Väčšiu zmenu ako prestup do Ferrari asi nemôžete zažiť, hovorí Vettel | Magazín F1 - F1online.sk

Proč nenapsat že RedBull byl nejhorším a nejpomalejším autem na gridu? :thinking:

1 Like

Protože by to nebyla pravda.

Děláš jako by ostatní se řídili tím, že nemůžou psát pravdu :grinning:

1 Like

Hogr si myslel, že ostanem z toho v šoku a z teba sklamaný. :sweat_smile:

On to tak totiž má, nulová sebareflexia. Ja sám viem, že istú dobu to tak pôsobilo a bolo. Nie raz sme si písali aj o trollení a pôsobení na fóre.

Každopádne vytiahnuť to takto účelovo zo súkromnej správy proti tebe je taký hnus, že prekonal aj sám seba a utvrdil ma v tom, že je ešte väčší chudák ako som si myslel. A to zverejnenie fotky pôvodným Josom sa mi teraz javí ako dobrý krok, aspoň ľudia vedia kto v skutočnosti je taký :rat:

1 Like

… a dokážeš to jak?

1 Like

X

Holt lidská blbost nezná hranic😀

1 Like

Jen můj pocit a dlouholeté zkušenosti.

1 Like

Nie nepíšem.

Píšem o tom, že v ich prvej sezóne boli v rovnakom aute, Max mal 17 rokov, takže oveľa menej skúseností ako Carlos a aj napriek tomu ho veľmi jasne porazil.

Odvtedy Max súperil najskôr o pódia, víťazstvá a nakoniec o tituly. Prvý titul vybojoval po snáď najväčšom tlaku na pilota čo si pamätám. O druhý titul bojoval proti Leclercovi pol sezóny. Tretí titul bol najdominantnejšie spojenie jazdca a auta v histórii. Štvrtý titul vyhral v pomalšom aute vďaka minimu chýb.

Na druhej strane Sainz jazdil stred poľa v McLarene a neskôr o víťazstvá a pódia vo Ferrari.

Takže kto asi nazbieral za ten čas viac skúseností a viac sa zlepšil? Aj keby sme odmysleli tie tituly, tak už len vzhľadom na vek sa musel viac posunúť Verstappen.

No a keď v prvej sezóne jasne vyhral Max, ešte sa zlepšil viac ako Carlos a navyše RB je jeho tím, tak ako by asi dopadlo ich opätovné meranie síl?

Nikde nepíšem, že sa Carlos bál ísť do RB. Len pre RB nemal Carlos zmysel a bol predpoklad, že by dopadol podobne ako všetci jeho predchodcovia (možno s menšou stratou).

Úplný blud.

Uveď aspoň jednu citáciu kde konkrétne si protirečím.

Kde som napísal, že sa všetci boja?

Neviem odkedy sleduješ F1, ale bodový stav na konci sezóny bol 49:18 v prospech 17r. Verstappena. Toto je v tvojom ponímaní slušný súper? A že ja si vymýšľam. :sweat_smile:

Neděláš nic jinýho😀

1 Like

Honzíku ako som písal, každým komentárom dokazuješ svoj intelekt.

Postnutie verejne dostupnej fotky nie je účelové zverejnenie súkromnej správy s úmyslom poškodiť osobu z tej konverzácie.

Veľmi biedny si dnes. Dokonca aj na tvoje pomery je toto veľká mizéria.

Honzi že si si objednal nakoniec Johnnyho Sinsa. :rainbow_flag: :joy:

A ty si účelově nesdílel fotku, plus zprávy co ti sdílel ježek? Myslím ty ode mě? Sdílel a dělal to i Dietrich_Reimann. Takže pokud je něco bídnýho, tak jsi to ty. Ale chápu, nemáš kapacitu to pochopit, hezký den

1 Like

Ja nie. To bol iný Jos. Možno @Jos_Is_Black (že ti teraz pípla notifikácia o označení :joy: )

Ale bola to verejne dostupná fotka.

Ak som zdieľal správy, ktoré si ty niekomu poslal a dostalo sa to ku mne, tak to nie je vytiahnutie súkromnej konverzácie z mojej strany, lebo si tie správy nepísal dôverne ty mne.

To asi ten ježek nebude tvoj veľký kamarát, čo? :sweat_smile:

No konečně začínáš chápat, že ty kecy o charakteru a inteligenci od tebe nesedí :grinning:

1 Like

Do bodky sedia. :slight_smile:

Sedí to na tebe a tvým “charakteru” no. Ale konec, tvoje nervy to stejně zase nezvládnu

2 Likes

Dobre no. :sweat_smile:

Je toho dost adnes nemam chut na slohy :smiley:
K tomu prvemu rocniku… Ano Max ho porazil. Ale niektori jazdc ziskavaju vekom rychlost. Niektori su najrychlejsi na zaciatku. Ja netvrdim, ze Max je slaby. On je velmi dobry, nadpriemerny. Ale Sainza nepovazujem za dvojku a urcite by zajazdil lepsie, ako jazdci co doteraz s Maxom jazdili…
Urcite ho radim na Ricciarda, ktory mu bol najsilnejsim superom. A o tom zbierani skusenosti, No viac ich urcite nazbieral Sainz v pomalom monoposte, ako Ver v monoposte kde ziskaval PP skoro zadarmo… Takze s tymto urcite nesuhlasim.

Sledujem to od 1996 ked vyhral Villeneuve. A Fandil som Mikovi Hakkinenovi od 1997. A potom Kimimu Raikkonenovi. Juanovi P.Montoyovi, Hamiltonovi, Ricciardovi, Leclercovi.
V roku 2017 pri debute mal Verstapen az 7nedokoncenych zavodov, nechce sa mi zistovat, co boli kolizie a co poruchy. Ale s Ricim prehral na body 200/168.
2015 ako psies 49/18 verzus Sainz, ale Sainz mal nedokoncenych 7 a on kolizie zrovna moc nesposobuje a Ver iba 4 co je o 3 zavody menej. Max bol v ten rok 2x stvrty a tiez by som musel pozriet tie zavody ci sa dostal k bodom vlastnou silou, alebo boli v predu nejake kolizie… cize to dost skresluje…
V roku 2018 proti Ricciardovi mal napriklad Ver iba 3vypadnutia a Rici az 8vypadnuti, stav bodov 249/170. A tiez by bolo fajn pozriet kto mal kolizie a kto technicky problem… Lebo aj to dost zavazi na sezone. Takze az tak jednoznacne nedominoval Ver proti tymto dvom jazdcom.

Väčšiu hlúposť si ani napísať nemohol. Hamilton musí byť asi najmenej skúsený jazdec od 2014. :sweat_smile:

A z tých tvojich “PP zadarmo” Verstappen cca 2,5 roka reálne bojoval o titul. Dominantné auto mal cca od polovice 2022 do 5. VC 2024.