Podľa Ecclestona pôjde titul opäť Verstappenovi: Neexistuje dôvod, prečo by nemal | Magazín F1 - F1online.sk

Ja sa ta pytam na kolkych VC z 24, cize cislovku a ty zase priemer a “mnohych” :see_no_evil:
Takto odpovedaju nasi politici v debatach…

2 z 2 mojich otazok nedostali jasnu ciselnu odpoved, takto sa tazko vedie vecna diskusia, ale tak co uz…

1 Like

ked chces presnu statistiku najdi si to sam. data su verejne a pristupne. Ja mam vo veci jasno a naozaj nepotrebujem presvedcit zrovna teba o mojej pravde.

Smiesne.
Ked nemas zaujem diskutovat vecne, ani o tvojich nazoroch nepis, ked potom prekrucas (namiesto diskusie), ze nemas dovod ma presviedcat atd.
Preco tu vobec tahas nejake presviedcanie?
To si si vytvoril ty taky konstrukt.
Ja som sa ta pytal na nazor (ziadne presviedcanie) a ty odpovedas uplne odveci ako politik. Cize statistika automaticky urcuje aj rychlost monopostov, naco vobec diskutovat, ked je to take jednoduche.

1 Like

Však jasné, bola by to veľká náhoda ak by sa práve toto zopakovalo,ani je tomu neverím, len ma to tak napadlo pri krátení si čakania na víkend

Áno, Maxo je lepší ako Seb a v minulej sezóne to ukázal, že aj keď nemá top auto, dokáže vyhrať a možno keby sa viac venoval pretekaniu ako držkovaniu a občas správaniu na hrane/za hranou tak by to aj ostatní uznali.
Ja viem, že Lance tu má povesť totálneho nemehla, ale podľa mňa je dobrý, rýchly,len sa dačo stalo a zostal úplne bez záujmu

pytal si sa na nazor a ja som ti odpovedal. ja za to nemozes, ze nie si spokojny :slight_smile:

Ano, zhodneme sa, ze za to ako (ne)odpovedas ja nemozem, je to tvoj styl komunikacie a “snahy” odpovedat vecne, ci ako politik… ale nechaj tak, malo mi to byt jasne hned, ze ty si len vyjadris nazor a viac uz k tomu nechces, lebo akonahle chce druha strana vecne diskutovat, uz pises/odpovedas umyselne neurcito a o (neexistujucom) presviedcani…
Pritom len stacilo normalne, nenarocne, pomocou cisla, vecne odpovedat, na zaklade tvojho jasneho nazoru, by to nemal byt problem, ale bol… Dik za slovne hratky, nabuduce snad vecne :wink:

1 Like

podla mna som ti odpovedal uplne jasne. to skor ty si si vobec neobhajil svoju metodu podla, ktorej si pasoval auto, ktore skoncilo v PK na tretom mieste ako najrychlejsie. Nepodlozil si svoju argumentaciu vobec nicim iba spochybnovanim mojej interpretacie a ani to sa ti nepodarilo.

3 Likes

Pytal som sa, v kolkatich VC z 24 bolo Ferrari podla teba rychlejsie nez RB.
Odpoved bola v mnohych.
Prajem ti take odpovede aj v sukromi, pri roznych prilezitostiach, urcite to budes pokladat za vecne a budes spokojny, prijemny vecer :slight_smile:

Edit:

A este si aj klamar.
Ja, narozdiel od teba (co pises ze bol treti), som NIKDY nenapisal, ze monopost RB bol najrychlejsi za celu sezonu a o mojej metode som sa ani nerozpisoval.
Iba tvrdim, ze poradie PK nie je automaticky poradie rychlosti monopostov a proemerovanie s Perezom s jeho tragickymi vysledkami “spomaluju” RB, pritom ten mal realnu rychlost v Maxovom podani (sam pises, ze idu na neho a tym ziskava vyhodu).
Ale manipulativne prekrucat ti ide, to je pravda.
Ked som ti po Rakusku pisal o datach, tak tie si tiez ignoroval a aj tak si mal svoj nazor, neviem doteraz cim podlozeny, okrem pocitu ze si majitel pravdy…

1 Like

Takto ale diskuzia nefunguje, ked s niecim nesuhlasis tak musis napisat dovody. Nie si ich vymyslat statisticke uchylaciny a potom deklarovat vitazstvo ked sa to druhej strane nechce hladat. Preto hovorim najdi si to sam a vyvrat mi to co tvrdim. Ferrari ziskalo viac bodov ako RB preto v uhrne bolo priemerne rychlejsie. Ked mas problem s tymto tvrdenim, prejdi si statistiky sam a doloz, ze to tak nie je.

2 Likes

k tomuto som sa uz vyjadril vyssie. nema zmysel sa opakovat.

Uz som odpovedal s editom.
Klames a zavadzas a este mas tu drzost nazyvat odpoved “v mnohych” ako jasnu odpoved :smiley:
Cize suhlas, ze takato debata nikam nevedie.
Na prvu otazku boli protiotazky, na druhu “jasna” odpoved “mnohe”.
Kvalitna debata, ale uz fakt stacilo, ty nikdy neuznas nic…
Tvoj jediny argument je PK a ze je to tvoj nazor a vecne dalej diskutovat nevies a nechces, uz by si davno normalne odpovedal ak ano, tak uz to nechajme tak :slight_smile:

1 Like

ja som vyjadril preco sa mi zda metodika priemerovania oboch aut relevantna a to nevies prezut. nie je podstatne kolko krat bolo F rychlejsie. podstatne je, ze v priemere boli rychlejsi castejsie a ziskali viac bodov. To si mi nejak vecne nevyvratil. Asi nemas ako.

To, ze bolo F v priemere rychlejsie, je tvoj nazor.
V priemere ziskali viac bodov a body sa neziskavaju len za rychlost…
Je kopa VC, ktore to dokazuju.

A nazyvat protiotazky a odpoved “mnohe” ako jasne odpovede je vysmech a ignorantstvo a preto to nema zmysel…

Cim viac chyb a zlych vysledkov doruci napr. Lawson ci AKA, tym pomalsi monopost RB resp. Mercedesu bude…
A ak by uplynulu sezonu Landovi poslednu VC napr. buchol motor a Ferrari ziskalo PK, tak mali v priemere najrychlejsi monopost :smiley:
Samozrejme to nedava zmysel, ale zbytocne pokracovat…

ako je tvoja kopa GP rozdielna od mojich mnohych GP? je to aj u teba vysmech a ignoracia, alebo tazisko argumentacie je niekde inde?

F1 je 24 kolovy sampionat, je to kombinacia vytrvalosti a rychlosti. Vyssia poruchovost znamena, ze v niektorych suciastkach zajdu konstrukteri za hranicu. Ak ma Perez problem dostat auto do pracovneho okna, znamena to, ze kontrukteri v RBR neorobili rovnako dobry job ako ti v McLarene a v snahe o konkurenceschopnost nevahali hodit Pereza cez palubu. Ak hodnotis rychlost konstrukterskeho pocinu podla rychlejsieho auta tak vlastne odobrujes pristup RBR.

Ty jsi stále nepochopil, že tvrdit, že RBR byl 4 nebo 3 nejrychlejší loni, protože máš takovej vnitřní pocit, tak je maximálně tvoje přesvědčení?
Celou dobu se tu hádate o tom, přitom ty nejsi ochotný připustit, že tvoje vnímání nemusí být správné v tomhle ohledu. Data se ti tu předložili několikrát, ty jsi nepředložil nic, jenom se tu hádáš. Vždyť přesně takové chování v jiných debatách odsuzuješ, tak nechápu, proč děláš přesně tohle v otázce u RBR

2 Likes

Nic in som od zaciatku netvrdil len to, ze pri robeni power rankingu vysledky rychlejsieho auta nie je jedina relevantna metrika a priemer dvoch aut je pre mna rovnako relevantny udaj, rovnako ako vysledok v PK. Matti to nevie stravit.

Ale ty sám tu tvrdíš něco o 3 nebo 4 nejrychlejším monopostu a do teď nejsi schopný říct na základě čeho.

Uz som to niekolkokrat povedal. Je to na zaklade vysledkov v PK.

1 Like

To je zbytocna snaha :slight_smile:
Ked ma niekto nazor, ze RB bol napr. 2. najrychlejsi, tak nie nie, lebo skoncil 3. v PK.
Ale 4ty uz mohol byt :smiley:

Ale este vacsia ironia je ina.
Okrem toho, ze body nerovna sa automaticky ranking rychlosti monopostov (to fakt treba dokazovat?) a nazyvanie faktu, ze az do 2/3 sezony bol RB prvy vymyslena statisticka uchylarcina, tak asi tu unika jedna zasadna vec:
Ze Max jazdil sezonu s 3-4. naj monopostom, pritom sam autor teorie tvrdi, ze ten monopost pocita ako priemer s kolegom, lenze Max jazdi vo svojom aute, ktore je aj podla autora rychlejsie vdaka pristupu timu, nie v tom “priemerovanom” :smiley:

Inak zaujima ma aj tvoj nazor.
Podla teba malo Ferrari minulu sezonu rychlejsi monopost nez RB na kolkych VC z 24? :slight_smile:

1 Like