Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Sezóna F1 sa nezadržateľne blíži a fanúšikovia F1 sa už nemôžu dočkať toho, kedy to vypukne. Slovenskí a českí diváci však majú o jeden dôvod na radosť viac. Priame prenosy na Nova Sport 5 budú obohatené exkluzívnym materiálom priamo z dejiska veľkých cien. Inovácií je však viac.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142526/take-nieco-v-nasich-koncinach-nema-obdobu-nova-sport-predstavila-plany-na-sezonu-2024

Jo, vypadá to dobře, ale pořád je klíčová ta poslední věta, ze které se bohužel zdá, že o dostupnosti kromě O2 a Skylinku se pořád nic neví. A čas letí, už by s tím chtělo pohnout!

4 Likes

vyzera to super az na to, ze je to zatial oficialne potvrdene az u dvoch operatorov. to si fakt niekto mysli, ze ludia budu cakat do poslednych 3 dni pred zaciatkom prveho zavodu a potom hromadne rusit viazanosti a zriadovat noveho operatora? ja nemam problem si zaplatit, ale zrejme to bude f1tv pro…

3 Likes

Vidím, že naše reakce byla prakticky totožná :smile: . Mám F1TV i tak pro všechny případy a zpětné sledování, ale na přímé přenosy je pro mě čeština/slovenština pořád nejpříjemnější…

Ostatní poskytovatelé na to nemají prachy.
Za zakatalogování takovýho kanálu bude drahý.

To je všetko super a krásne, ale ja to nemám kde pozerať. Chalani teším sa z vás a užite si to ale ja pri tom bohužial nebudem. Aspoň, že sa dá predplatiť F1tv…

1 Like

No nevím, O2 má údajně zdražit o 50,- Kč, kolik lidí k nim případně přejde je otázka (všichni sledovači F1 to asi nebudou), tak si neumím představit, že by se vyplatilo to neprodat dalšímu operátorovi. Tohle bylo už se sport 1/2 a nakonec to myslím taky běželo i jinde než u Vodafonu. Nebo se pletu?

Jinak je na f1tv taková malá slevička. :slight_smile:

Místo 59.99eur za rok to je nyní za 50,99eur.
Pokud jste první zákazník. Ale to není problém. Stačí si založit nový účet. :slight_smile:

2 Likes

ano, som na tom aj s cz/sk/en uplne rovnako, preto aj tie reakcie su asi rovnake. :slight_smile:

kazdopadne f1tv pro mam v mobile, ktory mozem kdekolvek pripojit k telke. je to idealne, kedze som vacsinu vikendov mimo domu. takze ak sa netrafia do mojho sucasneho operatora, tak bohuzial.

Tak Nova, o2tv i to CME vlastní Kellnerová.

Určitě budou chtít hlavně, aby všichni šli k o2.
Myslím si, že nebudou rozdávat milodary, aby to někde bylo za míň než u nich.

Neznám moc nabídku ostantích operátorů, ale třeba ta o2tv stříbrná za 500 se mi zdá fajn.
Docela hezké kanály za ty prachy.

Cize Magio uz nebude ponakuat F1 ???
Nova Sport 5 a Nova Sport 6 su iba pri 2 operatoroch ?

Tiez gratulujem, vyzera to super a dufam ze budete mat sledovanost ale tiez tento rok budu sledovat na F1TV

1 Like

Telekom to riesi cez športový balík. Otázka, pridajú do balíka F1 kanály a zdražejú ho? Asi nie, takze predpokladam špeciálny príplatok za to…potom naozaj je len otázka cena balíka vs f1TV alebo SKY. Mne CRSK komentár chybat nebude.

1 Like

Kolko stoji mesacne to PRO ? A cez mobil sa ti to da prehrat v TV ? Ja som skusal sprarovat mob a tv a dako mi to neslo, kupil som si aj ten prenosny wifi adapter aj tak nic… ziadne zrkadlenie…

Zatím se zdá, že Štěvo a spol se těší zbytečně.
Mám do bytu nataženou optiku i s internetem GPON 1 Giga
1000/ 500 Mbps a nemíním ji měnit.

Takže jestli se můj dodavatel signálu nedomluví s O2, tak je hodně reálné, že se téměř po 51 létech s F1 rozloučím. :thinking:

3 Likes

Tomu rozumím, ale kolik lidí u nás vůbec F1 sleduje, aby se vyplatilo spoléhat na individuální přestupy x celkový prodej práv dalším operátorům? Člověk je tvor konzervativní a hodně lidí nebude chtít řešit změnu poskytovatele TV jenom kvůli F1. Aspoň já pořád věřím tomu, že si nakonec spočítají, že se jim úplná exkluzivita nevyplatí, a nebudu se tím muset zabývat :smile: .

1 Like

Ferdo tak to aby sme potom vztycili piratsku vlajku :grin:

1 Like

V tomhle případě fandím všem pirátům, kteří se nade mnou smilují a laskavě nám budou dohazovat odkazy na můj nejoblíbenější televízní seriál. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

stoji to 59.90 za rok, co je za to, co vsetko to ponuka dobra cena. neraz som vyuzil live onboard zavody, ked sa prenos venoval niecomu, co ma nezaujimalo.

s tym parovanim je to tazke, to je vyrobca od vyrobcu v kombinacii s tisickami moznych tv kus od kusu rozne. ak su telka aj mobil na rovnakej wifi, tak mi to zvacsa funguje cez tzv. screen mirroring - ale to je tiez funckia, ktoru si kazdy vyrobca pomenovava po svojom.

najcastejsie pouzivam kabel hdmi-usbc, kde to prepojim na priamo. wifi na chalupe a podobnych miestach nie je a kabel je vzdy istota. pouzivam samsung dex proatredie.

ale ako hovorim, mas to od vyrobcu k vyrobcovi ine. treba skusat a hladat.

ja si platim skylink internetový nemusim nič riešiť, prihlasim sa cez mail a heslom a ked pojde f1 len si to prepojím cez hdmi na TV a myslim že okolo 15-20 € nie je taka velka suma

1 Like