Formulu 1 bude od roku 2024 vysielať stanica Nova Sport | Magazín F1 - F1online.sk

Já jsem bohužel jazykový antitalent, po letech učení můžu říct, že bych v cizině neumřela hladem a doptala se na cestu do hotelu, takže bych nespala pod mostem, ale to je asi tak všechno a lepší už to nebude :smile: . Ovšem na testování na F1TV koukám, to zase jo!

1 Like

Ideální by byla kombinace komentátorů Pouva+Richtr+Kovařík :rofl:. Spousta špatně používaných cizích slov a naprostý nepřehled o stavu závodu. A možná by v průběhu přenosu mohli nabízet i super hrnce se slevou :clown_face:

2 Likes

Ještě by tam mohl být Král s těma jeho moudrama, který několikrát během závodů změní :rofl: :rofl:

Bývala jedna reklama na závod, při FP myslím dvě.

asi si este nepocula Vaclava Svobodu

na Nova sport su pocas MotoGP 2 kratke reklamy, ich cas odohrania sa meni podla diana na trati. Takze ak je vhodna prilezitost na reklamu(rozumej safety car, opravovanie barier) odohra sa vtedy. Ono ked si pozriete MotoGP a nizsie kategorie na Nove tak to je najlepsie spracovany prenos motorsportu v nasich koncinach. Podrobne sa venuju aj nizsim kategoriam a hlavne nezaujaty komentar, ale to je otazka kto to bude komentovat. Jedine minus vidim v tom, ked daju reklamu po cielovej vlajke a nevidime vsetky prejavy jazdcov pri dojazde a v pitlane.

predpokladam, ze presun na Nova sport prinesie tieto vyhody hned od zaciatku:

• viac zaberov z okruhu pred zavodom a nie len na obrazovkach v pozadi za moderatormi
  • nechaju nas vypocut si hymnu krajiny, v ktorej sa jazdi(co SportTV uplne ignoruje)
2 Likes

Co pamatuji F1 ještě na neplacené Nově, tak tam to s reklamami bylo docela všelijaké… Oni už tehdy postupovali s tím, že reklamy nepouštěli ve fixní čas, ale snažili se to dát “optimálně”, ale upřímně úspěšnost byla tak 50:50. Jeden závod to vyšlo krásně (třeba SC), jindy ale dokázali pustit reklamy v momentu, kdy zrovna vypukly rozhodující pitstopy.
Obávám se, že to dnes nebude jinak, oni prostě ty reklamy odvysílat musí a pokud bude závod dramatický od začátku do konce, tak prostě vadit budou :frowning:

1 Like

2024 bude konečně skvělý rok.
Už čtu novinky. :slightly_smiling_face:

:rocket::rocket::rocket:

1 Like

no ja mam Skylink, som teraz pozrel ci tam vobec tie Nova sport 1/2 mam, a mam, dokonca to mam v baliku, cize pre mna ziadna zmena :smiley:

eiesele daval vcera na instagram emotikon oci :eyes: tak si myslim, ze on je v suchu :smiley:

to vazne? :smiley: :smiley:

ty mas ten zakladny skylink len?

Já žasnu, kolik má Nova sportovních kanálů. 4? co tam jako pořád dávají? :grin:

@Daaviid23

no napise mi chybu ked dam Nova 3/4 takze pass, od dalsej sezony F1TV pro :smiley:

Pavel Fabry by mohol ostať ako hlavný komentátor, preafektovaný Eiselle mi chýbať nebude, pri každom ťukanci počúvať ochkanie o Huberovi a spol ma už nebaví

Ja uz som chyteny v pasci exkluzivnych vysielacich prav od Sky, z vlastnej skusenosti to povazujem za absolutny zlocin voci spotrebitelovi, ktory mi kazdy vikend znechucuje sledovanie F1.

Zavidim kazdemu, kto sleduje cez F1TV ci SportTV.

1 Like

Teda lidi, že vás to baví. Já se kouknu v klidu zdarma na záznam v nějakou rozumnou hodinu. Sky, bez reklam, můžu si to stopnout, vrátit, podívat se znovu ale hlavně - když se absolutně nic neděje, můžu přeskočit vpřed. To vám nikdo jiný nenabídne. Nedělní odpoledne nestrávím u bedny, ale radši venku. Když se jede v Japonsku, nemusím vstávat brzo ráno. Pohoda, klídek. :sunny: :tropical_drink: :evergreen_tree: :ocean:

Taky umím ukazovat prstem a naučil jsem se to i bez učení velice rychle. :grin:

Staci vecerni race highlight, koukat live se da jedine Q.

Podľa po pár GP s anglickým komentárom sa chytíš. Nie som žiadny super speaker, ale plus minus rozumiem a na ten zvyšok mám f1online.sk :grinning:
Učila som sa v škole anglinu, ale keby nepozerám filmy a seriály v AJ tak anu neceknem😀
A vlastne aj f1 tv mi zlepšuje moju angličtinu, netreba sa báť a dať tomu šancu

1 Like

Viem, viem, skôr som to myslela z pohľadu Novy, že či to dajú na ten, ktorý má najviac predplatiteľov, ale to šuchnú na ten najmenej sledovaný kanál aby troška zarobili.
Mne už trocha začína Eisele vadiť, príliš tlačí na pílu, robí z toho viac šou ako šport. Na druhej strane stále je top komentátor f1 v CZ/SK a keď už nič iné tak mu patrí moja vďaka a uznanie za to čo robí pre f1 na Sk/Cz je mi jasné, že kopec kníh o f1 by nebolo preložených a dostupných nebyť Eiseleho

Pridávam sa k názoru na Števove komentovanie, hlavne ked predýchava každé priblíženie monopostov a zbytočne dramatizuje. Jeho IG účet som už musel odfollownúť, keď na normálne neagresívne komentáre reagoval až prehnane útočne.

4 Likes