Nehraj sa na hlúpeho, dobre vieš na čo poukazujem.
Nebudem sa tu doťahovať, dobre vieš sám, že si tým komentárom prekročil hranicu a miesto toho aby si to sám priznal a povedal, ok toto bolo naozaj cez a mimo sa tu budeš doťahovať o tom, že si to “priamo nikomu nepísal” alebo že on ti povedal, že si kkt.
Áno, nepísal si to priamo. Ani keď poviem, že si dávaj večer pozor, aby ta nezrazilo auto alebo “sa ti niečo nestalo pri vchode” tak mi nič nemožeš povedať, ale aj slabšie intelingentný jedinec pochopí ako to myslím.
Toto som napísal po tom, čo ste vy napísali syrovi. A stojím si za tým, ste pre mňa morálny odpad a kľudne môžeš moje komentáre preskakovať a prestať mi vypisovať správy.
Zase si tu sám proti všetkým, to bude krásne čítanie ako sa opäť opustíš.
to má být nějaký špatný vtip ne?
Já teda nevím, ale když napíšu: bezpečnou cestu domů, hlavně ať dojedeš v pořádku domů. Tak tím přeju vlastne smrt? to snad ne
Mimochodem aby tě nejeblo se používá lidově uplně normálně a v rodině jsme tohle používali běžně taky, když se někdo rozčiluje a měl problémy se srdcem.
Nemám co na tom uznávat, nevidím na tom nic nemorálního a tohle překrucování, že to tak někdo vnímá se mi fakt nelíbí. Příště, když napíšu zlom vaz Alonso, tak mu budu přát, aby si zlomil vaz ne?
Sorry, ale fakt si nebudu brát k srdci “morální hodnoty” od těch, co tu plodili toxicitu a urážení typu shitner, kkti, uplakánci, de-me-nti, jednoduší atd. nemluvě o výbuchu banda kktů co si ■■■■ nad pilotem, který neví, že existujete
Tohle by sis mohl přebrat sám. Ale říkám, moje reakce nebyla myšlena, jak popisuješ, tohle bych v životě neudělal, už jen z toho důvodu, že od mala mi v rodině někdo umírá, takže moc dobře vím, jaky tyhle pocity jsou.
Ak to čo si napísal ty a Situs ideš ďalej obhajovať a stavať do roviny želania veľa zdravia resp. nebodaj porovnávať s bežným slovním spojením “zlom väz” tak potom ďalej nemáme o čom.
Já ti píšu o tom, co jsem psal já. Tady se z Temnýho dělá Ježíš, kterýho jsme ukřižovali. Temný sem vletěl a nadával do kktů celou dobu, reakce byla, aby ho z toho nejeblo. Tohle fakt nemyslíš vážně
A fakt mi nebere hlava, aby tu člověk vždy musel vysvětlovat, jak kdy co myslel. Máš pocit, že bych někomu tohle přál, když vidím někoho furt umírat a většinou pomalu v bolestech? asi ne, že.
Chtělo by se to někdy zamyslet, máš pravdu, tady fakt není o čem
Lebo po tom, čo niekto mal infakt napísať “aby ta zase nejeblo” je cez hranicu.
Neviem ako by sa ti páčilo, keby ti teraz začnem písať "dávaj pozor aby to znamienko nebola rakovina ".
Upřímně? Já tam nějakej výsměch a provokaci nevidím. Hoši provokujou dnes a denně (naposledy naznačování že jsou v RB šaškové) ale tady? Nevidím tam zlý úmysl jak o něm píšete.
Možná to je i osobním biasem, kdy si myslím že temnemu nedělala místní diskuze moc dobře, moc si všechno bral, a ban je nakonec pro něj “vysvobození”
A kde je to zase? Já tam žádný zase nenapsal, však tu máš i screen. To je neuvěřitelný tohle překrucování. Neboj, nejsem hysterickej, abych z toho tady dělal armagedon
super, david, tak si tu budeme pisat provokacie a nikdy si neprizname, ze sme prestrelili, skoda ze u mna admin asi zatvara oci, lebo do kktov som im vynadal prvy ja, a ban som nedostal, tympadom som naveky odsudeny byt v limbe a nemat vykupenie z tejto sr4cky co sa hra na diskusne forum
Nemám problém, že jsem přestřelil, ale žádný přání smrti přímý nebo nepřimý tam nebylo, byla to reakce na řádění temnýho a omluvit se za to, že u rozčilování říct: aby tě nejeblo, to mi přijde dost zvláštní, potom co se tu objevovialo na foru