ze uz tady na forum nebudu chodit protoze jsem umrel, nebo si vymyslim ze mam infarkt

…a pritom otravuju blitkama z jineho nicku, propaguju modrou nudu do zblbnuti jenom proto ze jsem osm let trpel pri excelovani Hamiltona a ze Ferrari je odsouzene k dalsim x letum sbirani drobku atd…:wine_glass:

Udeluji ti pokarani za tvoji naivitu ohledne vymysleneho infarktu jednoho z nejvetsich mistnich exotu, clovece prober se :writing_hand:

Kde jsem se mu vysmíval? nahlašoval jsem ty urážky, stejně, jako tvoje a od ježečka

Vy tři jste vážně odpad plný komplexů. Nesnášenliví, nepřející a závistiví pokrytci.
Chápu že být gay není jednoduché, ale vylévat si komplexy na bezbranných už je příliš.

2 Likes

Jsem psal hned, že @Jos_Verstappen, @Hedgehog a ty si máte udělat společnou romantiku a nedělat toxickou romantiku tady

2 Likes

Vidím tam tú slzičku, že ťa tu nechali samého zas proti ostatným.
IMG_1489

Neboj, ježeček tě s botem zase pujdou zahřát, že jste v tom spolu :slightly_smiling_face:

Ty homofob jeden honziku. Trauma z detstva? :smiley:

Já homofobni nejsem. S těma narázkama začal tvůj kolega :slightly_smiling_face:

Ja tu nemam kolegov ani ziadnych znamych. Jos the Boss je samostatny bojovnik proti pokrytectvu, lzi a toxicite na tomto fore. :muscle: To, ze ostatni ho nasleduju je len vizitka toho, ze Jos to robi dobre. :slight_smile: Nemozem za to, ze vy ste furt len dvaja a obcas sa k vam prida nejaky miestny troll. Asi to o niecom svedci. :slight_smile:

Jako vtip dobrý, ale nevím, proč by si bojoval proti sobě a @Hedgehog

1 Like

Slabneš Honzíku. Už to s tebou ani nie je sranda, lezie ti to už na hlavu a berieš to moc osobne. :slight_smile: Tú slzičku cez úsmev tam vidieť.

Víš, člověče, ale taky je to zbytečné. Z věcného hlediska si v polemikách umíš obhájit svoje, tak proč výpady v tomto stylu. :cry: :slightly_smiling_face:

1 Like

Nikdy s nikým som neskĺzol do takejto roviny, iba s dvoma morálnymi chudákmi, čo dokážu proti človeku v online diskusii využiť aj to, že mal infarkt.

Im je vecná rovina jedno. Keď som vo vecnej rovine a držím sa čisto faktov, tak bezmozek tu napíše úplne odveci “crying post”, dostane hejt od celého fóra, na týždeň zmizne, je tu kľud a potom príde rovno vyostriť hádku, lebo druhý chudák tu dostáva faktické bomby od iných členov.

Oni sú ako pliaga, čím viac sa ich snažíš ignorovať, tým viac na teba reagujú, rýpu a vyvolávajú hádky. Hlavne Honzík nedorobený. Tak občas sa tu s nimi poštengrujem, lebo sa tu nenechám urážať.

Skoro celý deň až do večera som tu dnes nebol, lebo narozdiel od nich mám aj iné záľuby ako toto fórum a mali ma v papuli aj s hedgehogom stále.

Máš pravdu, že niekedy zbytočne ďalej odpovedám na ich rýpanie do mňa, ale často je to vo voľnej chvíli. Cez víkendy niekedy dlhšie cestujem, tak mi aspoň skrátia cestu smiechom z toho ako tu prskajú a klamú. Vlastne by som im mal byť vďačný za ich jednoduchosť a za to, že toto fórum je ich život. :smiley: