LIVE: Veľká cena Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Proč nedokážeš odpovědět na basic otázku, proč máš v nicku Jos is back? Nebo to zastupuješ svojí 6 osbonost, když předchozích 5 dostalo permaban?

1 Like

Kdo se v noci nejlépe vyspal: Fernando Alonso

Kdo v noci spal nejhůře: antiAlonsisti :smile:

1 Like

Poďme po poradí a dostaneš sa k odpovedi. Najskôr objasni tie tvoje krivé obvinenia - permabany a 5 účtov. Kto tu dostal permaban a vymenuj 5 účtov.

Potom sa dostaneš k svojej odpovedi.

Koukám, že už jsi v úzkých, když to zae otáčíš. Já se ptal první, ale vím, že na to neodpovíš. Jen tu ze sebe děláš klauna, hezký den multibane

1 Like

to si ako vydedukoval z mojich prispevkov?

1 Like

ou ou, aj @helmutko možno spozornie, ale to asi bude tak všetko. Aj slovník rovnaký, len niečo je tam iné? (nick?) :thinking:

2 Likes

On těch účtů tu měl několik, vždy dostal ban. Teď se tu trapně tváří, že to není pravda, ale do nicku si dá Jos is back, tohle je fakt na Chocholouška

Si tu založil i tenhle účet skrz jeho komplexy, po 30 minutách tady na to dostal ban :grinning:

2 Likes

a potom sú tu takí, ako helmutko, ktorému ani JEDNOZNAĆNÝ dôkaz o klamstve nebude stačiť, lebo

a následne nechápe, keď mu na to napíšem:

@helmutko - áno, vyčítal som to z tvojich príspevkov. Ak by tento pablb denne (priemer 20 príspevkov) spamoval, vysmieval sa, urážal, dokonca zverejňoval tvoju foktu!!!, už by si sa ozval? Hmm, ale keďže nie na teba, tak je to ok, však? Ešte sa ho aj zastaneš. :man_facepalming:t4: (kľudne si prečítaj tú diskusiu na jeho predchádzajúcom účte sa skús sa vcítiť do osoby, ktorej foto zverejnil) Nie, nemusíš, nemám očakávanie žiadne. Ale dal som si námahu napísať ti to. Toto je len odpoveď na tvoju otázku o “prečítaní” teba. Ty na jednoznačné/priame otázky nevieš priamo odpovedať - už len tu si to dokázal min. 5x.

1 Like

Ty chodis kvoli akemu zameru na tuto stranku? Pokial si nejaky studentik a robis si takto napr nejaku diplomovku tak chapem, ale inak ma tvoje komenty nezaujimaju, spominaj ma kludne aj kazdy deb, je to tvoja vizitka

4 Likes

Zase jednostranně? Jdi už někam :smile:

1 Like

iba opäť zopakujem - to ty si išiel pokrytecky moralizovať mňa - dovtedy si ma naozaj nezaujímal. Selektívna slepota, akceptujem :+1:t4: To, že ťa niekde spomeniem a netagnem asi znamená, že nepotrebujem od teba reakciu. :heart:

2 Likes

Super zralocik, prides sem raz za tyzden len aby si zas otvoril nejake sr4cky co aTebe lezia v zaludku a co s tym ja mam?
Ber si ma kludne do huby nadalej, neviem co s tolkymi nehnutelnostami budem robit, u kazdeho byvam v hlave

1 Like

inak nič viac nereprezentuje tú diskusiu, resp. určitú skupinu diskutérov viac, ako profil Profil - Dietrich_Reimann - F1online.sk

hitlerjugend s menami diskutujúcich (jos, dietrich, raptor, ježek, rhapo, bretnix) :man_facepalming:t4: Ani ako nepodarený vtip to neobstojí :frowning:

2 Likes

Dospeli chlapi riesia stare komentare, potom sa tu v nedelu hrate na harmoniu len aby ste tu nadalej vystvavali ludi z fora

Klauni

2 Likes

ňu ňu ňu, si v skvelej spoločnosti (hitlerjugend), teš sa z toho. Ja sa budem s tebou :wink: Ako virtuálny kamarát možno niekomu zachraňuješ svoju existenciu, tak si to váž. Ja ti za to úprimne ďakujem. :heart:

1 Like

Já mám dnes svědomí čisté, mě je jasné oč dnes provokatérům šlo a kdo to začal. Ale asi nejsi v obraze.

3 Likes

:smiley: ještě jim tam chybí rAstor, to je Goebbles.
Tohle realně člověk nevymyslí, na to se musí přijít podivat sem. xdd

3 Likes

Este ze ti to nelezie na mozog

1 Like

ešte že ti to nevadí

2 Likes

Že až takhle popíšeš tu vaší partičku, co tu chodí jen kopat a vyvolávat hádky jsem nečekal, třeba konečně začneš se sebereflexí🤌

2 Likes