No ale muzes se Hornerovi divit ze ju tyral?
Keď tu boli konverzácie o Wolffovcoch… to si sa nebavil čo?
Vážne už si trápny, ale tak každému po chuti
Takové dívenky se musí hýčkat.
Je krásná
je nádherná
je lákavá
… ale stejně z ní pomalinku roste tchýně.
Přesně tak. Každému po chuti.
Neviem sa z toho vymotat nejak dpc… F1tv je okej ake je to na maly mobil kurwa fix…
Takže asi nic.
@don.pindulanda no v CR to ma zatial potvrdene len o2 TV, spusti sa to 29.2. a ostatni len jednaju skylink ma mat iba Nova 5, takze kto oblubuje F1 a aj motoGP tak si asi priplati, a o zbytku sa vlastne ani nevie
za mna trosku nedomyslene, ked si tu eisking vybudoval silnu czsk komunitu, a potom takto saskuju s operatormi
Nejen mluvčí Ondřej Luštinec, ale taky já pořád doufám, že Vodafone při jednání s TV Nova najde řešení . Snad s tím pohnou! U malých poskytovatelů se nedivím, že nemají na zaplacení, ale u Vodafone a T-Mobile snad nemůže být řeč, že by na to neměli.
ja uz som to pochopil
Ještě hůl nelámu. Nakonec se stejně nějaké řešení najde.
Ale jó, věřím, že nabídka Novy bude fakt dobrá. Jenom pořád nevím, co by Nova získala poskytnutím jenom jednomu operátorovi. Že budou práva drahá je jasné, ale velcí hráči na to musejí mít. I když se samozřejmě musíme připravit na to, že si v tom případě taky připlatíme, to si pak člověk musí vybrat.
F1tv vlastne mozem plesnut v pivnici na pocitac nie? Aspon trochu vacsie a budem tam mat kľud
urcite to tam ide, v kombinacii s teamviewerom ci s cim je to vraj pecka
Zadne cekani, jedes hned.
vyhladaj si jej chlapa a pochopis veci
Jitku neznám, ale Eisking + Pavel Fabry je za mě maximum možného, udělali mi radost, že ho přihodili do balíčku. Teď ještě tu dostupnost…
Skoda ze zrzka neni od prirody, asi barva nebo se pletu