Já mám v TV skylink aplikaci…
Třeba máš taky.
diky, viem o tom. milujem tieto akcie, ze pre novych zakaznikov. a clovek, ktory je tam dlho, musi spekulovat, aby usetril nejaky peniaz.
Těžko říct.
Žijeme si v takový bublině, kde se myslíme jak je giga…
…a přitom to je třeba bublinka, kde je pár desítek tisíc lidí.
Kdybych se třeba zeptal rodičů, kdo je Lando Norris, tak absolutně nemají ponětí.
ak by sa dalo kupit len F1 balicek bez ineho povinneho balicku to by bolo pre niekoho idealne
Je rok 2024 no huraa F1TV to kdyz tak jisti…
Kdyby udělali vlastní aplikaci Nova Sport, ve které bych si mohl zaplatit pouze kanály s formulemi, sledovat je z mobilu/PC a zbytečně neplatil televizní balíček s xyz věcmi, které mě nezajímají, tak bych investici zvážil. Takhle budu určitě pokračovat v F1 TV PRO i přes fakt, že mi ho zdražili o 10 €
Založ si nový účet a máš ho teď za 50,99…
Ja som platil F1TV mesačne 5,99€, akurát včera ma upozornilo, že ak chcem odber predĺžiť, musím odsúhlasiť zvýšenie ceny. Na 7,49€. Tak to cele zruším a urobím si nový účet za tých 50,99€ na rok. Ďakujem.
No ja som platil Skylink 10-11 eur aj kvôli TV pre polovičku a F1 teraz to vyjde 16 eur i ked je tam 12 eur prvé 3 mesiace. Holt vedia po čom je dopyt a ľudia si to kúpia o tom už je dnešná doba. Stále existujú streamy či torrent, ktorè vyuźìvam ale človek si za komfort ked zarába slušne priplatí radšej.
Mate niekto orange tv? Lebo ja som sa pytal a na predajni nevedia o nicom (nova sport 5,6) zatial
bude lepsie ked niekam napises mail aj z vlastnej skusenosti viem, ze na vela roznych pobockach nielen operatorov, robia husi
Dík, ale na tohle jsem líná… To radši dám těch 10 éček za rok navíc .
Nech si to užijú a vychutnajú. Očividne im ide len o prachy na čele s celym eisking duom.
Zlatá f1tv, ktorej títo nenažranci nikdy nebudú siahať ani po nechty na nohách
Aj tak z toho budú robiť úplne umelú show a o to nestojím
Nám to taky zrušej a budou chtít navýšení?
zaplatil som si f1 tv za aky cas sa mi to spusti myslim trebars si pozriet hystoriu