Väčšiu zmenu ako prestup do Ferrari asi nemôžete zažiť, hovorí Vettel | Magazín F1 - F1online.sk

Nevieš, nechce sa ti pozrieť, ale určite to skresluje a:

Ty si jasný. Určite to bude tak, lebo ti to nepasuje do tvojho názoru. :sweat_smile:

Bodový rozdiel 49:18 je tak veľký, že nejaký 3 vypadnutia navyše nemajú význam. Sainz získal v priemere cca bod na VC. Kľudne si tam pripočítaj 3 body. :sweat_smile:

To neni moj nazor, to su realne vysledky zo zavodov :smiley: To som si ja nevymysel, ani neprikraslil, ako to robis ty.
Ten je dvojka.
Toho uz raz Ver porazil a nezalezi ako, pozerame na body :smiley:
Ty si tiez pises podla seba, presne ako priebeh sezony 2024.
Tam bol McL dominantny, aj tam, aj tam, aj tam :smiley: Neexistuje, ze by bol Norris rychlejsi a dostal ten McL na prve miesto svojou rychlostou… kdezeee, to sa neda… to iba Max dokaze v 3 najrychlejsom monoposte :smiley:
Trosku sebareflexie…

Čo nie je tvoj názor, ale reálny výsledok? Lebo jediný reálny výsledok je, že Max zdolal Sainza 49:18 na body v rovnakom aute a odvtedy sa Max posunul oveľa viac. Za prvé bojmi o titul a za druhé vzhľadom na vek. Pilot sa od 17tich posunie viac ako od 20tich.

Reagoval som na teba a ty sa ma opytas znova ? Ty aj citas co pisem, ci si ides svoje ? :smiley:

Áno čítam, ale píšeš ako Maďar. Preto sa pýtam konkrétne čo z toho, čo si napísal nie je názor ale je to reálny výsledok?

Lebo jediný reálny výsledok je 49:18 na body a tento výsledok úplne odporuje tým tvojim názorom čo píšeš.

Ty si mi hore napisal a na to som reagoval. A opytas sa ma na co som reagoval ?
Jos_Is_Back…Ta hruska je cervena.
D.COULTHARD…Ta hruska je predsa zelena.
Jos_Is_Back…To tvrdis iba ty, ako to vies.
D.COULTHARD:…No ved ju vidim.
Jos_Is_Back…A co vidis ?
Nejak takto mi pripada konverzacia s tebou… Totalan strata casu.

No len ja som toho napísal viac. Čo je za problém tu napísať konkrétne, čo z toho je reálny výsledok?

Lebo jediný reálny výsledok hovorí presný opak toho, čo tvoje názory.

Ty bezne takto komunikujes, ze sa rad nahanas dookola ? Ja veru nie. :wave:
Asi takto ukoncujes temy, kde nemas odpovede. Co kde kedy ako preco zaco naco… Ukazz mi, pastni mi, doloz, dokaz.

Bezne komunikujem s ludmi, ktori sa vedia vyjadrit konkretne.

Takze sa pytam - co konkretne su realne vysledky zo zavodov? Lebo len Verstappen 49:18 Sainz, su realne vysledky. Lenze ty pises presny opak toho, co hovoria tieto realne vysledky. Tak sa pytam, co konkretne myslis?

1 Like

A znova ti napisem, zacalo sa to tvojim komentom na ktory som reagoval, znova si pastol ten isty moj koment, ktory je uz 2-3 v poradi… A znova pises o skore 49/18 co neni podstata toho co som pisal. To je jedine co si mal presne napisane z ich vzajomnych subojov.

Znova vykrucanie a znova nepovies, co su tie “tajomne” realne vysledky, o ktorych pises a nikto netusi co to je. :sweat_smile:

Nebolo by jednoduchsie to napisat? Lebo nememu decku ani vlastna mat nerozumie.