Také niečo v našich končinách nemá obdobu. Nova Sport predstavila plány na sezónu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

podla mna ona bude len v studiu ako moderatorka, tak ako to je aj pri MotoGP

Trpělivost růže přináší.
Ono se něco vymyslí, tak ještě vydrž. :smiley:

jednáme s dodavatelem těchto TV stanic, bohužel jsme zatím nenašli
kompromisní řešení, které by bylo akceptovatelné pro všechny strany.

S pozdravem

Tomáš Hruška
Klientské centrum PODA a.s.

1 Like

Hej, však som si mierne robil srandu :slight_smile: , jasné, že je vždy lepšie, ak tam už budú dávať nejakú ženu, tak ak nie je až taká dobrá komentátorka, aspoň nech má príjemný hlas a nech to nie je dáke “monštro” :smiley: .
To je podobné, ako so sexuálnymi scénami vo filmoch = v drvivej väčšine sú viac-menej zbytočné ale keď už, tak nech tam dajú dáke pekné ženy, aby zmiernili tú “scénickú vatu” príbehu. :slight_smile:

1 Like

Já mám Orange a zatiaľ nič. :frowning:

Tu scenu z Last of us serialu s asi ocenil teda :grin::grin:

Viem, čo myslíš :smiley: ale nanešťastie som seriál TLoU nevidel a ani som danú hru nehral, aj keď viem, že v dvojke dostane postava Pascala po gebuli od toho “babo-chlapa” :smiley: .

No v seriali je v jednej epizode vsetko v sulade s dnesnou dobou, kvotami atd :grinning: nejdem do detailov

1 Like

Samozrejme pre všetkých nových predplatitelov F1TV, musím spropagovať https://multiviewer.app

2 Likes

No však ja viem, čo si myslel :slight_smile: - tretia epizóda, ktorá spôsobila značný povyk, ako píšem, nesledoval som seriál, len viem, že sa tam také dačo vyskytlo, že to bola dosť “filler” epizóda a vraj v hre sa tomu nedávalo toľko priestoru, ako tomu venovali v seriály. Ja to ani nehodlám pozerať, mne stačil TWD, ako zombie telenovela :smiley: , inak je pre mňa stále v tom žánri “top topov” 28 dní potom. :slight_smile:

Navic F1TV nabizi pristup ke vsem zavodum v ramci svyho archivu, ve velmi dobre kvalite, to se taky pocita.

Povedz mi o tom viac. Urob mi trailer :joy:

Čo nepoznáš 28 dní potom? :slight_smile:

1 Like

Myslíš film z 2002? Ten som ešte nevidel. Odporúčaš?

1 Like

Všechny “28” je povinnost :slightly_smiling_face: Já doporučuji.

3 Likes

Ktoré dobré filmy začínajú s “28”? Videl som viacero filmov začínajúcich rôznymi číslicami, ale tie, čo začínajú 28-čkou som zatiaľ nevidel.

No je 28 dní poté, pak je 28 týdnů po té, to už bylo trochu slabší ale já toto prostě mohu.

1 Like

Jo, aj ja som našiel tieto dva filmy s pomerne dobrým hodnotením. Mám to poznačené a pozriem si ich.
Inak minule si sa pýtal na názor na nový film Ferrari, tak ja som to ohodnotil na 7/10.

Ještě bude v blízké budoucnosti 28 let poté, jako trilogie.

Jinak mě to Ferrari nějak nesedlo. 5,5/10

1 Like

Ale závidím když tě čeká 28 dní poté poprvé :smiley: Já si vzpomínám že jsem viděl Gladiátora až pár let po tom co vyšel, a taky jsem měl kolem sebe lidi co záviděli když jsem si to pouštěl :smile:

1 Like