Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak teraz som napriklad Super Bowl cez stream pozeral lebo to nikde nešlo ale bo nejaké nhl zápasy čo Skylink nedával alebo AFCon čo iné človeku ostáva. A torrenty to iná kapitola človek má rád niečo niekde stiahnuté stále je plno eng ale aj cz stránok no niekto preferuje aj kódy.

Já taky, … ale možná až se to bude blížit tak nám tam daj 59,99 :man_shrugging: :smile:

Když už to nedali přímo na Novu, měli to dát alespoň na Nova Sport 1 :man_shrugging:

akoze nie, dlhodobo od cias schumachera pozeram F1 od madarov, najskor na statnej telke, potom RTL+ ci ako sa to volalo a teraz M4 sport. Ceskoslovenske vysielanie nepozeram od Jirka Malcharka, ked mal plnu hubu kecov, doyebaval tam Montoyu ako to jazdi a on sam v porsche skoncil na skvelom 17 mieste. Pruser bol, ze hostovsky novinar v danom zavode na 2.
No a ked to nahodou aj madari daju na stanicu, kde sa to neda pozrat, tak si zavod pozriem pondelok z torrentov a je to vybavene.
no a F1tv stoji prvy rok 50€ a dalsie roky 30€, takze nevidim dovod menit poskytovatela IPTV, nech sa O2 zadrhne so svojou formulou. Aj Orange mal futbal 1-2 roky a potom sa zistilo, ze sa im o neoplati a je pokoj.

Aj ja mam Orange TV, a rovnako na pobočke v NR nikto nič nevie… :rofl:
Nech ide celá NOVA do… Keď nevedia co majú za to pýtať.
Nebudú mať sledovanosť.
Radsej pri kúpim F1 TV so meniť operátora.

3 Likes

Tak tak. J3bal ich pes… F1tv to istí :ok_hand:

1 Like

Měl jsem teď 3 roky 49,99€, ale včera mi přišel mail o navýšení :confused: (Renewal mám 16. 3.)

1 Like

Tak je asi pravděpodobné že když to máme s Puffem jen rok a bude následovat druhý tak nám to ještě nechají za domluvenou cenu. Mě teda žádné upozornění mailem nepřišlo a platba má být 27.2.

Nevkusny PR clanok … nebojovala liberty proti tomuto? Nechceli F1 v co najviac mediach?

Tato doba je doslova sialena co si dovoluje Markiza+Nova a JOJ+Prima… kedysi doslova prosili o zaradenie do rastra operatorov … dnes si pytaju viac penazi na zasuvku ako HBO a preto idu ceny TV ponuk nahor. Dokonca si zacali diktovat nezmyselne pravidla pre operatorov.

Opakuje sa situacia s NS 3,4… ano ponukli ich operatorom ale za cenu nieco cez 70000€ rocny poplatok… neviem ci to nebolo aj viac… viete si predstavit maleho operatora, ktory ma par desiatok zakaznikov v rozsirenej ponuke? Napr na 100 ludi rozpocitat 70000€… lol… Dnes dokonca ani nerozposlali ponuky na NS5-6, kedze ani Slovanet nemal peniaze na zaplatenie

A to najvacsie svinstvo? Presuntie MotoGP na NS6 z NS1,2 … vela ludi poznam co sledovalo MotoGP a teraz su nahraty…

O tomto by malo pisat f1online a nie podporovat TV kartel

4 Likes

Pekne nás odr Bali hlavne že tu bola petícia za to aby pokračovali eisking magori

3 Likes

Časy kdy Bernard požadoval, aby se F1 vysílala ve veřejnoprávních televizích je už hodně dávno pryč.

Ale podle mě to nějak změnili. :smiley:
Určitě tam nebylo 42,49… Jsem 100% přesvědčený, že jsme to kupovali za 39,99. :slight_smile: :smiley:

Samozřejmě… je to i v účtence… :smiley:
Nevím, proč tam navýšili původní cenu. :smiley:

Ano, to si také vzpomínám. Možná zpětně přepočítali nynější kurz, nerozumím tomu :smile:

prejde ich malo, na slovensku to skusal orange cez ligu majstrov a ta ma asi vyssiu sledovanost ako f1 a velmi im to nevyslo. tam prichadza hrozne vela faktorov preco ludia tak lahko nezmenia svojho tv operatora
-maju viazanost a nemozu
-iny clen domacnosti nesuhlasi, lebo tam zas nebude program ktory chce on
-maju tam dalsie sluzby ako internet, mobilne pausaly a bez prenosu aj tych by ich prenos len tv podstatne predrazil

1 Like

ano je to prec, kedze ten prechod na platene zacal sam bernie

presne. rovnako vo svete onlajnu je nastastie tiez prec doba, kedy bol niekto kazdy rok ochotny otacat parabolu podla toho, kam mu prelozili jeho oblubeny sport.

aspon budu ludia usetreni toho, ako stevo robi dramu aj z najazdu na startovny rost…

tak popleteny stevo, ktory nesleduje dianie na trati ale riesi co napisala piastriho maticka bude chybat, to je pravda :slight_smile:

1 Like

Ano, jsem si toho vědom. Přitom ještě rok dva dříve prosazoval veřejnoprávní média. Asi na to měla vliv krize v F1.

Stanice nakoupí práva za x milionů, tak to nebude rozdávat zdarma. :slight_smile: