LIVE: Veľká cena Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Zdá se že jo, když Alonso zustava a Lawrence Stroll odmítá už ted vyhravat zavody.

2 Likes

ale má tu aspoň dvoch virtuálnych kamarátov, ktorí mu sem-tam dajú srdiečko. Takže je to ďaleko viac, ako v reálnom živote u jeho mamky v izbe. A ešte to má o to ťažšie, že je zrejme latentný homosexuál - podvedomie mu to napovedá, no on s tým tvrdo bojuje. :man_shrugging:t4:

1 Like

Však Jos tu psal jak prý vůbec neuražel předevčírem a my do něj jeli. Sice mi tu pozuražel celou rodinu, ale jinak pohoda. :sweat_smile:

1 Like

toto je velmi slabe aj na sportove forum:

ale má tu aspoň dvoch virtuálnych kamarátov, ktorí mu sem-tam dajú srdiečko. Takže je to ďaleko viac, ako v reálnom živote u jeho mamky v izbe. A ešte to má o to ťažšie, že je zrejme latentný homosexuál - podvedomie mu to napovedá, no on s tým tvrdo bojuje. :man_shrugging:t4:

Hosi trosku urovne poprosim. F1 nie je stvrta cenova.

… to malo byt skor @Shark nie tebe…

Jos tu mal celkom normalnu diskusiu so Situsom, zatial co tvoj prvy komentar na helmutka je tento:

Podme k dalsiemu bodu:

:point_down:

Sranda, ze ti vzdy pri tejto teme vystreli dekel :joy:

Nervy v kybli a to je asi tvoj treti komentar v pondelok rano, splnilo ucel. :white_check_mark:

detto zrejme o tebe a tom pablbovi - vieš ktorý, ten čo sa ho tak bojíš mu niečo napísať, keďže je ešte zatiaľ na strane RB a VER (tzv. dočasný fanúšik), že? Ale ty si fandil, ešte keď neboli s VET top, pamätám si (aj diskusie s ferrari fan). Zjavne aj u teba sa hodnoty výrazne zmenili.

2 Likes

Shark je novy do partie, tak sa musi snazit na uvod, nechaj ho. Ale zatial ho chlapci moc neberu, nebyvaju tam pravidelne 3 lajky na kazdom prispevku. Asi sa snazi malo.

Navyse asi nie je vysporiadany so svojou sexualitou. :sweat_smile:

2 Likes

ja sa Josa nebojim, ked pride rec na politiku tak sa posekame dost casto.

1 Like

Taky jsem si myslel, že komentáře Jose budou pro jeho standard nepřijatelné. Realita je taková, že se o něj ješě opírá. :expressionless: Prostě zklamání no…

2 Likes

ja nie som jeho otec.

1 Like

Mňa sa tu nejako všetci boja, len vy traja bojovníci ste nebojácni. Škoda, že o vás nevie Dana White akí ste odvážni a bojovní, v UFC ste mohli mať slušnú kariéru. :boxing_glove:

presne o tomto som písal - opäť selektívna slepota. Ďalší po ježkovi, čo má zjavne problém nájsť si “cenovú skupinu” :wink:

2 Likes

že to nenapíšeš o posekaní, keď osobne útočí a nemá to nič s politikou, hmmm? Vtedy je to pre teba ok?

1 Like

Toto ich hlavičky nevedia pochopiť, že my tu nie sme dva cecky ako oni, že si pritakávame úplne všetko len preto, že fandíme rovnakému tímu. Oni nechápu, že ľudia majú na rôzne témy rôzne názory a že niekde spolu súhlasia a inde nie. To je mimo ich vnímanie.

Tam je to buď jednotka (fandíš Alonsovi, tak súhlasím s tebou vo všetkom) alebo nula (fandíš RB, tak sa budem s tebou hádať vo všetkom).

ved si precitaj dnesne vlakno. vsak ma pravdu. bol tu taky delikatny balans na hrane vtipu nez prisiel hogris.

3 Likes

Kto ťa sklamal v živote viac, helmutko alebo Alonso? :sweat_smile:

1 Like

prečítaj si celé, potom asi pochopíš. A okrem toho, čo také zlé napísal ten “hogris”?
Veď ťa priamo prichytil pri klamstve - to bolelo? Tak preto?

mna? ja som tu v zivote nic lzive nenapisal.

Slovensko.  

2 Likes

Slovensko? Veď to je najliberálnejšia krajina na svete, to by ti malo pasovať. Najskôr prezident žena, potom homosexuál. Čo by ste vy za to dali.