Väčšiu zmenu ako prestup do Ferrari asi nemôžete zažiť, hovorí Vettel | Magazín F1 - F1online.sk

Vidim, ze ste opat raz prerazili dno vytvorenim @Jos_Is_Black :clown_face:

Ten tvoj komplex zo mna je cista fantazia. A to som sa ti dlho nepozrel na zubok. Chyba ti, ze si par tyzdnov nemal mental breakdown na fore? Mam sa do teba zase opriet, aby si zase plakal na ramene jezkovi a inym “wannabe” kamaratom ako ta tu strasne vsetci sikanuju? Zase sa tu chces vylievat a verejne priznat, ze ta uz rok se.rie to, ze ta tu niekto odhalil a koloval tu verejne tvoj hnusny xicht? :joy:

1 Like

Kde?

neklam, hovoril som, ze RB skoncil 3. v PK a ze od Miami ziskal z top 4 najmenej bodov. Co na tom nie je pravda?

1 Like

To je paradox, co? Člověk co by měl být datový analytik, tak tu atakuje hranici 10 banů. :smiley:
Tohle by fakt ani Miloš Forman nenatočil, Hoří má Panenko hadr. :laughing:

1 Like

Opravdu si myslíš, že jsou tady lidi tak hloupí a nepamatují si co si tu psal za blbosti a hádal si se o tom celý dny s @Matti. Fakt nechápu, že máš tohle zapotřebí

1 Like

Evidentne s tym ratas, pretoze nevies citovat jedinu nepravdu co som v diskusii s Matti napisal. Zato ty klames az sa prasi. napriklad teraz o mne. Rozsirujes o mne lzi aby si ty vyzeral lepsie.

2 Likes

Tohle fakt nevymyslíš :grinning: ale když tu někoho baví lhát, překrucovat a vytvářet si x účtů, místo fungování jako člověk :smile:

1 Like

Tak tomu ver. Ty si toho dokonalym prikladom. :clown_face:

Já o tobě nešířím lži, nemůžu za to, že si plácal blbosti a teď se to snažíš shodit. Ale s Josem toho máte fakt hodně společnýho😄

1 Like

Som rad ze to tu spomenul niekto iny nez ja

Ale dopredu pisem ze tieto spory uz idu mimo mna, uz si chcem len uzivat nedelne velke ceny a semtam tu olajkovat nejake hranicne prispevky :grin::hedgehog::hedgehog::hedgehog:

1 Like

Zase klames. Fakt to potrebujes?

1 Like

Zase si tu so mnou hrkutas a zastavas si ma? To Honzi nezvladne. :joy:

To potom fandis zlemu timu. :stuck_out_tongue:

Očividně to potřebuješ :grinning:

1 Like

Proč by si psal, že si Jos založil svůj 10 účet? Však tu všichni vidí co je to za insividuum :slightly_smiling_face:

co konkretne je na to nepravda? Vsetko do bo bodky je pravda. Vratane postrehu o tebe.

Chudáčku, dostalo se na tvoje slova, tak se budeš zase trapně kroutit? Tak si to tady užij s Josem a můžete se chlácholit navzájem🙂

lzi nevysli, pokus zosmiesnit nevysiel, myslis, ze grobianstvo bude fungovat?

1 Like

Ne, ze Jos is Black neni jeho dielo ale zjavne niekoho od vas ale to je zatial iba moja domnienka a nejdem sa v tom rypat … logicky by jos asi nezacal pisat z cista jasna v cestine a je pekne zvlastne ze po jeho prvom prispevku ste ty a situs asi za polsekundy uz na ten prispevok reagovali

:man_shrugging::man_shrugging::man_shrugging::man_shrugging:

1 Like

V tom, co napisal @helmutko , nie je jedine klamstvo.

Poradie v PK - zakladne data. = PRAVDA
Priemerne tempo auta - data, do ktorych sa premieta interna strategia = PRAVDA (okrem toho sa tam premieta mnoho inych premennych, najma kvalita pilota, ktora je tiez klucova)

Pri posudzovani vykonnostnej kapacity je relevantnejsi PK = nazor, ale rozhodne nie klamstvo. RB mal 4 VC totalne dominantne a zvysok sezony bol 2-4. Tie prve 4 VC mu priemerne tempo auta vyrazne zlepsia, no viac bodov za tie VC ziskat nemohli, a tak by mohol byt median (ak sa bavime o jednom vyslednom cisle za celu sezonu) lepsi ukazovatel. O tom ty ale nevies nic, co uz si tu nie raz dokazal.

Nemas protiargument, tak sa snazis zosmiesnit = 100% PRAVDA, hoci ti to nejde a vacsinou zosmiesnis akurat tak seba, a potom sa tu rozplaces a rozlozis ako ta vsetci sikanuju.

A v čem jsem lhal? Doložil jsem příspěvek, kde tvrdíš, že postavení v PK je relevantnější, než data z nejrychlejšího monopostu v otázce toho, kdo měl nejrychlejší monopost v sezóně. Je tu trapný, jak tu lžeš, pak se kroutíš a ještě děláš ze sebe oběť, modus operandi ala Jos

@Jos_Is_Back