On ignoruje fakta, že Sainz neměl k dispozici techniku na tituly. Ale to je u něj běžní lhát, ignorovat a překrucovat
To si sa kde dočítal?
Nejaký čínsky komentátor dával na sociálne siete fotky a lokáciu, kde má Ferrari uskladnené jedlo a veci do kuchyne v paddocku a pod tým návrh aby otrávili Leclerca/Hamiltona, lebo chcú aby Zhou závodil.
Tak jasné, ale je to prúser pre celý tím. Aby sa to nestalo.
Od kdy je Zhou komentátor?
Huh? Nejaký čínsky komentátor dával fotky kde má Ferrari veci do kuchyne v paddocku v prepravných boxoch a v ďalšom tweet dal nápad, že by ich mohli nejako sabotovať, aby Zhou mohol závodiť.
A kde si to četl?
Ferrari v karanténě?
Však Zhou je s Ferrari, ví, kde mají jídlo a chtěl by si zazávodit, tak proto se ptám od kdy je komentátor, že to takhle sdílel veřejně. Asi chce setřást prvotní pochybnosti až se tak stane
V karatnene jsou všichni v Číně
Někdo Temu zásobovat musí.
Ale keby to urobil Zhou a prišlo sa na to, tak má na krku súdy a koniec celej kariéry. Keby to urobí tento, tak asi skončí iba v pracovnom čínskom tábore.
Iba v pracovnom činskom tabore? Ty si měl dneska taky vtipnou kaši?
Nie to bola práveže satirická narážka na Čínu. Ale tak asi sociálny kredit mám už v mínuse dosť.
Ved si precitaj co si napisal hore preboha, to ti mam vlastne vety kopirovat ???
Co tu melies o tom, ze Ver ma 4 tituly. Na tie tituly dostal predsa monopost, tak ako mozes porovnavat jazdca v dominantnom monoposte s jazdcom, co ledva bojuje o stupne vitazov…
On ani neví co píše😀
A on ma este tu drzos napisat, ze neodpovedam konkretne, alebo sa nedrzim temy ci faktov
A jemu tu skopirujes vlastne slova a on sa ta spyta, kde to tvrdil… To je nonsens potom komunikovat s takymito ludmi…
On iba Ver ma najhorsi monopost a poraza Landa s dominantnym monopostom
Vsade len pise, aky je Ver genialny… dufam ze sa dalsi zavod dotiahne aj ferrari a Ver bude mat konecne 4superov nie jedneho aj to s naskokom…
Ved citam co som napisal:
Preto sa pytam, kde si cital toto:
?
Lebo ja to tam nikde nevidim.
Tie 4 tituly, najma ked tam mas 1 po najvacsom boji a tlaku snad za poslednych 10-20 rokov a dalsi 1 po najvacsej dominancii pilot+auto v historii F1, ti asi daju viac ako boj o podia a 4 vitazstva. Viac skusenosti a najma zvladanie tlaku.
Ci si myslis, ze Sainz sa od 2016 posunul viac ako Verstappen vykonnostne? Skus odpovedat na tuto otazku jednoducho.