Väčšiu zmenu ako prestup do Ferrari asi nemôžete zažiť, hovorí Vettel | Magazín F1 - F1online.sk

On ignoruje fakta, že Sainz neměl k dispozici techniku na tituly. Ale to je u něj běžní lhát, ignorovat a překrucovat

To si sa kde dočítal?

Nejaký čínsky komentátor dával na sociálne siete fotky a lokáciu, kde má Ferrari uskladnené jedlo a veci do kuchyne v paddocku a pod tým návrh aby otrávili Leclerca/Hamiltona, lebo chcú aby Zhou závodil.

Stačilo s nima poslat Jirku Babicu. Proč to dělat složitě?

2 Likes

Tak jasné, ale je to prúser pre celý tím. Aby sa to nestalo.

Od kdy je Zhou komentátor?

1 Like

Huh? Nejaký čínsky komentátor dával fotky kde má Ferrari veci do kuchyne v paddocku v prepravných boxoch a v ďalšom tweet dal nápad, že by ich mohli nejako sabotovať, aby Zhou mohol závodiť.

A kde si to četl?

Ferrari v karanténě?

Však Zhou je s Ferrari, ví, kde mají jídlo a chtěl by si zazávodit, tak proto se ptám od kdy je komentátor, že to takhle sdílel veřejně. Asi chce setřást prvotní pochybnosti až se tak stane

1 Like

V karatnene jsou všichni v Číně

Někdo Temu zásobovat musí.

Ale keby to urobil Zhou a prišlo sa na to, tak má na krku súdy a koniec celej kariéry. Keby to urobí tento, tak asi skončí iba v pracovnom čínskom tábore.

Iba v pracovnom činskom tabore? :scream: Ty si měl dneska taky vtipnou kaši? :sweat_smile:

1 Like

Nie to bola práveže satirická narážka na Čínu. Ale tak asi sociálny kredit mám už v mínuse dosť.

2 Likes

Ved si precitaj co si napisal hore preboha, to ti mam vlastne vety kopirovat ???
Co tu melies o tom, ze Ver ma 4 tituly. Na tie tituly dostal predsa monopost, tak ako mozes porovnavat jazdca v dominantnom monoposte s jazdcom, co ledva bojuje o stupne vitazov…

On ani neví co píše😀

1 Like

A on ma este tu drzos napisat, ze neodpovedam konkretne, alebo sa nedrzim temy ci faktov :smiley:
A jemu tu skopirujes vlastne slova a on sa ta spyta, kde to tvrdil… To je nonsens potom komunikovat s takymito ludmi…
On iba Ver ma najhorsi monopost a poraza Landa s dominantnym monopostom :smiley:
Vsade len pise, aky je Ver genialny… dufam ze sa dalsi zavod dotiahne aj ferrari a Ver bude mat konecne 4superov nie jedneho aj to s naskokom…

2 Likes

Ved citam co som napisal:

Preto sa pytam, kde si cital toto:

?
Lebo ja to tam nikde nevidim.

Tie 4 tituly, najma ked tam mas 1 po najvacsom boji a tlaku snad za poslednych 10-20 rokov a dalsi 1 po najvacsej dominancii pilot+auto v historii F1, ti asi daju viac ako boj o podia a 4 vitazstva. Viac skusenosti a najma zvladanie tlaku.

Ci si myslis, ze Sainz sa od 2016 posunul viac ako Verstappen vykonnostne? Skus odpovedat na tuto otazku jednoducho.