neviem sa rozhodnut, nechce sa mi zas platit fullHD kockovany skylink ale chcem mat z toho dobry zazitok a krala s fabrym mam rad, mne pride celkom fajn ta pridana hodnota ale financne sa vyplati F1TV vzdy
niektori si to predstavuju ako hurvinek valku. ked uz to nedali na novu (rozumej zadarmo), tak to mali dat aspon na nova sport 1
ja si dokonca myslim, ze sem mali naklusat osobne z f1, postavit vlastne vysielace a sirit to terestrialom. a kto nema telku, tomu ju kupit.
Já bych si F1TV koupil tak či onak, respektive data. Ty k tomu nesmí scházet asi už 10let. V tom to mám trochu jednodušší - v té volbě.
Přesně tak. Za Novu Sport 1 a 2 si taky připlácím.
Ale CZ bych k tomu určitě rád. Kdyby to bylo přijatelně dostupné, bral bych to k tomu.
Nova sport 1 a 2 je ale veřejně přístupná, myslím.
jo ja si pockam na cenu a zvazim to a mozno nakoniec kupim oboje
Na jakou?
Skylink 12e první 3 měsíce a pak 16e.
aha tak to je v pohode, ja som niekde cital, ze to ma stat 25€/mesiac
Novu Sport 1 mám ve sportovním balíčku za který si připlácím. Dvojku bych si musel dokoupit, ale v tom problém nevidím. Když budu mít možnost si přikoupit Novu sport 1- klidně i 20, tak taky nemám problém, ale musí to být u současného dodavatele signálu.
v cesku to je rovnaka cena teda?
Na stránkách novy maj stream mimo jiné nova sport 1 a 2.
… říkal jsem si že by tam mohli přidat nova sport 5, k tomu nějaké reklamy, to by šlo
Zatím si s tím hlavu nelámu. Jednat začnu až po oficiálním oznámení Novy.
To jsou songy jak pro teenagery.
Už ve mě hrklo, že letos bude RB závodit s Destou.
Telekom na SVK ešte stále rokuje o možnostiach pridania NS5 a NS6 len zatiaľ nieje bližšie info.
S barvou šetří už i na ženských.
Alonso v Redbull videu