Neberu ti právo vstoupit do ringu tvrdě - a ani nikomu jinému. A výhradě, že i při snaze nereagovat někteří uživatelé vytrvale reagují a tím stupňují atmosféru, rozumím, protože jsem udělal stejnou zkušenost. Ale právě proto bych trochu apeloval na méně expresivní výrazy, jakkoli se při tom cítím blbě, protože nechci mentorovat ani moralizovat a fakticky to teď dělám. Ale myslím si, že by tvá kritika vyzněla paradoxně, ale v dobrém slova smyslu ostřeji bez toho “bezmozek”, plus protistrana se za to nebude moci schovat. A třeba oponenta takto dotlačíš k tomu, aby aspoň v něčem ustoupil. Každopádně to myslím v dobrém.
Rešpektujem tvoj názor Ja to tu beriem viac menej ako srandu, formu zábavy a nič vážne, takže je mi jedno ako to voči ním vyznie. Sú to pre mňa chudáci po tom čo napísali človeku po infarkte a tam to končí. A paradoxne oni boli prví kto začali urážky, ja som sa len prispôsobil a ukázal ich pokrytectvo, keď začali potom nariekať, že niekto si dovolil nadávať im.
So všetkými ostatnými sa bavím slušne, na úrovni a ak sa dá, tak fakticky. Sám však vieš, že s tými dvoma nedorobkami sa fakticky baviť nedá. Sú ako verklik, ich pilot je boh, RedBull a Max sú podvodníci a odpad a všetko si vymyslia tak, aby to zapadlo do ich mylnej reality. Môžeš to vidieť veľa pri diskusii o zadnej časti RB, že tie ich “fakty” sú totálne na smiech.
Že tu dáš jako jeho fotku, co tím chceš dokázat? Trapné, nic víc od tebe. Celou dobu co tu jsi se snažíš především urážet protistranu.
Opäť si sa prišiel miešať do cudzej ukončenej debaty? Začnite sa obaja správať normálne a možno sa aj ľudia k vám budú správať normálne.
zkusím ještě jednou
Akú jeho fotku?
Že si vyhledáš můj Twitter a dáš sem mojí fotku a úpravou, čeho tím chceš dosahnout,kromě potvrzení stalkingu?
To je tvoja fotka? A prečo si sa neozval včera, ale až teraz keď prišiel Shitner na pomoc?
Ukončíme to chlapci, pekný deň, skúste občas robiť aj niečo iné ako zabíjať víkendy týmto fórom. A ak sa začnete správať normálne, možno vám papa Jos raz prepáči.
Si v tom zase sám co? Takže stalkuješ další lidi a dáváš je na web? To se máš teda čím chlubit
Další sbirka stalkeru @airobot a @Ferda
Zbytečný, tam je komplex velkej když to řeší takto.
Kdyby jste nebyli agresivní zakomplexovaní životní břídilové, tak vás ostatní nechají být.
Je hezké, že mě zmíňuješ i když jsem se do téhle diskuze plné hádek vůbec nezapojil.
Spolkni prášek.
Nestalkujem, clenovia fora mi sami poslali tvoju fotku.
@Ferda nic si z toho nerob, on uz je zufaly
Nevím, kdo je zoufale jneustále stalkovat někoho
Nezapojovalo, ale stalkoval si, kdy jsem byl aktivní
případy do blázince, tohle už není jen komplex
Ja nestalkujem nikoho, ani nepoznam nikoho z fora. Nemozem za to, ze clenovia fora mi pisu spravy o vas a skusenosti s vami z ceskych for.
Btw zase clanok o Maxovi a komplex najviac komentarov
Už několik dní na Tvé pindy totálně seju, ale Ty máš evidentně noční můry jen co si na mě vzpomeneš.
nespamuj a nestalkuj, dej si prášek a bude klid