Sezóna F1 sa nezadržateľne blíži a fanúšikovia F1 sa už nemôžu dočkať toho, kedy to vypukne. Slovenskí a českí diváci však majú o jeden dôvod na radosť viac. Priame prenosy na Nova Sport 5 budú obohatené exkluzívnym materiálom priamo z dejiska veľkých cien. Inovácií je však viac.
Jo, vypadá to dobře, ale pořád je klíčová ta poslední věta, ze které se bohužel zdá, že o dostupnosti kromě O2 a Skylinku se pořád nic neví. A čas letí, už by s tím chtělo pohnout!
vyzera to super az na to, ze je to zatial oficialne potvrdene az u dvoch operatorov. to si fakt niekto mysli, ze ludia budu cakat do poslednych 3 dni pred zaciatkom prveho zavodu a potom hromadne rusit viazanosti a zriadovat noveho operatora? ja nemam problem si zaplatit, ale zrejme to bude f1tv pro…
Vidím, že naše reakce byla prakticky totožná . Mám F1TV i tak pro všechny případy a zpětné sledování, ale na přímé přenosy je pro mě čeština/slovenština pořád nejpříjemnější…
To je všetko super a krásne, ale ja to nemám kde pozerať. Chalani teším sa z vás a užite si to ale ja pri tom bohužial nebudem. Aspoň, že sa dá predplatiť F1tv…
No nevím, O2 má údajně zdražit o 50,- Kč, kolik lidí k nim případně přejde je otázka (všichni sledovači F1 to asi nebudou), tak si neumím představit, že by se vyplatilo to neprodat dalšímu operátorovi. Tohle bylo už se sport 1/2 a nakonec to myslím taky běželo i jinde než u Vodafonu. Nebo se pletu?
ano, som na tom aj s cz/sk/en uplne rovnako, preto aj tie reakcie su asi rovnake.
kazdopadne f1tv pro mam v mobile, ktory mozem kdekolvek pripojit k telke. je to idealne, kedze som vacsinu vikendov mimo domu. takze ak sa netrafia do mojho sucasneho operatora, tak bohuzial.
Telekom to riesi cez športový balík. Otázka, pridajú do balíka F1 kanály a zdražejú ho? Asi nie, takze predpokladam špeciálny príplatok za to…potom naozaj je len otázka cena balíka vs f1TV alebo SKY. Mne CRSK komentár chybat nebude.
Kolko stoji mesacne to PRO ? A cez mobil sa ti to da prehrat v TV ? Ja som skusal sprarovat mob a tv a dako mi to neslo, kupil som si aj ten prenosny wifi adapter aj tak nic… ziadne zrkadlenie…
Tomu rozumím, ale kolik lidí u nás vůbec F1 sleduje, aby se vyplatilo spoléhat na individuální přestupy x celkový prodej práv dalším operátorům? Člověk je tvor konzervativní a hodně lidí nebude chtít řešit změnu poskytovatele TV jenom kvůli F1. Aspoň já pořád věřím tomu, že si nakonec spočítají, že se jim úplná exkluzivita nevyplatí, a nebudu se tím muset zabývat .
stoji to 59.90 za rok, co je za to, co vsetko to ponuka dobra cena. neraz som vyuzil live onboard zavody, ked sa prenos venoval niecomu, co ma nezaujimalo.
s tym parovanim je to tazke, to je vyrobca od vyrobcu v kombinacii s tisickami moznych tv kus od kusu rozne. ak su telka aj mobil na rovnakej wifi, tak mi to zvacsa funguje cez tzv. screen mirroring - ale to je tiez funckia, ktoru si kazdy vyrobca pomenovava po svojom.
najcastejsie pouzivam kabel hdmi-usbc, kde to prepojim na priamo. wifi na chalupe a podobnych miestach nie je a kabel je vzdy istota. pouzivam samsung dex proatredie.
ale ako hovorim, mas to od vyrobcu k vyrobcovi ine. treba skusat a hladat.
ja si platim skylink internetový nemusim nič riešiť, prihlasim sa cez mail a heslom a ked pojde f1 len si to prepojím cez hdmi na TV a myslim že okolo 15-20 € nie je taka velka suma