Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Jitka

1 Like

Nevím… Kdo to je? A proč tam je?
V životě jsem ji neviděl… :smiley:

To tam je jen proto, protože prodává Ferrari?
Nebo to potřebovali genderově trochu vyvážit… ? :smiley:

1 Like

takisto neviem zatial som si o nej nic mimo posty na socials necital :smiley: a tam sa pise cosi, ze pracovala v strukturach Ferrari dlhe roky :smiley: to moze znamenat vela pozicii

Vyvážili to do bílé elity :smile:

no nemaju na to ani velki hraci, lebo to nieje nejaky pausal(ten tam je urcite tiez) a rovnaky pre vsetkych bez ohladu na pocet klientov. oni ziadaju platbu za kazdeho jedneho klienta

na fabryho je neskutocne zly pohlad, to jeho neustale a silene zmurkanie ma privadzalo pomaly do zurivosti, na to sa nedalo pozerat :slight_smile:

Takže paušál tam pravděpodobně bude, ne že ne + nějaká další platba. Pro žádného obchodníka nemá význam cenu přestřelit, aby na ni nikdo neměl a oni nevydělali nic, takže zůstávám opatrným optimistou. Fabryho mrkání mě znervózňovalo ze začátku, naučila jsem se ho brát jaký je a poslouchám ho ráda. Ale každému vyhovuje něco jiného, to je jasné.

To uz treba ďalší monitor :joy:

pointing-that-is-correct

1 Like

hamba toto ze do poslednych dni pred bahrajnom nebudeme vediet, ci si budeme moct vobec pozret formule na klasickych tv balickoch.

vyzera to na hromadny odchod k rakusanom, madarom a streamom.

snad po prvej gp zistia ze treba aj sledovanost a daju to na normalnu stanicu

1 Like

nejde vzdy len o samotnu platbu, dolezite su aj podmienky. ono moze byt aj taka podmienka, ze ten kanal bude dostupny vramci beznych balickov a nie ako nejaky specialny vyberovy a ak bude aj vyssia cena tak to nie pre vsetkych operatorov moze byt vyhodne
a asi tie podmienky nebudu velmi lakave pre operatorov ked tie jednania tak viaznu a uz dnes je jasne, ze niektori si beru len novu5 a nie aj novu6

Klasicka slintačka od Novy ako to bude u nich super a bla bla. Ovšem ta najpodstatnejšia vec je chabá dostupnosť. O2 po rokoch skúsenosti nechcem ani zadarmo, to je hnoj všetkých hnojov čo sa týka poskytovania služieb, či už volanie, internet alebo TV. Skylink je na tom podobne, mal som možnosť nejakú dobu a bieda. Takže F1TV je moja jasná voľba.

Ano vyvazenost, F1 primo na place taky moderuji kocicky, ale tak, furt lepsi jak maly decka :sunglasses:

Keby to bolo o genderovej vyvazenosti, tak tam posadia feministicke 150-kilove prasa, ktore sa neholi a nenavidi vsetky krasne zeny.

Ale Jitka je celkom sympatacka. Pekna rysavka nie je nikdy na skodu. :heart_eyes:

1 Like

Prý se nemáme/nemáte bát. :slight_smile:

1 Like

Ako nevidím nič zlé na pridaní ženy do štúdia napr. Skysport pridalo v PL ku Richardsovi, Henrymu a Carragherovi ženu a nejak to ide. Ale záleží aj od toho či sa do toho dotyčná vyzná nie len kvôli nejakej genderovej korektnosti ale aj, že je fanúšička toho športu a nie nejaká dosadená sprostá blondýna ako u nás sa stala ministerka kultúry-

1 Like

Týmto slovám tak verím :grinning:on je zahojený, miesto má a zvyšok nech je ako je. Od kedy sa vedelo, že f1 bude mať nova? Keby sa chcelo už dávno sa dohodnú

1 Like

Že pridali do tímu ženu? Ak sa vyzná v f1 a nebude tam len na okrasu a priblbo sa usmievať na akože vtipných poznámkach Eiseleho tak fajn.
V podstate nech tam je aj medvedík čistotný ako savf1 vyzná.
A aj tak to je jedno aj keby tam v štúdiu sedel Mr. Bean keď viac ako polovica ľudí to neuvidí

2 Likes

Ale jo, pořád si myslím, že nedohoda by Novu jenom poškodila. Nicméně musíme být připraveni na všechny varianty, přece si nenechám ujít hned první závod. Kromě toho, testy budou stejně jenom na F1 TV, třeba tu angličtinu jednou zlomím :slight_smile: .

ja som vam to vravel, ze to bude zmena k lepsiemu :smiley:
F1, F2, F3, F1 Academy, PorscheCup, studio pred aj po, zabery z diania na okruhu :+1:
aj pre to to museli dat na novy kanal, aby sa im ten vsetok obsah niekde zmestil :thinking:
uz len dufam, ze poskytnu anglicku zvukovu stopu :smiley: