LIVE: Veľká cena Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

vážne, tak ok, celkom si sadneš s pablbom. Ešte keby si bol aj trošku tak viac, ako on “potrebuje”, tak to bude dokonalé :kissing_heart:

fakt by si sa nemal viazať na socky, stiahnu (stiahli) ťa so sebou, a čo po roku 2026? RB, alebo VER - niektorí už majú jasno. Čo ty?

3 Likes

Pozor tohle necituj, na to je helmutko haklivý, on to totiž nenapsal. :sweat_smile:

2 Likes

teraz som z teba zmateny, ideme diskutovat o F1?

1 Like

aj na Slovensku sú normálni ľudia (dokonca väčšina), ale tí sú často presne ako helmutko - nemusím asi rozpisovať :wink:

2 Likes

tak napíš, čo sa ti nepáči na “hogrisovi”? čo konkrétne ťa vyrušuje a môžeme to uzavrieť. OK?

2 Likes

O jeez, ty si v zivote asi terapeut, mediator, alebo farar ze?

2 Likes

aj to je typ vyhýbavej odpovede, z ktorej sa dá veľa vyčítať. Ani jedno z toho a to posledné už vôbec nie :smiley: Ale povedzme, že v živote využívam “čítanie ľudí”. Ale nie, nie je to moja profesia - tú vlastne ani nemám :wink:

Takže napríklad pablba by som tu vedel dosť presne opísať, hlavne na základe jeho klamstiev o sebe (ešte aj z predchádzajúcich jeho multinickov). Takže ak sa ti zdá, že ho nejako urážam, tak sú to len trefné narážky bez nadávok. Môžem sa mýliť, ale história hovorí…

//pamätáš si ešte na Charlieho z f1.sk :smiley:

2 Likes

Na to čítanie sa asi vyser, lebo sa snažíš čítať akurát tak mňa a si úplne mimo. Hovoríš, že tu o sebe klamem, pritom jediné moje klamstvo nevieš povedať. :joy:

Tým pádom dôchodca alebo ultraprogresívec (alebo povolanie syn, ešte väčší syn ako Honzi). :sweat_smile:

proč by ses bál svýho virtuálního kamaráda, když v realu žádný nemáte? :thinking:

uzasna vec toto forum. kolko to uz trva? spolu s f1.sk snad aj 10 rokov?
@Shark snad by mohol dat nejaki insight , ze kto je kto. U mna to je jasne.

1 Like

fajn, tak posledná vec - myslíš, že pablb dostal tie permabany neoprávnene? A aspoň na túto jednu vec odpovedz priamo, keďže sa ti to doteraz nejak nedarilo :wink:

1 Like

U tebe to jasné není, když máš rozdvojenou osobnost, každopádně já jsem tu celou dobu pod stejným nickem a jedním účtem, ne jako tvůj bff Jos

helmutko možno má, len ten pablb so všeobecným obmedzením určite nie = 20 príspevkov na deň ako priemer - aj keď nie je f1 je už fakt na diagnózu (keď ho ani nenapadne najmožnosť “bez profesie”)

1 Like

Tak hlavně Jos se tu bil do prsou, jak tu je jen ve chvíli, kdy cestuje :smiley: prostě šašek

1 Like

a nie su to zbytocne otazky ked tak dobre vsetkych citas? ked tu niekto dostal permaban tak tu uz asi neprispieva. az taky prehlad nemam, ze kto zaco kedy a co…

vytvoril si virtuálny svet postavený na klamstvách o svojom “reálnom” živote :clown_face:

2 Likes

“všetkých dobre čítaš” - neopúšťaj sa

hej, hodíš sa k nemu. Takých pokryteckých virtuálnych kamarátov on potrebuje. Rovnaká odpoveď ako od ježka - ten by možno ešte zaútočil, že však aj iní sú multinicky… Charlie is back :rofl:

1 Like

a ty vies ktory ucet zaco dostal permaban?

1 Like

Tak či tak, bez moderovanej diskusie sa to k lepšiemu nezmení. A ak som to správne pochopil, problém je investícia/sponzoring, takže nie je to úplne nemožné :wink:

• ty potrebuješ vedieť konkrétny dôvod? Nestačí, že porušil pravidlá diskusie, ktoré ostatní dodržujú (viac-menej)? A keď ich porušil opakovane? Naozaj asi budeš presne typ Slováka (väčšina), že pokiaľ sa ho to bytostne nedotýka, tak mu cudzia “ujma” neprekáža. Ako som písal 10:16. Aj preto tu máme čašníkov, autolakýrnikov, a iný výkvet… vo vedení tejto krajiny… Sorry, trošku som sa opustil zas ja :slight_smile:
1 Like

O akých permabanoch to stále hovoríš ty blázon? Či si opäť Honzimu uveril jeho klamstvo, ktoré si vieš sám ľahko vyvrátiť prostredníctvom vyhľadávania príspevkov, ktoré tu stále sú.

To čítanie ľudí ti ide riadne, že Honzimu veríš klamstvá, ktoré si vieš sám za 10 sekúnd overiť. :clown_face:

Ty čítaš akurát tak obrázkové knižky v detskej izbičke. :joy:

PS: Aj o tých multinickoch si to Honzimu zožral. :joy: