Formulu 1 bude od roku 2024 vysielať stanica Nova Sport | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 sa bude na Slovensku a v Čechách po novom vysielať na stanici Nova Sport. Skupina Nova získala exkluzívne televízne práva na najvyššiu motoristickú triedu pre naše geografické šírky. Starší fanúšikovia Formuly 1 si určite spomínajú, že táto stanica nebude F1 vysielať prvýkrát.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/112307/formulu-1-bude-od-roku-2024-vysielat-stanica-nova-sport

No boh nás chráň. Eisele má pár múch, ale široko ďaleko nie je nikto lepší, yak snáď si ho nechajú.
Teraz otázka, koľko kanálov má nova sport? Ak majú viac tak sa stavím, že to dajú na ten čo má čo najmenej ľudí, vychcano.
Ďalšia vec, koľko reklám dokážu napáckať do dvoch hodín?
Vdakabohu za f1tv

Tomu se rika majstrstych.

No tak to je tá najhoršia správa ohľadom F1 za celkom dlhú dobu. Nova je mediálny odpad. Predpokladám, že to flaknu na ten ich platený paskvil, ktorý ani nemám ponatia kde je vlastne dostupný. Samozrejme to bude vlastne 2 hodinová reklamná show občas prekryta predbiehacím manevrom :face_vomiting:

2 Likes

Nova sport je 1,2,3,4. Mám ružového operátora, 1a2 voľné, 3,4 platené…

2 Likes

Tak ako vravíš 1 2 je v základe 3 4 príplatok

Teď to snad neplatíš? Nova má mimo jiné přenosy motogp a wsbk, a jsou naprosto v pohodě.

Pre SK fanúšikov konečná či ako ? S tým, že SK operátori lobujú za koniec vysielania CZ staníc predpokladám, že Nova Sport bude tiež na odstrel. Taký Orange to zrejme nemá ani v ponuke

2 Likes

Nevadi mi to. Stejne si nova sport 3 a 4 platim kvuli fotbalu. Ale doufam, ze toho Eiseleho naverbujou.

Nie operátori ale slovenské stanice ako narkóza a hnojka lobujú za ukončenie vysielania českých staníc

Takže jenom Nova a Sport končí? No nazdar, to nemuselo být… Snad o Eisking duo nepřijdeme, jenom by mohli přibrat Fabryho, toho taky hodně můžu.

Začnou dělat věci za paywallem. :smiley:
Oni to už vlastně defacto dělaj.

Tomu se ani nedivím, ale je to už komplikace a pro staromilce mého ražení je stejně na prvním místě tv přenos (za který si taky musím připlatit).

Tak to já mám o2tv zlatá, takže mám vše…
Teď přibyl Canal+…
Ještě by tam mohli dát Sport1,2 a můžu zrušit skylink. :smiley:

Každopádně… F1 koukám jen na F1tv. :smiley:
Takže ať si Eisele dělá co chce… :smiley:
Jinak na Twitteru dával :eyes:

Ale jo, já mám taky i Novu od Vodafone/býv. UPC. Ale jsem zvyklá na Števa a Pepu :slight_smile: . F1tv sice mám, ale moje angličtina je dost chatrná, sledování si v AJ tolik neužiju. Používám ji hlavně na záznamy nebo když nejsem doma. Uvidíme…

Uvidíme jaký budou testy… :slight_smile:

Když blbý, tak mi pak bude vše jedno.

Můžeš vždycky sledovat F2, budeš tam mít Kimiho :slight_smile: .

Není nad F1 TV.

1 Like

Však aj Sport 1 a 2 sú takisto platené teraz to bude lepšie lebo keď si fanúšik viacerých športov tak ti bude stačiť jeden kanál… Akurát som zvedavý či bude Eisele komentovať nejako som si ho obľúbil :sweat_smile: Mám ho radšej ako Richtera a Fabryho…