Z mé strany tady žádná homofobie není a ani žádné porušení podmínek užívání.
Zajímavé je že najednou ti největší škůdci tady se dovolávají zásahu.
Jestli se chcete hádat a urážet, tak jděte na fórum rowdies nebo hooligans, jestli máte potřebu šířit vaše gay představy, najděte si gay fórum.
Je hezké, že jsi se s tím konečně identifikoval. Ještě si vezmi ponaučení.
Bota neberu vůbec vážně, čistej troll.
Nicméně Josa jsem bral v rámci možností za normálního diskutujícího ale tyhle přízemní urážky je teda věc Strašně lehce se tu nechají někteří nasr at provokacema
Za a) nepodporuji toxické komentáře (a vy dva se Situsem + čas od času Spinelessheep tu rádi hodíte nějakou tu rétorickou banánovou slupku a pak se tváříte “já nic, já muzikant”, případně se postavíte do moralizující role). Více k věci, to znamená k tvému dotazu: článek v titulku cituje Maxe, že se na ceremoniálu cítil jako klaun, @Jos_Verstappen to parafrázoval slovem “šašo”, na což jsi zareagoval způsobem, který jsem označil za nešťastný, protože to celé vyvolal (to je ta “slupka”). Napsal jsi “Tak to by neměl být v RB.” Takže jednoduchý výklad tvého výroku: Pokud Verstappen nechce být “šašek”, ale sportovec, neměl by být v RB.
Pokud přikládáš nějaký význam tomu, že jsem napsal “klaun” místo “šašek”, pak je to jen slovíčkaření, obě slova denotují v tomto kontextu totéž a navíc se stejnou (negativní) konotací, jen ty ji obracíš proti Red Bullu. Jinými slovy, jde o korektní interpretaci toho, co jsi napsal.
Nemám problém s tím, že někdo Maxovu poznámku považuje za přezíravou, sám jsem jednu možnou kritiku výše nastínil. Ale také jsem vyložil, proč ji nelze uplatňovat specificky vůči Red Bullu, jako kdyby jiné týmy generovaly v tomto ohledu diametrálně odlišné prostředí.
A o tom se lze věcně bavit: týmy, marketing, to, jak globalizovaný kapitalismus proměňuje sport, zda je to dobré, nutné nebo ne a zda se tím F1 nevzdaluje až příliš svým kořenům. To jsou závažná a zajímavá témata, o kterých má smysl diskutovat. Takže si své příspěvky v tomto vláknu dovolím považovat za konstruktivní.
Jenže když tu místo toho někdo hodí tu slupku, pak je po konstruktivním přístupu veta. A to se výše podařilo - snad bezděčně - tobě. Někteří temperamentní uživatelé (například @Jos_Verstappen) vám to potom “s gustem” vrátí, ale svůj temperament na fóru už navzájem známe, tak proč vytvářet takové situace, aby se negativně projevil? Proto, aby se pak někdo mohl tvářit jako oběť?
Když ono ze strany diskutujících jiné dlouhodobé řešení než ignorování těch, se kterými se nechci bavit, jednoduše není. I když je to někdy náročné…
Jenže nějaká regulace diskuze by měla být, pokud se tu má zachovat určitá úroveň. Tady se objevila homofobie ve velkém a používá se to, jako urážka. Welcome 19 století? já myslám, že toto není snad potřeba …
Tohle já říkám dávno, nemusí nutně diskutovat všichni se všema…pokud to přesáhne nějakou mez, tak vzájemné ignorování je nejlepší řešení. A když navíc tady na foru existuje možnost blokace? Jednoduchá práce
Však říkám ze strany diskutujících. Admin má svoje možnosti, ale taky může mít svoje názory na to, co je přípustné a co není.
Já bych v tvé poznámce, Davide, podtrhl to, že na to, aby to fungovalo, musí být dva. Tady píšu z vlastní zkušenosti. Jinak doufám, že se to zase uklidní. Ale obecně bych apeloval na ty vstupní komentáře, které na sebe nabalí reakce, protože tam se právě házejí ty kostky celé diskuse. Sám si to teď víc hlídám.
Díky, alespoň jeden kdo dokáže odsoudit pokleslé urážky kvůli obsahu, ne kvůli autorovi či nějaké straně
Jde o vnímání toho co jsem napsal. Už jsem vysvětloval, že jsem narážel na pozornost, o které byla řeč a v kotnextu těchto aktivit je RB velice aktivní, proto to nedávalo smysl.
Tak buďme upřímní, ostatní týmy nedělají tolik akcí, jako RB, už jen z toho důvodu, že RB má takovtou marketingovou startegii a angažuje se i v jiných sportech a propaguje společně různé sporty dohromady, ne jen sproty, ale taky produkty.
to je velice dobrá otázka
zeptej se znovu Jose, on byl ten co napsal tento komentář mezi prvními v dané diskuzi.
Toto není o temperamentu, oba víme, že to člověkovi může ulétnout, ale tohle je chování, které není závislé na akci (slupce). Dá se i omluvit za své výroky, to taky oba známe, ale jak píšeš, musí chtít obě strany
Tohle nemá cenu, tak pokrytecké smýšlení kde má pro dotyčného jen výmluvy za zjevné urážky nemá smysl rozebírat. Tomu omluví vše.
Můžu se tedy zeptat, proč lajkuješ takový příspěvek? Smysl to moc nedává, sorry.
Chtěl jsem napsat ať se vrátíme k F1 ale ono se toho zatím moc nestalo
No když se tu omlouvá toxické a homofobní chování
To že je Kiks zamilovaná do Russella a zatemňuje jí to úsudek je v pořádku, taky si to uvědomila a omezila.
Ale vaše podsouvání vaší zamilovanosti do Alonsa ostatním je otravné a tu inteligenci co má Kiks vy nemáte, takže je to nesnesitelné.
S tím že máte gay preference to nemá nic společného, klidně se vy tři scházejte třeba v zeleném a s maskou Alonsa, ale neotravujte tady s tím.
Právě jsi nádherně ukázal, jak sám splňuješ to, co se ti nelíbí. V jediném souvětí.
@HellHogr Tento týden jsem nesledoval diskuse (hrozné vytížení), ale OK, pokud slupku hodí “naše strana” (slovo “naše” v uvozovkách, strany ani frakce tvořit nechci), zkusím “zasáhnout” (ať tón neudává temperament).
@spineIesssheep Ano, můžeš. Pobavil mě poukaz na neustálou a nezlomnou podporu, kterou si tu při každé příležitosti projevujete. Jste takoví tři mušketýři, jen nevím, kdo z vás je d´Artagnan.
Přiznám se, že peprnější slovník jsem pominul, ale nějak moc ho neřeším ani na svou vlastní adresu. A odkaz na problémy kdysi na f1sports jako na varovný příklad podepisuji.
Nechceš raději zareagovat na některou z věcných poznámek na adresu výroku MV, ať se vymotáme z bludného kruhu, kdo koho kolikrát víc slovně praštil?
No jo hlavně že nás přišel zase všechny poučit.
Ještě jsem nedopsal odpověď jako reakci na Tvůj dotaz (teď už je to výše) a už si musíš kopnout. Tak o co ti jde? Diskutovat, vyměnit si názory nebo něco jiného? Co tak chvilku počkat a nepředjímat odpověď?