napriklad tu:
alebo tu:
a nasledne tu:
napriklad tu:
alebo tu:
a nasledne tu:
Kua chlapi, vy by ste asi potrebovali aby VC bola každú stredu a nedeľu. Lebo asi z dôvodu veľkého ega a prebytku času tu riešite veci v ktorých sa ani divá sviňa nevyzná. A to nehovorím o tom, či tie príspevky súvisia s témou článku. Že admin?
Nikdy som tu neposobil z viacerych nickov sucasne.
A aj to, ze tu mam viac nickov su len domnienky.
Co cakat od zivotnych nul. Stary stroskotanec, co v zivote nic nedokazal a zubata hanba rodiny a nolifer, ktory v starcovi na internete nasiel oporu.
Furt čekám na to vyjmenování lží. Žádný si do teď nedoložil, jen cituješ to, kde se obracím na tvoje tvrzení.
tvrdis o mne ze klamem a to je loz a ty to dobre vies. To je na tom to smutne.
Že máš potřebu psát o Josovi, jakej je to buran. A pak psát, že někdo od nás určitě založil jeho další účet. Trapný, nic víc to není
to si sem vytasil sukromnu postu?
ty mas charakter…
No toto pravda nie je, iba tvoj, ako si inde priznal, zaujaty nazor, zalozeny na PK a priemerovani jazdcov a este aj tuto metriku sam nepouzivas, ked sa ti nehodi
Ale nepisem to, aby sme to zase riesili, hadat sa nechcem, len som bol spomenuty a davam veci na pravu mieru. Nechapem tieto snahy o osobne urazky, ktore tu niekto predvadza a niekto to este aj lajkuje, ale ak vas to bavi, pokracujte
Taky nechápu, že to @helmutko @Jos_Is_Back a @Hedgehog baví, ale tak můžou si to kluci užít navzájem
Ty piš o charakteru, když záměrně lžeš. Ježek mi něco psal, Jos se vrátí a začne to úplně stejně jako to bylo předtím, je to víc, než trapný. Já jsem nepřišel s tím, že to založil Ježek nebo urážel někoho, že to založil nějakej chudák. Mě je to jedno, mám tu celou dobu jeden účet, což se o Josovi nedá říct. V tom kontextu je to prostě trapný a ubohý
co na tom nie je pravda? mozes akurat nesuhlasit s mojim nazorom. Ja ten tvoj respektujem a nikdy som nebol k tebe koli tomu vulgarny.
Hogr si ta privolal na pomoc ako psa. Normalne ta zneuzil.
Opat rovnaka pesnicka. Kde?
Vytahovat sukromne spravy je ten najvacsi odpad co moze byt. Navyse ked je to konverzacia vo dvojici o niekom inom. A este horsie v tom, ze jezko ma s tebou aspon neutralny vztah, no ty so mnou mas uplne zly vztah. A ty ho takto potopis voci mne. Ved ty si realne este horsi clovek ako si tu vsetci myslia.
Neviem, co si tym chcel dokazat? Si myslis teraz, ze sa na @Hedgehog budem hnevat alebo ze ma nejako sklamal?
Ved v podstate napisal to, co bola istu dobu pravda, ked som vam pravdivo nakladal. Nie kazdeho na F1 fore bavi citat o tom aki ste looseri.
Ale krasne ta vystihol a odhadol v tej prvej zatvorke, ktoru napisal preto, lebo presne vie aky si ubohy a myslel si, ze to pochopis a prave kvoli tej zatvorke nezverejnis. Bohuzial opat si sa ukazal.
Este aj to, ze ma oznacis, nech to vidim. Honziku Honziku, ty si ten najhorsi clovek a charakter akeho moze clovek v zivote poznat.
K Mattimu ne, jinak ano.
A na zaklade coho chces objektivnejsie hodnotit auto ako na zaklade PK?
Ziadna metrika v F1 nie je 100% objektivna, kedze kazde auto je ine a kazdy pilot je iny, a mozme sa bavit o miere objektivity a relevantnosti, ale rozhodne to, co napisal @helmutko nie je klamstvo. A to je to, co tu Hogr papagajuje a v com klame.
No ak ty pises ze uz od Miami mohol byt RB az 4ty najrychlejsi monopost, tak to co povodne napisal o tvojom tvrdeni Hogr je velmi blizko reality a zvysok je zbytocna hadka o slovickareni.
Ty zoberes VC nejake, spriemerujes ich a dokonca aj jazdcov na zaklade PK a potom urcujes rychlost monopostu. To je taky nezmysel, ale OK, aj ja som respektoval tvoj nazor (nie pravda), len ty ho ani nedrzis konzistentne, lebo podla tej istej metriky a vypoctu, by potom musel mat RB prvych 18VC naj monopost, ale to uz si sa vykrucal (nemyslim to v zlom).
A ano, my sa osobne nehadame a neurazame, som tomu rad a nemam s tebou ziadny problem
Kdepak. Nejhorší charakter je, když jednomu něco tvrdíš o druhým, a pak běžíš za tím druhým tvrdit něco o tom prvním.
Jinak to nebylo nějakou dobu, to je tak celou dobu. Chováš se jako buran, proto si tu opakovaně vyfasoval několik banů. I v téhle diskuzi ukazuješ, že to prostě nedokážeš ukočírovat. K útokům na Spina si sáhl hned, když upozornil na tvoji chybu. Jiný to s tebou nebude.
Jinak co vím, tak @Hedgehog sdílel moje zpravy s ním předtím taky, nikdo se nad tím nepohoršoval. Ale jasné, to je ta vaše logika.
Opravdu tímhle to pro mě končí, odpad zůstane odpadem
Opustil ho spineless, tak potreboval podporu. Keby Matti neprisiel, tak by to Hogr bud leavol alebo by sa rozsypal ako vacsinou.
Můžeš se mi omluvit a bude to v pohodě
presne koli tomuto ta Hogr tagol. K uvedenej teme som sa vyjadril v inom vlakne. Tu sa jedna, o to, ze Hogr ma tu ohovara pretoze mam iny nazor.