Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

neviem sa rozhodnut, nechce sa mi zas platit fullHD kockovany skylink ale chcem mat z toho dobry zazitok a krala s fabrym mam rad, mne pride celkom fajn ta pridana hodnota ale financne sa vyplati F1TV vzdy :sob:

2 Likes

niektori si to predstavuju ako hurvinek valku. ked uz to nedali na novu (rozumej zadarmo), tak to mali dat aspon na nova sport 1 :smiley:

ja si dokonca myslim, ze sem mali naklusat osobne z f1, postavit vlastne vysielace a sirit to terestrialom. a kto nema telku, tomu ju kupit.

1 Like

Já bych si F1TV koupil tak či onak, respektive data. Ty k tomu nesmí scházet asi už 10let. V tom to mám trochu jednodušší - v té volbě.

1 Like

Přesně tak. Za Novu Sport 1 a 2 si taky připlácím.

1 Like

Ale CZ bych k tomu určitě rád. Kdyby to bylo přijatelně dostupné, bral bych to k tomu.

Nova sport 1 a 2 je ale veřejně přístupná, myslím.

jo ja si pockam na cenu a zvazim to a mozno nakoniec kupim oboje :smiley:

1 Like

Na jakou?
Skylink 12e první 3 měsíce a pak 16e.

1 Like

aha tak to je v pohode, ja som niekde cital, ze to ma stat 25€/mesiac

Novu Sport 1 mám ve sportovním balíčku za který si připlácím. Dvojku bych si musel dokoupit, ale v tom problém nevidím. Když budu mít možnost si přikoupit Novu sport 1- klidně i 20, tak taky nemám problém, ale musí to být u současného dodavatele signálu.

v cesku to je rovnaka cena teda? :smiley:

Na stránkách novy maj stream mimo jiné nova sport 1 a 2.

… říkal jsem si že by tam mohli přidat nova sport 5, k tomu nějaké reklamy, to by šlo :man_shrugging:

Už se chystá poslední předváděčka.

2 Likes

Zatím si s tím hlavu nelámu. Jednat začnu až po oficiálním oznámení Novy.

To jsou songy jak pro teenagery. :smiley:

2 Likes

Už ve mě hrklo, že letos bude RB závodit s Destou. :grin:

Telekom na SVK ešte stále rokuje o možnostiach pridania NS5 a NS6 len zatiaľ nieje bližšie info.

S barvou šetří už i na ženských. :grin:

Alonso v Redbull videu :open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

1 Like