LIVE: Veľká cena Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

ešte že ti to nevadí

2 Likes

Že až takhle popíšeš tu vaší partičku, co tu chodí jen kopat a vyvolávat hádky jsem nečekal, třeba konečně začneš se sebereflexí🤌

2 Likes

Nevadi, mna zaujima F1 a nie zabomysie spory o to kto sem dal prvy nejaku nepotvrdenu informaciu alebo si kazdy tyzden po VC citat ze rbr je h0vno, Ferrari je este vacsie h0vno a alonso je top 3 na gride

Asi mame kazdy ine preferencie fungovania na F1 fore ty riesis psychologiu, naposledy ta v dobrom ziadam, netahaj ma do toho

A proč tu teda máš 99% příspěvků ohledně uživatelů místo k F1?:thinking:

3 Likes

Ty si hlavne prvý obvinil, tak to najskôr dokáž.

Takto ľahko to vzdávaš? Honzi posledné týždne si strašne slabý.

Ou, takto si nasrať do chriapy. :poop:

Najskôr permabany, a potom cituješ príspevok toho, kto má mať podľa teba permaban. To mi nejako nevychádza šárku. Pri permabane zmiznú všetky príspevky užívateľa.

lebo si nasrieš do chriapy, keď píšeš o permabane a zároveň to citáciou daného nicku vyvrátiš. :clown_face:

presne tak, akceptujem to, čo píšeš = selektívna slepota (v preklade jednostranný pohľad, aj keď si sa pár mesiacov dozadu staval do “nestrannosti” - podľa môjho pohľadu). Je mi to už úprimne jedno. Netagujem ťa, nemusíš ma žiadať, nemusel si mi ani písať. Keď napíšem “ježko”, nemusíš to byť ty, dokonca ani na obrázku hitlerjugend :wink:

1 Like

Mal si si ucet spravit v roku 2022 a potom ma oslovit, takto len marnis cas, nechapes kontext ale to vas tu je vela takychto

1 Like

kontext? Vieš ho skrátiť a vysvetliť? To by ma fakt zaujímal.

Presne tak Michale, dnešná úroveň fóra skončila dvoma príspevkami:

Do príchodu týchto dvoch incestov sme aj my dvaja vedeli slušne komunikovať o F1 a dokonca o Verstappenovi a Alonsovi.

Už máš vek na to, aby si sa nezhadzoval tým, že sa sám radíš k týmto dvom mentálnym puberťákom.

Ešte 2 účty vám chýbajú do tej bájnej 5ky. :clown_face:

Nezaujimal, nesnaz sa, keby ta zaujimal tak si spravis domacu ulohu

Nevies co pises, to je ten kontext

To co tu hogr po 2021 spolu s kumpanmi rozbehol a trva to az doteraz, to je teprv selektivna slepota priatelu

Ale okej zi si s tym, ze som tu najhorsi prispievatel spolu s josom a helmutkom aj rhapom

Sranda ze zrovna tieto mena sa z hogrovCh fantasmagorii nepokakali ale kontrovali a dneska sme tu, normalni pouzivatelia su utlacani, a ti co tu trolluju a vyvolavaju hadky (king fora sak ma najviac prispevkov) tak tim sa este tlieska

Chore cele

Ak by mi konecne @Milan.Kubala odpisal a zrusil mi ucet tak mas o problem menej, Zralocik

1 Like

Máš pravdu, tohle mě uplně zahřalo na srdíčku, když jsem si to přečetl. :smiling_face:

Ubožáku!

3 Likes

Odejít můžeš sám od sebe,tohle je trapná výmluva

3 Likes

Tady může zveřejnit přístupové údaje, to rychle takový účet vezme za své :smile:

1 Like

fakt, od teba naozaj neočakávané reakcia (sarkazmus - info pre pablba). Ano najhorší a bla bla bla

Ale nemal by si takto útočiť na josa - on to síce nepochopí, ale my ostatní áno (nikto nemá viac príspevkov denne - opäť selektívna slepota)

A teda práve si odsúhlasil a so všetkým súhlasíš, čo ten chudáčik jos vyššie v tomto vlákne napísal. Jáj, veď ty si nič nepísal, lebo… = selektívna slepota.

A ten pablb dokonca ešte aj potvrdí, že mal viac účtov len preto, aby vyvrátil nepodstatný detail. Fakt si na tej správnej “strane” - keďže si sa odkryl z údajne neutrality.
A to keď si niekto troluje, tak je to akože zle? (niekto pod článok norisa o tom, ako išiel na 99% niečo písal, keď nemusí na 100%). Jáj, to si bol ty, takže to už nie je trolovanie a netýka sa to RB a Ferrari. Rozumiem = domáca úloha vypracovaná = selektívna slepota :clown_face:

A verím, že v krátkom čase sa diskusia zmení, ježinko. Netreba k tomu veľa.

//to si fakt tak neschopný, že potrebuješ, aby ti niekto zrušil účet? opäť mi zapadla ďalšia “skladačka” o tebe… (už si mi o tom zrušení od admina písal cca 2 mesiace dozadu)

1 Like

Zasieras verejny priestor, ale holt zivotny udel mame kazdy nejaky

Prijemne fungovanie na tomto fore, myslim, ze mas velmi vela povedat k F1, predsa pretoto si si robil ucet, nie?

ešte ty na tom verejnom priestore sadíš kvetinky, takže sme v rovnováhe :smiling_face_with_three_hearts:

detto

1 Like

Pochop, že Ježek se tu snaží vystupovat jako nějaká oběť. Což, musím přiznat, docela vtipné je. xdd

2 Likes