podla mna ona bude len v studiu ako moderatorka, tak ako to je aj pri MotoGP
Trpělivost růže přináší.
Ono se něco vymyslí, tak ještě vydrž.
jednáme s dodavatelem těchto TV stanic, bohužel jsme zatím nenašli
kompromisní řešení, které by bylo akceptovatelné pro všechny strany.
S pozdravem
Tomáš Hruška
Klientské centrum PODA a.s.
Hej, však som si mierne robil srandu , jasné, že je vždy lepšie, ak tam už budú dávať nejakú ženu, tak ak nie je až taká dobrá komentátorka, aspoň nech má príjemný hlas a nech to nie je dáke “monštro” .
To je podobné, ako so sexuálnymi scénami vo filmoch = v drvivej väčšine sú viac-menej zbytočné ale keď už, tak nech tam dajú dáke pekné ženy, aby zmiernili tú “scénickú vatu” príbehu.
Já mám Orange a zatiaľ nič.
Tu scenu z Last of us serialu s asi ocenil teda
Viem, čo myslíš ale nanešťastie som seriál TLoU nevidel a ani som danú hru nehral, aj keď viem, že v dvojke dostane postava Pascala po gebuli od toho “babo-chlapa” .
No v seriali je v jednej epizode vsetko v sulade s dnesnou dobou, kvotami atd nejdem do detailov
Samozrejme pre všetkých nových predplatitelov F1TV, musím spropagovať https://multiviewer.app
No však ja viem, čo si myslel - tretia epizóda, ktorá spôsobila značný povyk, ako píšem, nesledoval som seriál, len viem, že sa tam také dačo vyskytlo, že to bola dosť “filler” epizóda a vraj v hre sa tomu nedávalo toľko priestoru, ako tomu venovali v seriály. Ja to ani nehodlám pozerať, mne stačil TWD, ako zombie telenovela , inak je pre mňa stále v tom žánri “top topov” 28 dní potom.
Navic F1TV nabizi pristup ke vsem zavodum v ramci svyho archivu, ve velmi dobre kvalite, to se taky pocita.
Povedz mi o tom viac. Urob mi trailer
Čo nepoznáš 28 dní potom?
Myslíš film z 2002? Ten som ešte nevidel. Odporúčaš?
Všechny “28” je povinnost Já doporučuji.
Ktoré dobré filmy začínajú s “28”? Videl som viacero filmov začínajúcich rôznymi číslicami, ale tie, čo začínajú 28-čkou som zatiaľ nevidel.
No je 28 dní poté, pak je 28 týdnů po té, to už bylo trochu slabší ale já toto prostě mohu.
Jo, aj ja som našiel tieto dva filmy s pomerne dobrým hodnotením. Mám to poznačené a pozriem si ich.
Inak minule si sa pýtal na názor na nový film Ferrari, tak ja som to ohodnotil na 7/10.
Ještě bude v blízké budoucnosti 28 let poté, jako trilogie.
Jinak mě to Ferrari nějak nesedlo. 5,5/10
Ale závidím když tě čeká 28 dní poté poprvé Já si vzpomínám že jsem viděl Gladiátora až pár let po tom co vyšel, a taky jsem měl kolem sebe lidi co záviděli když jsem si to pouštěl