Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

yooql

Já mám v TV skylink aplikaci…
Třeba máš taky. :slight_smile:

diky, viem o tom. milujem tieto akcie, ze pre novych zakaznikov. a clovek, ktory je tam dlho, musi spekulovat, aby usetril nejaky peniaz. :slight_smile:

Těžko říct.
Žijeme si v takový bublině, kde se myslíme jak je giga…
…a přitom to je třeba bublinka, kde je pár desítek tisíc lidí. :slight_smile:
Kdybych se třeba zeptal rodičů, kdo je Lando Norris, tak absolutně nemají ponětí. :smiley:

Aby to nedopadlo u operátorov s F1 nejak takto. Čiže F1 bude úplne v samostatnom balíčku.

2 Likes

ak by sa dalo kupit len F1 balicek bez ineho povinneho balicku to by bolo pre niekoho idealne

Je rok 2024 no huraa :star: F1TV to kdyz tak jisti…

Kdyby udělali vlastní aplikaci Nova Sport, ve které bych si mohl zaplatit pouze kanály s formulemi, sledovat je z mobilu/PC a zbytečně neplatil televizní balíček s xyz věcmi, které mě nezajímají, tak bych investici zvážil. Takhle budu určitě pokračovat v F1 TV PRO i přes fakt, že mi ho zdražili o 10 € :smiley:

1 Like

Založ si nový účet a máš ho teď za 50,99… :slight_smile:

Ja som platil F1TV mesačne 5,99€, akurát včera ma upozornilo, že ak chcem odber predĺžiť, musím odsúhlasiť zvýšenie ceny. Na 7,49€. Tak to cele zruším a urobím si nový účet za tých 50,99€ na rok. Ďakujem. :+1:

1 Like

No ja som platil Skylink 10-11 eur aj kvôli TV pre polovičku a F1 teraz to vyjde 16 eur i ked je tam 12 eur prvé 3 mesiace. Holt vedia po čom je dopyt a ľudia si to kúpia o tom už je dnešná doba. Stále existujú streamy či torrent, ktorè vyuźìvam ale človek si za komfort ked zarába slušne priplatí radšej.

1 Like

Mate niekto orange tv? Lebo ja som sa pytal a na predajni nevedia o nicom (nova sport 5,6) zatial :joy::joy:

bude lepsie ked niekam napises mail :smiley: aj z vlastnej skusenosti viem, ze na vela roznych pobockach nielen operatorov, robia husi :smiley:

Dík, ale na tohle jsem líná… To radši dám těch 10 éček za rok navíc :smile: .

Nech si to užijú a vychutnajú. Očividne im ide len o prachy na čele s celym eisking duom.
Zlatá f1tv, ktorej títo nenažranci nikdy nebudú siahať ani po nechty na nohách
Aj tak z toho budú robiť úplne umelú show a o to nestojím

1 Like

Nám to taky zrušej a budou chtít navýšení? :thinking:

Nevím… Mám tam tohle. :smiley:

zaplatil som si f1 tv za aky cas sa mi to spusti myslim trebars si pozriet hystoriu