Verstappenovi sa vo Vegas nepáči, na otváracom ceremoniáli sa cítil ako „klaun“ | Magazín F1 - F1online.sk

Takže nulová sebereflexe…

1 Like

Ty si tady na mě “nereagoval” měsíce, psal sis tichou poštu o mě přes třetí strany a teď se vehementě domáháš toho abych ti okamžitě odpověděl? Směšné. :smiley:
Promiň ale tvého moralizování v diskuzích mám už po krk… :wink:

2 Likes

To jsi mu odpověděl? To je vtip?! :face_with_hand_over_mouth: Ano, nulovou sebereflexi jsi tady předvedl, jako vždy co se týče tebe, na tom jediném se tu asi shodneme :wink:

3 Likes

Ach jo, přečti si to znovu. Za a) nechtěl jsem po tobě okamžitou odpověď (kde jsi to vyčetl)? Za b) napsal jsem ti, že když už se mě na něco zeptáš, můžeš počkat aspoň tu minutu…

Ale je zjevné, o co ti jde.

Hadzes hrach na stenu kamarat. :slight_smile: Snazis sa bavit inteligentne s moralnym odpadom, ktory v diskusii vyuziva proti cloveku poznatok, ze mal nedavno infarkt a stale sa lieci z neho v nemocnici. Moralny odpad nie je urazka, je to moj osobny nazor na tychto chudakov (chudak tiez nie je nadavka ani vulgarizmus).

Aby si bol v obraze, syr tu napisal, ze mal infarkt, ked som sa ho pytal preco je v nemocnici a hned na dalsi den dostaval taketo komentare:

Odvtedy nemam problem tieto dve individua nazyvat hocijako. :slight_smile: a ked to @Admin neplanuje riesit (znamosti vsak?), tak je sam vinny za to, ze to tu vyzera tak ako vyzera, ked tu toleruje ludi, ktori maju chronicku potrebu hadat sa a o ktorych vsetci vedia, ze uz nicili nejedno ceske forum. :slight_smile: Však Shitner a Honzík?

update pre admina: koledujete si o sklznutie do takej urovne fora, ze ho budete musiet zrusit. :slight_smile:

4 Likes

@Bretnix přesně o tom jsem psal. Jos to nezvládá, píše jen toxicitu a útoky. Dokonce ho pohoršilo, když jsme psali temnymu, aby ho nejeblo, když prodělal infakrt, to je opravdu strašné. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale toto je ukázka neschopnosti jakékoliv sebereflexe a slušného chování

Když jsme u toho. Morální odpad je, když tu někdo neustale uráží, píše do kktu a podobně. Zase tu jen bleješ toxicitu. A lžeš tu o ničení fóra, prostě si to vymyslíš a ani nejsi schopný tu lež domyslet, aby si napsal jaké fórum

Za prve - nemusis na mna reagovat :slight_smile:
Za druhe - nikdy som nezacal urazat prvy, vzdy az ked prisla urazka z vasej strany (ako nedavno Shitner :poop: alias fajter ked zacal “ty osle”).
Za tretie - preco si nezmizol odtialto, ked si tu vtedy dostal preplesk od vsetkych a povedal si ze koncis a tyzden tu nebol ani smrad po tebe a ani hadka? Bud chlap, dodrz slovo a vypadni Honziku. :slight_smile:

Edit:
Taketo spravy si odpusti. Naco? Nechcem, aby si mi pisal, nic tym nedosiahnes, iba sa strapnis.

Odporucam obcas aj vypnut PC a ist von, pohyb prospieva. Toto je cista zavislost a choroba co tu predvadzas. Alebo sa venuj zene, detom, pripadne si zenu najdi (alebo chlapa, aby si mi zase nepovedal, ze som homofob). :slight_smile:

3 Likes

Pardon, nevěděl jsem, že jsi na tom morálně a intelektuálně, tak špatně. Měl by sis s ježečkem zajít na rande, aby se vám udělalo líp :slight_smile: komolení jména, úroveň 5 třídy :smiley:

Dík za info ohladom Temneho.
Ak si to náhodou prečíta, prajem skoré uzdravenie.

K zvyšku len, že je mi zle.

4 Likes

A teraz si spomeň ako sme si hogríka zastali a ako si mu povedal otočme list, začnime nanovo… chytil sa tej šance úplne na parádu. Čistý morálny odpad.

3 Likes

Taky mi je zle z toho, co tu chlapci domazali vyplodit, mimochodem Temny tu postl asi 20 komentu co byly: kkti vyplakavajici
Předpokládám, že to asi není v pořádku, proto taky dostal po druhé perma ban

Přidávám se, snad se z toho dostane :+1:

1 Like

@rHapo @Michal824 čo vám poviem chlapci, som verejný nepriateľ morálneho odpadu a hlupáčik co ničil české fóra ma ide vyhadzovať zo slovenského.

Jaké fórum jsem zničil?

Morální odpad za to co tu předvádí Jos? :grinning:

Na mňa nereaguj. Ja sa do tohto bahna s tebou znova neponorím. Ako rád píšeš, nech si každý urobí obraz sám. Ja ho mám a väčšina fóra tiež. Pokiaľ to ty nevidíš, I don’t care.

3 Likes

Absolútne mi je jedno teraz ukazovanie “ale on urobil toto” alebo nadával mi do údov.

To, že sa to deje nie je v poriadku ale napísať niekomu, kto tu nemusel medzi nami byť pri horšom scenári, resp. má aktuálne vážne zdravotné komplikácie výsmešný komentár, ktorý má uraziť, zošmieniť a ďaleko prekračuje hranicu je naozaj na úrovni morálneho odpadu.

Ak je pre teba rovnaká úroveň urážky do buzerantov či údov na úrovni toho, čo je hore na screene tak ma to veľmi mrzí.

Žiadne “ale” toto neospravedlňuje a ak je pre teba morálny odpad to, čo predvádza Jos, tak potom porozmýšlaj kde si sám ty na stupnici po tom, čo je hore na screene.

Situs svoju úroveň a úroveň svojej inteligencie predviedol už dostatočne keď sa tu hrdinsky vyhrážal fyzickým útokom, takže tam ma to neprekvapuje.

Ale priať niekomu smrť (priamo či nepriamo), urážať rodinu je na milé vzdialené od gayov, údov či podobných častovaní…

7 Likes

No tak vidíš

Toto mluví za vše. Proč si myslíš, že Temny dostal ban? Jen tak ze srandy to asi nebylo. Morální bahno parta :slightly_smiling_face:

A kde kdo komu přál smrt, můžeš mi to ukázat?