Väčšiu zmenu ako prestup do Ferrari asi nemôžete zažiť, hovorí Vettel | Magazín F1 - F1online.sk

Tak svoje doměnky prezentuj tak, abys tu nespustil shitstorm :smile:

opat osobny utok namiesto argumentu preco je moj pohlad nespravny.

Jaký útok? Já se ptám, jestli to myslíš jako vtip nebo vážně?

dalsi zbytocny utok ad hominem.

Nie, to je ten tvoj selektivny pristup.
Ak priemerujes a pouzivas PK, kazda metrika sa musi pouzivat rovnako.
RB samozrejme v Miami nemal ani 3 ani 4 naj monopost a to plati na vela VC aj od Miami, len ich hadzes vsetky do priemeru a este aj ten je ovplyvneny Perezom…
A ako ceresnicka na torte, na prvvych 18VC to uz nerobis, lebo si si ty urcil ze od Miami daco plati ci neplati.
Neriesme to, je jasne, ze sa nezhodneme.

Ani experti a analytici neposudzuju rychlost monopostov podla PK a ze je to nepresne potvdzuje aj stav po 1. VC.
Samozrejme ze suvis tam je, to som nikdy nepopieral.

1 Like

To se týden pořád hádáte o tom nesmyslu s PK?.
Vám to dobre kúruje.

3 Likes

Ale ty bud tu pises o tom, kto v F1 viac dosiahol, alebo o tom kto je lepsi… To ze ma Ver o 4tituly viac mu pridalo na rychlosti ? Alebo na vacsej percentualnej sanci, ze by Sainza porazil ???
Debata bola o tom, ze sa kazdy boji ist k VER do timu. Ked som spomenul Sainza oznacil si ho najprv za dvojku a potom tu pises o tom, ze Ver ma 4tituly a on 4 vitazstva… To co znamena ? Iba to ze Ver mal monopost na tituly a Sainz musel tak isto bojovat o poziciu na trati zozadu a aj o poziciu v time…
A Ver viac vyspel ??? O akom tlaku tu rozpravas ? Ved Hamiltona vytlacal blokocal bez trestov. Mal pohodlny naskok od zaciatku sezony a Hamilton bol ten co musel brat iba prve miesta :smiley:
Ty riadne uz toho Verstapena vynasas do nebies… sa uz preber preboha… V dominantnom monoposte mal tlaky vacsie, ako Sainz v pomalom ferrari kde musel kazdy zavod bojovat co i len o jednu priecku ? Kolko zavodov siel Ver start ciel ? Hamilton dominoval v poslednych 5VC a tam Ver tiez nebol pod tlakom, lebo Hamilton ho prevalcoval a usiel…
Brutalne si protirecis… K Verstapenovi sa vsetci boja ist, ale ak by niekto siel je to hned dvojka :smiley:
Raz ked bude mat vedla seba kvalitu, tak ako niekolko krat napr. Hamilton, potom tu mozme pisat o tom, aky je Max dokonaly… zatial dostava iba novacikov, okrem Ricciarda a Sainza a prave oni dvaja mu boli slusni superi… to bolo maximum co mal Ver v time…

1 Like

Z hladiska ziskanych bodov:
za prvych 5 GP ziskal RB najviac bodov do PK a pocas zvysnych 19 ziskal stvrty najvyssi pocet. Je to statisticke odzrkadlenie pomerov pocas sezony kedy bol pocas prvych 5 GP dominantna sila a pocas zvysnych 19 bol obraz uplne iny.

Samozrejme mozes spravit statistiku kde vezmes ziskane body z prvych 18 a zvysnych 7, ale absolutne to nebude korespondovat s tym ako sezona prebiehala a niekomu, kto sezonu nevidel to nenapovie ake bolo pocas sezony rozpolezenie sil.

Preto povazujem rozdelenie 5+19 vzlhadom na 2024 za lepsie. Pochopit to ale za teba neviem.

2 Likes

Ja som rozpisoval tiez minulu sezonu Russel vs Hamilton zavod po zavode, aby som tam prekazal svoje tvrdenia, tak ako aj sezonu 2021… A rec dosla… tak co potrebujes ?
Aby som okomentoval kazdu VC ?

Vyrovnanej… dalsi bullshit… to on si sam podla seba popisal, tu bol silny Mcl aj tu bol silny Mcl aj tu aj tu… a tu boli vyrovnani :smiley: Ano to je triezve rozpisanie situacie podla toho, ako sa mu to hodilo…

1 Like

Jos rozpisal svoj pohlad. Ja s nim viac menej suhlasim. Rozpis svoj a mozno ma presvedcis.

1 Like

Ja to chapem, len nesuhlasim, takto sa to nerobi a metrika samo o sebe je nepresna (nebudem sa opakovat preco a nic z toho co pises, to nevyvratilo) a aplikujes si ju nevedeckym sposobom podla svojich pravidiel…
Pytal som sa ta, na kolkatich (ciselne) VC bolo Ferrari urcite rychlejsie nez RB podla teba pocas sezony a opakovane si neodpovedal.
Bez toho uz sa budeme fakt len opakovat a @PUFF ma pravdu, ze nam kuruje :smiley:

1 Like

ja som ti opakovane povedal, ze tieto zavery robim z bodov do PK. Nikde som netvrdil, ze to je najlepsia mozna metodika odzrkadlenia potencialu techniky. Podla mojho nazoru je to spolahlivejsia metrika ako spriemerovat nejake vybrane casy rychlejsich aut a do istej miery to eliminuje nevyrovnanost jazdeckej dvojice a rozdielny pristup k pilotom zo strany stajne.

1 Like

Jinak máš pravdu v tom celém.
Možná bych byl ještě odvážnější. Auto RB nebylo ani 4., ale možná na úrovni 5, 6 někdy i 7. místa.
Peréz za posledních 15 gp získal 43 bodů.
Třeba takový Gasly 39, nebo Hulk 35.

To, co dokázal Max bylo na úrovni intergalaktických výkonů. :+1: :tophat: :tophat:

1 Like

Mám rád Diavolu, tak si dej tu Diavolu.

1 Like

Tvoj nazor je ale to cim sa prezentujes ako fakty… Udavas to ako jedinu mierku svojho tvrdenia. A ked niekto oponuje napises, ze moze iba nesuhlasit ? Tu nejde o to ci s tebou niekto suhlasi. Tu ide o to ci klames, alebo nie. A bolo jasne napisane, ze klames a ty sa hajis stupidnou vetou, ze je to iba tvoj nazor :smiley: Tak bude je to fakt, alebo iba osobny nazor, ktory neni nijako preukazany ci podlozeny…

Podla mna, si niekolko krat dokazal, ze vies byt vulgarny, ked sa uz nejaka konverzacia tahala na dlhsie a ked ta dobehli argumentami, vela krat si zautocil vecami mimo forum. Takze aj toto je loz…
A na co sa zmozes ? Napises mi, ze kde si niekoho urazal :smiley: A toto je tvoje argumentovanie a ludia aby to hladali a kopirovali potom tvoje vety… Na toto veru dokazy netreba, tu ta uz ludia poznaju velmi dobre…
A aj davat si skryty profil na fore o F1, aby nahodou niekto na teba nevytiahol nieco z vlastneho uctu :smiley:
Alebo, aby nebolo vidno ako dvom tym istym uzivatelom lajkujes prispevky :slight_smile: Je to ubohe, ak sa bojis ze na teba nieco z tvojho profilu vytiahnu a das si ho ako sukromny a potom tu pises o tom, aby ti niekto pastol dokaz, kde to robis co robis… A je to kazdy rok…
Skoda fandenie Verstapenovi kazi charakteri aj tu na fore… Nestaci, ze sa on chova ako prasa na trati… :yawning_face:

1 Like

No vidis. Kultura naroda sa meria podla verejnych zachodov na stanici nie podla toho kolko stoja listky do bolseho teatru.

Nie nepresvedcim, lebo ty tvrdis percentualne ako mal Verstapen 3 ci dokonca 4 najrychlejsi monopost a dokazal porazit Norrisa v dominantnom monoposte :smiley:
Toto je dalsi tvoj bullshit… ze rozpis a mozno sa dohodneme :smiley: To kde sme v skolke ?

ja tvrdim, ze Versatppen a RB vedeli vyuzit potencial o nieco horsej techniky lepsie, nie ze Verstappen na tretom najlepsom aute porazil Norrisa na dominantnom aute. To je rozdiel.
Dalsie osobne utoky radsej necham vysumet.

1 Like

Vysum… hlavne tu nepis svoje domnenky, ako jedine fakty.