zato aby si ma tu neohovaral a nesiril o mne lzi?
Já o tobě lži nešířím, o tom píše Matti výše. Btw kdyby si řekl o názoru, tak neřeknu nic, ale ty to prezentuješ jako pravdu s tím: a co na tom není pravda?
Pise 3.-4. a to je pravda. Boli preteky kde RB bol 2., kde 3. a kde 4. V priemere bol McLaren s prehladom najlepsi (o tom sa nemusime bavit) a Ferrari 2. najlepsie.
Ak by sme chceli byt, co najobjektivnejsi, tak musime odhliadnut od jazdeckych a strategickych chyb a stastia / smoly na rozne neocakvane vplyvy (SC, RF, DNF, …), ale ako hruby odhad sa staci pozriet na vysledky lepsieho pilota stajne v druhej polke sezony. Navyse ked vezmeme do uvahy este to, ze Verstappen vyhral aj preteky, ktore cistou vykonnostou auta vyhrat nemal (vacsinou na ukor McLarenu a priznal to aj Norris), tak to len opticky zlepsuje vykon RB, no aj tak sa nejavi lepsie ako Ferrari.
Zase klames. Len namatkovo z uvedeneho vlakna:
Vyjadril, ale nic nevyvratilo co som pisal tam aj tu a ked som ti dal nejake otazky, radsej neprisli priame odpovede
Ale ako som pisal, nemam chut to zase riesit a uz vobec sa hadat. A ak sa niekedy nazorovo hadam, nie som osobny. A pride mi zbytocne ako sa sekate, navyse zrovna teraz za fakt malickost.
Samotnu temu by som uzavrel, ze podla tvojej metriky bol Mercedes v Melbourne rovnako rychly monopost ako McLaren a zaroven znacne rychlejsi nez RB… To je fakt (ak by platila metrika), nie nazor.
Moje dovody preco povazujem PK za relevantnu metriku potencialu aut som vysvetlil v spomenutom vlakne. Kazdy si to moze dohladat. Nebudem sa opakovat.
Tak se neopakuj, jen netvrď, že si to nepsal
Takze hovoris, ze @Hedgehog je najhorsi charakter?
Ty si padol do hovan a vdaka tvojej “inteligencii” si neuvedomujes, ze kazdym takymto komentarom sa zahrabavas len hlbsie.
Ako niekto ku mne, tak ja k nemu. A nemam problem si priznat (uz som to tu viackrat priznal), ze mam malu trpezlivost s hlupymi ludmi.
Opat klames. Spin neupozornil na moju chybu. Spin sa ako zakerny chytil evidentneho preklepu a chcel ho vyuzit na to, ze ja klamem vo faktoch o sezone 2018 a myslel si, ze ma tu neivem ako znici s tvojou ubohou pomocou. Akurat necakal, ze @helmutko to uvedie na pravu mieru, a tak radsej leavol. Ty si tu zostal sam, tak si zufalo tagol @Matti , ktory to bohuzial zatial nevidi co si zac.
opat klamstvo. Nic take som nikdy netvrdil. Bud o mne nepis, alebo o mne neklam.
To je blbý, když máš malou trpělivost sám se sebou no co, třeba si založíš další účet po dalším banu, ale ostatním budeš psát o charakteru, a že kromě tohohle fóra nemají život
Akceptujem.
Ja som zase zopakoval, ze preco to neplati (sucasny stav to potvdzuje tiez) a ze ty sam tu metriku pouzivas selektivne, co je pravda, nie nazor.
Ale uz to fakt nechajme tak
OK, ak je vseobecny konsenzus, mozme uzavriet rozpravu o hogrovych ohovarackach a vratit sa k F1.
kde ju pouzivam selektivne?
Ty se chceš jen hádat co?
Pri rovnakej metrike pouzivania PK, inak interpretujes vysledky aplikovane na prvych 19VC a inak na “poslednych” 19VC, alebo 18, uz neviem, ale o samotny pocet teraz nejde.
Hlavne sa zas taha osobna rovina … to co tu hogr “exposol” som ti uz davnejsie aj sam pisal a mal som za to ze o tom vies a ideme dalej, jak citam tak aj ty… neviem co sa tu zase spustilo za sh1tstorm sle Im out of it
Ty víš, že Jos to vždycky táhne na osobní rovinu. Proto nechápu, co si čekal od toho, když random hodíš na mě nebo Situse, že jsme tu založili Josův další účet?
Nenapisal som ze priamo vy ale ze to je MOJA DOMNIENKA a uz ma to vazne nebavi
Majte sa tu, klidne si aj odkusnite hlavy
Interpretujem to presne tak ako sa to interpretovat ma. Ak su data nesymetricke tak tomu prisposobim metodiku. Ak ma prvych 5 GP diametralne inu charakteristiku ako poslednych 19, tak nema zmysel robit nejaky statisticky zaver z prvych 18.
To je vtip? Nebo to myslíš vážně?