tvoj problem je, ze Jos si dal robotu a rozpisal co sa udialo v kazdej vyrovnanej GP a ty si sa zmohol tak akurat na rozpravku.
Tak je jedno jestli Jos lže rozsáhle nebo zkráceně, furt je to lež.
Já už mu psal, že tu litanii číst nebudu, když má chyby i v letech. Tak teď jsem se teda schvalně podíval na ten začátek, kde rozepisuje Kanadu.
A jestli to má být fakt podle něj rok 2018, tak opravdu teda nevím…
Kazdy kto ma aspon priemerne IQ, tak si po precitani celeho mojho komentaru vyssie vie vydedukovat, ze ked rozpisujem prvu polku sezony zavod po zavode a Kanada je tam omylom 2x, tak je to len preklep v nazve VC. Tak isto si vie vydedukovat alebo dohladat (na zaklade toho, ze som to ocisloval), ze prvy pretek v sezone bol Australia a keby si to priemerne IQ dosahoval, tak by si si velmi lahko overil, ze obsah sedi na australsku Q. Zjavne to vsak je nad tvoje chapanie a schopnosti.
A tu sa len ukazuje aki ste zakerni chudaci aj s Hogrom.
Ale dik, ze si svojim screenshotom potvrdil, ze vsetko co som napisal je pravda (az na jeden preklep v nazve VC), lebo ten vysledok Q z Kanady presne do detailu sedi, dokonca aj s popisanymi casovymi rozdielmi:
@helmutko vdaka. Ako vidim, tak Hogrovi stale nedam spavat a ako besna mala zubata civava reaguje na kazdy komentar, v ktorom ma niekto spomenie. Sadni Honzi, sadni.
Já to dál nedočetl, jak jsem psal, nechtěl jsem se tím ani zatěžovat, protože máš chyby všude. Takže díky za potvrzení. To, že k tomu máš ještě poznámky o IQ jen dokazuje jakej jsi křupan…
ako vies ked si to neprecital?
Přečti si celou tu diskuzi tady, už jsem mu opravoval jiný rok. Proto jsem tohle ani nečetl. Když si ale napsal jakou si dal práci, tak jsem se ze srandy podíval na začátek a hned to bylo blbě…
Takže asi tak.
Už chápu, proč si Helmutko s Josem najednou rozumí - jde o RBR nebo jezdce spojený s RBR. Plus oba mají potřebu přehazovat věci nebo si vymýšlet
Fanatičtí fanoušci RBR a Helmuta jsou ti poslední od kterých bych si chtěl číst analýzy. Nemám s tím dobré zkušenosti.
Myslíš analýzu, že RBR skončil v PK 3, tak měl 3 nejrychlejší monopost, ale mohl být klidně 4 nejrychlejší?
To bych asi ani analýzou nenazýval, ale blbost dobrá.
nemate odpoved tak ste sa chytili preklepu.
Co chceš odpovědět na tom, když Jos zaměrně lže o datech a výkonnosti? I když ty si to dělal pár dní zpět taky.
Aj clovek, ktory by precital len po prvu VC by si uvedomil, ze pisem o Australii, kedze ta bola prva v sezone. Takze ta poznamka o IQ je uplne na mieste.
To je, čím více účtů, tím nižší IQ, že jo ban mastře?
Kde?
1515151515…
Ked nemas co k veci a popisane fakty ti rozbili tvoje nazorove bludy, tak budes riesit preklep, co ti ine ostava?
Kde? Tam kde si tvrdil, že data nejsou relevantní, a jediný co je relevantní je postavení v PK
To jsem rád že si na zakladě mého IQ opravuješ příspěvky, nemáš zač.
Ještě chvíli a zase bude mít záchvat a 8 ban