Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Prý se nemáme/nemáte bát. :slight_smile:

1 Like

Ako nevidím nič zlé na pridaní ženy do štúdia napr. Skysport pridalo v PL ku Richardsovi, Henrymu a Carragherovi ženu a nejak to ide. Ale záleží aj od toho či sa do toho dotyčná vyzná nie len kvôli nejakej genderovej korektnosti ale aj, že je fanúšička toho športu a nie nejaká dosadená sprostá blondýna ako u nás sa stala ministerka kultúry-

1 Like

Týmto slovám tak verím :grinning:on je zahojený, miesto má a zvyšok nech je ako je. Od kedy sa vedelo, že f1 bude mať nova? Keby sa chcelo už dávno sa dohodnú

1 Like

Že pridali do tímu ženu? Ak sa vyzná v f1 a nebude tam len na okrasu a priblbo sa usmievať na akože vtipných poznámkach Eiseleho tak fajn.
V podstate nech tam je aj medvedík čistotný ako savf1 vyzná.
A aj tak to je jedno aj keby tam v štúdiu sedel Mr. Bean keď viac ako polovica ľudí to neuvidí

2 Likes

Ale jo, pořád si myslím, že nedohoda by Novu jenom poškodila. Nicméně musíme být připraveni na všechny varianty, přece si nenechám ujít hned první závod. Kromě toho, testy budou stejně jenom na F1 TV, třeba tu angličtinu jednou zlomím :slight_smile: .

ja som vam to vravel, ze to bude zmena k lepsiemu :smiley:
F1, F2, F3, F1 Academy, PorscheCup, studio pred aj po, zabery z diania na okruhu :+1:
aj pre to to museli dat na novy kanal, aby sa im ten vsetok obsah niekde zmestil :thinking:
uz len dufam, ze poskytnu anglicku zvukovu stopu :smiley:

podla mna ona bude len v studiu ako moderatorka, tak ako to je aj pri MotoGP

Trpělivost růže přináší.
Ono se něco vymyslí, tak ještě vydrž. :smiley:

jednáme s dodavatelem těchto TV stanic, bohužel jsme zatím nenašli
kompromisní řešení, které by bylo akceptovatelné pro všechny strany.

S pozdravem

Tomáš Hruška
Klientské centrum PODA a.s.

1 Like

Hej, však som si mierne robil srandu :slight_smile: , jasné, že je vždy lepšie, ak tam už budú dávať nejakú ženu, tak ak nie je až taká dobrá komentátorka, aspoň nech má príjemný hlas a nech to nie je dáke “monštro” :smiley: .
To je podobné, ako so sexuálnymi scénami vo filmoch = v drvivej väčšine sú viac-menej zbytočné ale keď už, tak nech tam dajú dáke pekné ženy, aby zmiernili tú “scénickú vatu” príbehu. :slight_smile:

1 Like

Já mám Orange a zatiaľ nič. :frowning:

Tu scenu z Last of us serialu s asi ocenil teda :grin::grin:

Viem, čo myslíš :smiley: ale nanešťastie som seriál TLoU nevidel a ani som danú hru nehral, aj keď viem, že v dvojke dostane postava Pascala po gebuli od toho “babo-chlapa” :smiley: .

No v seriali je v jednej epizode vsetko v sulade s dnesnou dobou, kvotami atd :grinning: nejdem do detailov

1 Like

Samozrejme pre všetkých nových predplatitelov F1TV, musím spropagovať https://multiviewer.app

2 Likes

No však ja viem, čo si myslel :slight_smile: - tretia epizóda, ktorá spôsobila značný povyk, ako píšem, nesledoval som seriál, len viem, že sa tam také dačo vyskytlo, že to bola dosť “filler” epizóda a vraj v hre sa tomu nedávalo toľko priestoru, ako tomu venovali v seriály. Ja to ani nehodlám pozerať, mne stačil TWD, ako zombie telenovela :smiley: , inak je pre mňa stále v tom žánri “top topov” 28 dní potom. :slight_smile:

Navic F1TV nabizi pristup ke vsem zavodum v ramci svyho archivu, ve velmi dobre kvalite, to se taky pocita.

Povedz mi o tom viac. Urob mi trailer :joy:

Čo nepoznáš 28 dní potom? :slight_smile:

1 Like

Myslíš film z 2002? Ten som ešte nevidel. Odporúčaš?

1 Like